Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Oтносно водоема в с.Безден /големият/
Модератор: Paublo_Eskobar
Oтносно водоема в с.Безден /големият/
Здравеите колеги,
Има ли някой информация за водоема в с.Безден, имам впредвид големият във вилната зона. Разрешен ли е и има ли там шанс за добър успех. Дайте инфо защото мисля утре да го посетя .
Има ли някой информация за водоема в с.Безден, имам впредвид големият във вилната зона. Разрешен ли е и има ли там шанс за добър успех. Дайте инфо защото мисля утре да го посетя .
snv24
Безден
Ако е за водоема, за който се минава през Петърч и после през една нива - за последно бях там в началото на октомври, след което го източиха и продадоха всичката риба (за голямо мое съжаление). Имаше големи амури и шарани. Ако някой знае какво сега има там нека пише?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Този във вилната зона е забранен, защото областният управител си развъжда шарани там.
В събота бяхме на другия, с многото шавар. Колеги извадиха една 70-80 см. щука сутринта, а ние с 5 въдици успяхме да излъжем само 5-6 добри каракуди и 3 бабушки. Арендаторът викаше, че имало много шаран в гьола, но на дънната на протеиново топче и 1 кг. захранка, нямахме даже и облизване.
Ако имаш лодка да влезеш между шавара, може и да изкараш някоя добра щука.
В събота бяхме на другия, с многото шавар. Колеги извадиха една 70-80 см. щука сутринта, а ние с 5 въдици успяхме да излъжем само 5-6 добри каракуди и 3 бабушки. Арендаторът викаше, че имало много шаран в гьола, но на дънната на протеиново топче и 1 кг. захранка, нямахме даже и облизване.

Ако имаш лодка да влезеш между шавара, може и да изкараш някоя добра щука.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Хващаш пътя за Сливница и малко преди града се отклоняваш вдясно. Има табела за Опицвет. Когато стигнеш селото гледаш малка просека черен път между къщите с табели "Плуването и пързалянето забранени" и свиваш.
Условията са 5 лв. на пръчка, рибата - безплатна. Гьола е обрасал отвсякъде с шавар и местата са ограничени. Освен това е целият във водна растителност.
Абе гаден е, но ако гониш щука на тапа - става. Видях да вадят щука от там, значи има.
Условията са 5 лв. на пръчка, рибата - безплатна. Гьола е обрасал отвсякъде с шавар и местата са ограничени. Освен това е целият във водна растителност.
Абе гаден е, но ако гониш щука на тапа - става. Видях да вадят щука от там, значи има.