Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

обсъждане на палатка и спални чували
Модератор: Ачо ♣
Re: обсъждане на палатка и спални чували
Колега Делев от 1977 год. ходя по къмпинги.Сменил съм няколко палатки. Когато човек отива за една или две седмици на почивка трябва да направи така , че да му е приятен престоя. Всеки си знае възможностите , но когато решаваш да си купуваш такова нещо не трябва да пестиш. Моята последна палатка беше немска 24 квадрата с PVC покрив висока 1.70 м. в най ниската си част. С нея съм изкарвал по един месец на къмпинг. Няма протичане. Ако ти трябва за няколко нощувки е добре да е по малка за по лесно разпъване. От показаните модели мисля, че най добра е третата, но трябвя да внимаваш с покрива. Доколкото виждам покрива е бризентов и ще трябва предварителна да се запасиш със спрей за импрегниране. Дано да съм ти бил полезен.
за тия пари по добре в колата
-
- новобранец
Аз си взех един спален чувал от activsport.net и сум много доволен. Moделът се казва Comfort на pinguin e, но пак зависи какво си търсиш - според мен е по-добре да дадеш 100 лв и да го ползваш поне 4-5 години след това, а не да дадеш 30 и на третото ходене да поддаде.
А моят, въпреки че не е прав, се оказа доста удобен.
А моят, въпреки че не е прав, се оказа доста удобен.
-
- Модератор
Ето една евтина, но не зная колко е качествена : http://www.fishingshop-pike.com/details ... &&subcat=0
Колеги за да не отварям нова тема реших да пиша тук!От мои познати разбрах че в Димитровград на битака се продавали употребявани руски и други некитайски палатки за около 100-120 лв с различни размери.Моля колегите които го посещават или са от там да споделят има ли нещо вярно???С намерение съм април-май да отида до там и да си потърся 4-5 местна.
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
Привет и от мен, мойта палатка е голяма 4 местна с два спални сектора и сравнително голямо "антре" , в което съвсем спокойно 4 човека могат и да плющят карти и да си хапват/пийват. Купих я от магазин в СФ с все цялото оборудване - бая се оръсих въпреки че в нета я има на половин цена, но когато купувах мерака бе по голям от сметкаджийските истории ЛОЛ. За палатката мога да кажа само хубави неща, имах излети без дъжд и такива с дъжд. Миналата година Май месец ни валя два дена без да спира на Тунджата (тука някъде има и репортаж) За моя радост палатката поддаде само в частта на антрето и вероятната причина бе, че не беше добре опъната. Не забелязах конденз или нещо подобно. Палатката е двупластова. 

По-голям шаран от рибаря няма...
-
- новобранец
- Обратна връзка:
По мое мнение да се ангажират грешка.