Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Продължение на "среща- Домлян" ....
-
- учете се от него
Продължение на "среща- Домлян" ....
След вчерашната среща, рано сутринта със Савката хванахме в посока Домлян, този път от другата страна на язовира. Взехме по някоя бира за оправяне на вчерашни поизтръпнали менчета и право там
За наше голямо учудване заварихме 5-6 коли и дванадесетина човека още в седем часа на втичалото на канала
Изнесохме се 500 метра по нагоре... и друга изненада- колега съфорумник от Асеновград, с палатка, семейно и с бял, много сърдит шпиц, дето постоянно искаше да ни хване
Нагласихме се до тях, студ и здрав вятър .... никакво кълване на дирактните и три монтажа на фидер "на кино" заради уплитания от вятъра. Колегата ловеше добри бабушки с три дънни на около 70-80 метра дистанция. Към 11.0 часа, поутихна, сглобих осмицата и подкарахме едни не лоши кефали на плувка, стръв- шарен бял червей. След час, пристигнана Игор и Андон и агитката се позаформи- Игор подкара бабушките на фидер, а Андон се присъедини към групата дето пие бира и лови кефали наблизо ( само че с мач). По-долу малко снимки- бабушките са предимно на фидер, а кефалите ги поощавих сдиректния:
п.п. Савката си тръгна по-рано, та не можах да направя снимки за финала на излета, а и след 15.00 часа заваля и валя до като си тръгнахме, та щтракнах от тук от там по някоя снимка

п.п. Савката си тръгна по-рано, та не можах да направя снимки за финала на излета, а и след 15.00 часа заваля и валя до като си тръгнахме, та щтракнах от тук от там по някоя снимка

-
- ще става разбирач
Re: Продължение на "среща- Домлян" ....
Браво БАЧО
Много ти е ясен този язовир
До последно се чудехме каде да идем днес,Пясъка или Домлян
Пак заложихме на грешното решение

Много ти е ясен този язовир

До последно се чудехме каде да идем днес,Пясъка или Домлян

Пак заложихме на грешното решение

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Много хубав излет.Кеф си правите на това иазовирче 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Евала Бачо.
Ние бяхме най-горе в устието с бяла Джета.Никакво кълване-нито на плувка,нито на фидер.По едно време се изнесох в самото устие,перфектно място,но и там нъцки.Накрая ни писна и се изнесохме на другият ръкав
По пътя се разминахме с Игор.Сега разбирам,че е бил той.Заприлича ми, но много за бързо се разминахме.На другият ръкав беше жив панаир,но повечето колеги се разотиваха почти валат.На плувка излезна някой кефал, а на фидера само бабки и то само три
На всяко хвърляне имах кълване,засечка и смачкан червей
Не разбрах къде бъркам
Оглеждах се за бяла Астра комби(Ян Ван Шентов и теб
),а ти си бил с друг транспорт 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Браво, бачо, браво Илия!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

слабо си оглеждал.шентата итой беше, ама на скришно място.и направо на бабушките им направих фидер фиеста.хванах около 60-70 бабушки около 40 номер.мойто репортажче ще го пусна утре щото имам проблеми още с компа и сега съм с лаптоп взет на заем.dekata написа:Евала Бачо.Ние бяхме най-горе в устието с бяла Джета.Никакво кълване-нито на плувка,нито на фидер.По едно време се изнесох в самото устие,перфектно място,но и там нъцки.Накрая ни писна и се изнесохме на другият ръкав
По пътя се разминахме с Игор.Сега разбирам,че е бил той.Заприлича ми, но много за бързо се разминахме.На другият ръкав беше жив панаир,но повечето колеги се разотиваха почти валат.На плувка излезна някой кефал, а на фидера само бабки и то само три
На всяко хвърляне имах кълване,засечка и смачкан червей
Не разбрах къде бъркам
Оглеждах се за бяла Астра комби(Ян Ван Шентов и теб
),а ти си бил с друг транспорт
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- сериозен играч
евала чичин 

Потайник си тииии
Чакаме репортажа.Аз като не мога да ловя, само ще чета. 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Aбе за вас почивка нямали ? Поздравления.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Ама вие сте неотразими, бе!IDA написа: