руская рибалка 2.0

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: руская рибалка 2.0

Мнение от LordAleks »

За щука:
Отиваш на Тихая Заводь ...1. слагаш blesna-circ:-голяма
за целта ти трябва спининг (въдицата за плувка не става)
2. Ловиш на живец (правиш го като хванеш малка рибка под 100 гр., не става от всеки вид)
blesna-circ:- голяма и на живец големите кълвът 100% (така е зададено в играта)
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

LordAleks написа:За щука:
Отиваш на Тихая Заводь ...1. слагаш blesna-circ:-голяма
за целта ти трябва спининг (въдицата за плувка не става)
2. Ловиш на живец (правиш го като хванеш малка рибка под 100 гр., не става от всеки вид)
blesna-circ:- голяма и на живец големите кълвът 100% (така е зададено в играта)
мерси брато :D
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

искам още да питам ако хващам на тоя circ тряя да дърпам или да оставя да се хване (впрочем хванах на живца една 800 гр) пак ти благодаря :P
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

Николай Неделков написа:
foest написа:...и се раждаш ако си истински рибар...

А ако наистина си "истински рибар" , спираш да се занимаваш с глупости или поне не толкова , колкото ВАС момчета.
Тая Рибалка Ви е обсебила тотално :!:
От начало ми беше интересно , но ми писна бързо. Преди няколко дни ми стана любопитно какво сте направили с българските гьолове. Е видях и пак ми писна :lol:
Май пишещите в тази тема не са ловили на реален водоем или поне 85 % от тях...

Аз ходя на истински водоеми когато е хубаво времето.Исках да кажа че който разбира от въдици да ги събере и да използва правилната стръв нека се пробва на Fishing Simulator 2.Много повече е близка до реалния риболов отколкото Рибалката.Който знае как да си събере въдица и да избира стръвта е за него е тази игра.Пабло Ескобар пробвай се ако не си на някой истински водоем и ще видиш че е така не да пишеш глупости.
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

вижте ся аз съм 10 левел отидах на Паша уж си взех лиценз за сичко отивам хващам 5 змийорки нахаква ми 5 акта плащам ги и оставам само с 2 хиляди кво ми препоръчвате да хващам (дайте някъв савет плс) :x
Аватар
foest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от foest »

smirnoff91 написа:вижте ся аз съм 10 левел отидах на Паша уж си взех лиценз за сичко отивам хващам 5 змийорки нахаква ми 5 акта плащам ги и оставам само с 2 хиляди кво ми препоръчвате да хващам (дайте някъв савет плс) :x
Искаш съвет ли?Ето един от мен-прочети цялата тема руская рибалка 2.0 и ще то стане ясно защо имаш актове.Аман вече.... Да вземе модаратора на Разни да редактира и да сложи надпис след темата:"Прочети всичко преди да пишеш!!!"
Аз не съм нито състезател,нито риболовец-аз съм рибар който ходи за удоволствие
LordAleks
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LordAleks »

foest e прав. Прочети всичките 66 старници...
За да нямаш актове - СЛЕДИ ЗАБРАНИТЕ

И лиценз разбира се!
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

как се хващат големи змийорки :?:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

foest написа:Пабло Ескобар пробвай се ако не си на някой истински водоем и ще видиш че е така не да пишеш глупости.
Няма от къде да я дръпна игрицата,иначе да се обедя в твърденията ти!?
Иначе предпочитам натурално-реалните изживяваня и не мисля,че една виртуална представа за риболов може да бъде играна,САМО от корифеите в истинския риболов,като теб примерно :idea:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Би било чудесно ако някой гений напрви българска версия на тази игра.Имам предвид не превод, а игра подобна на тази.С данни отговарящи наистина на българските водоеми.Ще има доста висока образователна цел такава игра.Ще може да се играе и в същото време да се учи човек къде на какво и какво се лови в България.Доскоро например в един сайт бяха изредили рибите в река Велека, но една от най-масовите - морунаш липсваше.За жалост едва ли ще стане някога, нямам идея как се прави такава игра, но ми се вижда сложна работа.Пък ако има и един сървър за онлайн ще е велико. :smt023
Изображение
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

Reo написа:Би било чудесно ако някой гений напрви българска версия на тази игра.Имам предвид не превод, а игра подобна на тази.С данни отговарящи наистина на българските водоеми.Ще има доста висока образователна цел такава игра.Ще може да се играе и в същото време да се учи човек къде на какво и какво се лови в България.Доскоро например в един сайт бяха изредили рибите в река Велека, но една от най-масовите - морунаш липсваше.За жалост едва ли ще стане някога, нямам идея как се прави такава игра, но ми се вижда сложна работа.Пък ако има и един сървър за онлайн ще е велико. :smt023
Работи се по въпроса.
Изображение
Изображение Изображение Изображение
Изображение Изображение Изображение
Така харесва ли ти? Изображение
Reo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Reo »

Това е чудесно.Не знам какво да кажа...Успех момчета.Едва ще дочакам да го направите.Ако мога да помогна с нещо бих го направил с удоволствие. :smt041
Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Давай давай напредваш скоро време ще се кефим на българския риболов а останалия ще го оставим за понататък !
Изображение
Без риболов няма любов !
smirnoff91
новобранец
новобранец

Мнение от smirnoff91 »

добро утро на сички :) искам да питам нещо , ся на Паша на Северное небо вече тва дена не мога да хвана ни една змийорка на живец кво ши препоръчате :oops: :?:
Аватар
spas48
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от spas48 »

smirnoff91 написа:добро утро на сички :) искам да питам нещо , ся на Паша на Северное небо вече тва дена не мога да хвана ни една змийорка на живец кво ши препоръчате :oops: :?:
Вече ти го препоръчаха,да се върнеш по темата и да четеш,да четеш и пак да четеш.....И като изчетеш всичко,ако пак не хванеш,изтрий си играта и си дръпни някоя друга!!
Приятно четене!! :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”