Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Колеги,къде е каята?
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Колеги,къде е каята?
Ми тези дето излизат с лодка и ловят с въдици го правят по скоро за спорта и за кеф. Не виждам какъв кеф щи даде даде в тоя студ да излезеш в морето на тая вълна да те клати за няколко попчета. Да не говорим че е и опасно и в тъмното трудно се ориентираш , нищо не виждаш абе общо взето луда работа. Не съм чул някои да излиза нощем в морето. Може би лятото , някоя хубава юлска вечер
А за езерото то не е езеро вече а гиол, кво да говорим за него. Баща ми е израстнал до езерото , къщата им е била под топливо до езерото. Та разправя че на времето като е бил дете водата е била кристална , къпели са се в езерото, а сега ако влезех щи падне кожата.

-
- ще става разбирач
ясно... а през лятото с лодка вечерта пред паша дере....мрежичката с бира вързана до котвата...лампа
на носа и хубаво време, точно като утихне вълната към 21...22 часа,кая или кеф все е с три букви,
но удоволствието е по важно,а сега че е студено две думи няма...скоро ще има и време топло и риба...
на носа и хубаво време, точно като утихне вълната към 21...22 часа,кая или кеф все е с три букви,
но удоволствието е по важно,а сега че е студено две думи няма...скоро ще има и време топло и риба...
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
-
- научил се да хвърля
И при нас е слаба работа,предимно калве на мида иначе не пипа поне за сега ... Ходих на буната за около 2 часа 2 рибки
мисля поне до средата на април да не ходя за попчета 

!!!НАСЛУКА!!!
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Сутринта един колега разправяше , че един негов познат на втора буна във Варна снощи хванал 40 стронгила. Някаква светеща плувка използвал, не го разбрах много добре.
-
- научил се да хвърля
Амииии ас вярвам ако е попаднал на некоя дупка ... вазможно е 

!!!НАСЛУКА!!!
Понеделник 23.03 с дъщерята на панорама от 19 до 20:40ч 40тина бройки първите 4 пускания 7 риби (3х2)екстра начало на морския риболов
. Особенно в началото беше много силно. Стръв скарида, пробвах бял червей и бяла мида, но резултатът беше по-слаб. Духаше много и не стояхме повече. Бяхме в района на лампите на Кук. Боднах и един гюмюш
виждаха се да плуват разни малки рибки по повърхността.
"Риба има, рибари няма" -житейска мъдрост

"Риба има, рибари няма" -житейска мъдрост

- glarusa
- кандидат преподавател
Днес от 11:00 до към 12:30 на сарафово втората буна....дребни попчета и няколко добри екземпляра.Стръвта беше бял и май имахме най-успешен улов от всичките хора там.Краен резултат около 15 риби.Доста хора имаше,ама май повечето са там за да избягат от жените си.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Здравейте колеги и от мен от една седмиц насам ходя на кранево на плочата там каята калве много здраво отивам кам 16.00 и до19.30 сам направил вече кам 3 кл. риба стравта е осолена трицона днеска пак ще ходя наслука
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Я светни къде е тази Краневска плоча ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Ами преди буните значи преди парва буна като сваршат каманите после е плочата вчера ходих но имаше голям вална на плочата беше спокойно но имаше много водорасли краен резултат 5 попчета но едри.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Днес след обяд,шурито ходи на Златните на пристанището,
15-16 бройки,едрички,ама най-интересното е,
че един е извадил на каяджийския такъм,един хариб.
15-16 бройки,едрички,ама най-интересното е,
че един е извадил на каяджийския такъм,един хариб.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- 1000n
- разбира нещата
Е, тази риба харибът ми е най-странната от всички черноморски такива. Тя май кълве на абсолютно всичко включително и на оловото(тежестта). Аз затова съм и приготвил тежести с куки тройки, да видим какво ще се получи.КИРО написа:......един е извадил на каяджийския такъм,един хариб.

Последно промяна от fokobg на Вто Мар 31, 2009 7:45 am, променено общо 1 път.
Да точно за това място става вапрос,аз заставам на десния ъгъл и ловя сас 5 мт.щека.вав водата има една варзана гума за един железен кол до неяа сащо дава хубави екземпляри.Дано имаш касмет бате КИРЧО и наслука.КИРО написа:
Май е това,ако не се лъжа.
Последно промяна от fokobg на Вто Мар 31, 2009 9:15 am, променено общо 1 път.