Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Болонезе?
Модератор: bobopeli
Болонезе?
Moje li nqkoi da mi obqsni malko pove4e za pry4kite Bolognese? Znam 4e sa po princip dylgi teleskopi s po-dylgi voda4i i sa za reka. No stigam do tuk. Kakvo im e predimstvoto, za kakvo sa po-dobri - pluvka ili spinning i t.n.... ? 

-
- ще става разбирач
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
Ako si vzemesh takava toiaga na 3,50-4 metra triabva da znaesh, che nito shte imash bolonese, nito blesnarka, a prosto edno teleskopche s koeto moje da si lovish na pluvka i na blesna s nomer 0. Ako imash vazmojnost si kupi dalgo bolonese da si lovish na pluvka, a sled vreme edna spining toiajkaBorko7 написа:a za blesna ne stava li? Haresal sym edna mnogo pry4ka v razli4ni razmeri 3/3.50 / 4m na trabucco, no iskah i za blesni da q polzvam

Re:Bolognese
Болонезето според мен има приложение в пъстървовия риболов. Първо прът тип болонезе 5-6м снабден с малка макаричка се използва при риболов с жива стръв. И второ може да се използва при риболов с мъртва рибка прикрепена с Драшкович и при риболов с блесна в следната ситуация: аз лятото често ходя на риба на река Рилска която е малка и не много широка, като има и много на брой и големи камъни, които то своя страна образуват малки вирове/2-3м дълги и 1 широки/. И за да подадеш примамката точно там и след това тя да мине по дължината на вира, трябва имено точно такъв прът.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка: