Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Раданово и Янтра днес....
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Раданово и Янтра днес....
И така колеги след сутришно успиване от моя страна поради смяната на времето, бяхме на Раданово към 7часа, на корекцията до селото от горната-дясна страна. Времето сутринта ни завари със хубав изгрев на слънце и тихо време което ме обнадежди. На 20-тата минута имах удар на първата дънна но се откачи, след което 5 мин по-късно удар на втората и този път извадих една каракудка около 200 грама.Последва презареждане и след 15 мин нов удар,серията продължи до към 9часа.Тогава времето изведнъж се заоблачи задуха вятър и рибата тотално отсече (до тук имах 6 хубави каракуди) Час и половина нищо.Колегите решиха да се преместим на корекцията на Янтра по мое предложение. Там бях изненадан че корекцията е доста малка и плитка а каракудките който се обаждаха бяха по един пръст.Бяхме в някаква част доста обрасла с тръстика от другата страна копаеха някакви багери и не се виждаха хора повечето коли бяха от към тази част на корекцията.Похвърляхме и там час и половина и към 1 потеглихме. Снимки не съм правил понеже колегите бяха против категорично, за което на вас се извинявам.Каракудата на Раданово още не е тръгнала напълно трябват и 2-3 наистина топли дни това е...
- Zvezdichko
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Раданово и Янтра днес....
Интересно ми е защо колегите са били против снимки? Че кой е против да има спомен от един приятен излет?!
Кефя се на всичко, дори и на звяра на аватара 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Дразнят се като пиша тук. Според тях това е глупаво самохвалство и трябва да си доста найвен за да споделяш успехите си тук.Според тях също утре всички щели да хукнат натам като прочетат...Според мен който може си го може и мойта риба няма кой да я хване...
-
- ще става разбирач
то тва е отразяване, не хвалене - 5 червеноперки . . 4,5 чаушана, 15 лева само захранката и червеците . . е днес на пясъка уж на староселския ръкав давало . . тъй дава че майка плаче . .
браво на рибите и на колегите :]
браво на рибите и на колегите :]
късмет работа . .
-
- разбира нещата
Че ти си бил близо до мен днес
От сутринта бях на Сашево и цял ден нищо не бутна...накрая се прехвърлихме на Янтрата,че понаскубахме малко Облес да се отсрамим 

КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
А аз хванах 40 шарана каде ли ,ми на една вода до една гора.IVKOPIVKO написа:Дразнят се като пиша тук. Според тях това е глупаво самохвалство и трябва да си доста найвен за да споделяш успехите си тук.Според тях също утре всички щели да хукнат натам като прочетат...Според мен който може си го може и мойта риба няма кой да я хване...

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
ЕЕЕЕММММ чиии браво за Шараните , колко пари килото ги плати....