Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

За шаран-Великотърновско
Модератор: sapuna
Re: за язовира до долна
Колега ,чакаме инфо.Успешен излет .sashito написа:колега този язовир дет говори6 за него се намира между долна и драганово,по посока драганово от дясната страна,то има табели-към язовира,има6 около 2 км 4ерен път и си там,не6та да те разобеждавам да ходи6 там ама миналата година ходих там и излизат много дребни каракуди,има и 6аран ама миналата година бяха около 200-300грама,сега незнам изоб6то ни6то за него как се пла6та дали излиза не6то не мога да ти кажа.аз ходих днес сутринта до долна до реката има едни блата и излиза6е само дребна каракуда и стоях до 11 4аса сгънах въдиците,мисля в понеделник да отида на добридял да вия как е уж го хвалят пък 6а видя колко е вярно,ако 4уете и вие не6то за там пи6ете,и наслука!!!
- sashito
- ще става разбирач
за добри дял
колеги днес бях цял ден на добри дялскиа язовир и съм доволен,малко в на4алото на деня ни тръгна на каръ6тина ама след това не6тата се оправиха,сътринта отидохме в 7 и30 4аса на язовира,търсихме места до 8 и30 и към 9 без 20 извадихме парвата каракуда зна4и моята каракуда ия теглих като се прибрах бе6е 9 килограма с пласмасовото бидон4е от латекси моите приатели те 2ма бяха около 15тина килограма каракуда и те извадиха и двамата по едно 6арн4 около по 700грама,до мене един колега извади 2 6арана единиа бе6е около 2килограма а другиамалък,едни други дето доидоха от стената на язовира казаха 4е некав 4овек извадил около 4 килограма 6аран,там наистина има доста 6аран ,ама на мен не ми проварвя с неговото хва6танеако някои ре6и да ходи му препора4вам да отиде на отатъ6ниа бряг 6тот там варви достасамо на стената не се ма4ете 6тот 6е има провал днес има6е на стената около20 4овека ама там не6те не6то,ами ако ре6ите колеги да ходите там питаите ако ви интересува не6то и наслука!!!
Re: за добри дял
колега дай инфо за условията-колко се плащаsashito написа:колеги днес бях цял ден на добри дялскиа язовир и съм доволен-----------
- sashito
- ще става разбирач
за язовира
ами колега пла6та 3лв навадица и колкото риба хване6 друго ни6то не се ла6та 6аран ако хване6 съ6то не се пла6та ,ве4е с колкото въдици ре6и6 с толкова мойе6 да лови6за всяка по 3лв,ако ре6и6 да ходи6 варви кам 5-6 4аса 6тот много трябва да обикаля6за място особено ако е през уикендаама не се хварляи по тез места откъм магистралата ,6тот според мен не са добри,аз както ти казах много доволен останах на другия бряг,в4ера има6е около 90-100коли,аз сигурно в 4етвартак или петак пак съм там ,само 4е спове4е царевица и жито за хранилка,ами ако ре6и6 да отиде6 наслука,и не6то друго ако те интересува питаи!!!
Буквата "Ч" се намира от ляво на бутоно 1 и е обозначен със знак ~ , буквата "Ш" може и сам да я потърсиш, ако не се справиш, ще помогна отново - http://www.***.com
Буквата "Ч" се намира от ляво на бутоно 1 и е обозначен със знак ~ , буквата "Ш" може и сам да я потърсиш, ако не се справиш, ще помогна отново - http://www.***.com
- sashito
- ще става разбирач
за6арана
здравеи колега има много техники иметоди изписани за 6арана и ако вземем да пи6ем бая място 6те ни трябва,мога да ти дам някои адреси да се учи6 от там аз много работи които не са ми ясни ги тарся там ,е и питам колегите не6то за което не ми е ясно,нали за това сме колеги даси помагаме по интернет със савети ама са много ползотворни,аи де наслука и пис6и за некои работи ако не са ти ясни!!!адреса еhttp://www.carpbg.com/има и много други!!!
ДОБРИ ДЯЛ
ТИЯ ИЗПОЛИ4АРИ,, собствениците'' на добри дял то4ат яко водата, защото извадихме много риба и сега си е е.....ло майката!! идиоти собственици.
- sashito
- ще става разбирач
за добри дял
здравеите колеги вчера пак бях на добри дял исе прибрах с 13 колограма с каракуда,само че е я хванах сам а заедно с приятелката ми ама 6аран отново не можах да извадя тази седмица пак 6а отида там,колега вярно е това че го източват и аз вчера като видях че го източват приказвах с единия от тез дет събират парите пък тои ми каза чеимало някви изискваниа за нивото на водатаи ,идвала няква комисиа и казала че трябва дасе смакне нивото,ама няма скоро дасе изто4ва,до мен един колега има6е според мен голям късмет извади за 5 минути 4 6аранчета по около 700-800грамаи цял ден не му клъвна повече 6аран незнам направо в устата им бе6е хварлилдо мен има6е някви момчета ама те дори и каракуда не извадиха чеме чакаха да си трагна да я наскубели на моето място,те без никва хранилка искаха да я наловят,аз през половин час хварлях царевицаи жито и съм доволен от улова,наслука на всички!!!
- sashito
- ще става разбирач
за добри дял
здравеи колега ами аз ходя до там със кола ама няма на4н да няма автобус до селото трябва да провери6 ама наи добре ако успее6 да навие6 някои твои приатели 6а е наи добре аз утре 6те ходя ама кам 11 4аса и незнам какво 6те хвана ,6а пи6а като се върна ами тои тоз язовир по 6ереметя голяма пирамида 3лв,3 и50,ами то сигурно другата седмица4лв,ами каракуда има ли или не!
- doko
- ще става разбирач
каракуда не съм хващал. той пазача каза че трудно може да се хване. този язовир на добри дял няма да го забранят по време на забраната нали. пиши като се върнеш какво е станало и ще те помоля да опишеш с кви какъми по точно плувка или дъно, колко големи куки влакно и тей нататък. ще съм ти много благодарен защото аз тази седмица нема да мога да отида за риба ама другата ще се постарая и искам да ида там и искам да съм подготвен. Мерси предварително
- sashito
- ще става разбирач
за язовира
здравеи колега аз ,вчера не можах да отида за риба,ами ако ре6и6 да отиде6 аз по нагоре съм писал за язовира ама пак 6а ти кажа варви на другиа бряг там има един фургон на около 20 метра от него има много варби вав водата и там наи добре е според мен за риболов аз там всеки път ловя, плитко е там ама има много риба,не се хварляи да лови6 по стената6тот 6а остане6 наи вероятно разочарован и много е важно да хвърля6 хранилка през 30-40 мин по 1 6епа жито и царевица
- sashito
- ще става разбирач
за добри дял
здравеите колеги ходих миналата неделя на язовира и не останах много доволен този път около 3 кгкаракуда язовира бе6е ужасно източен и рибата хварля6е хаивера си и цял ден се бие6е из водораслите ,кълването бе6е слабо,вие колеги 6те се похвалите ли с някои успе6ен излет???