яз.Пчелина-Лобош?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

memento
научил се да хвърля
научил се да хвърля

яз.Пчелина-Лобош?

Мнение от memento »

Здравейте.оцеля ли някяква риба там?
по това време какво излиза?
благодаря предварително
zinkpower
новобранец
новобранец

Re: яз.пчелина-лобуш?

Мнение от zinkpower »

Откакто изтровиха рибата през миналия септември съм ходил 4-5 пъти.Пълно капо.Сменял съм места ,стръв и т.н. резултатът е нулев.Последно ходих на стената и ,,Райски кът'' преди месец.Просто няма риба.И други колеги са със същия резултат.Успех и ако ходиш да пишеш за ситуациата.
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

zinkpower написа:Откакто изтровиха рибата през миналия септември съм ходил 4-5 пъти.Пълно капо.Сменял съм места ,стръв и т.н. резултатът е нулев.Последно ходих на стената и ,,Райски кът'' преди месец.Просто няма риба.И други колеги са със същия резултат.Успех и ако ходиш да пишеш за ситуациата.
Един познат преди няколко дни е разбил костура при това едър,излизали и каракуди .
Последно промяна от eminem94 на Чет Мар 19, 2009 8:28 pm, променено общо 1 път.
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

zinkpower написа:Откакто изтровиха рибата през миналия септември съм ходил 4-5 пъти.Пълно капо.Сменял съм места ,стръв и т.н. резултатът е нулев...
И аз така :evil:
нямам живарник
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

каво излиза сега там де???
Изображение
БАЙ-100-ЯН
memento
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от memento »

4 костура
средни
1 каракуда и тя средна
7 оклея хубави

Язовира се казва Лобош, а не Лобуш
Рибата е Уклей, а не Оклей

chirusa_bg
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

hristotihov написа:
zinkpower написа:Откакто изтровиха рибата през миналия септември съм ходил 4-5 пъти.Пълно капо.Сменял съм места ,стръв и т.н. резултатът е нулев...
И аз така :evil:
ДА ви кажа нещо важно което като гледам не го знаете.На Лобош рибата никога не е била изтровяна.Това са само някакви слухове без покритие.От човек който от 15-20 години живее на този язовир знам че рибата не е отровена а просто през това време от годината цъфтят някакви водорасли и като нивото на водата е намаляло те гултат кислорода и затова рибата излиза на повърхноста.Човека който ми даде информацията е управител на базата където са гребците...Точно там с еминем94 размазвахме костурите...А вече толкова пъти ходиме и никога не сме били капо не знам защо някои хора никога не хващат.
ma3xa1993
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ma3xa1993 »

В момента там не дава много.Вчера баща ми говори с един човек от там и каза че рибата никва я нема все още...
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

[quote="ma3xa1993] ДА ви кажа нещо важно което като гледам не го знаете.На Лобош рибата никога не е била изтровяна.Това са само някакви слухове без покритие.От човек който от 15-20 години живее на този язовир знам че рибата не е отровена а просто през това време от годината цъфтят някакви водорасли и като нивото на водата е намаляло те гултат кислорода и затова рибата излиза на повърхноста.Човека който ми даде информацията е управител на базата където са гребците...Точно там с еминем94 размазвахме костурите...А вече толкова пъти ходиме и никога не сме били капо не знам защо някои хора никога не хващат.[/quote]

Тоя , батковото, много лошо те е излъгал!!!
Вервай ми. Виждал съм изтровени язовири, а и реки, и нема как да го сбъркам.
А че не умря всичката , за щастие, е така.
Но ако в момента ми направиш добър риболов на костур там, подкрепен със снимки, не само твърдения, ще пусна нарочна тема в която ще те поздравя!!!
Лятото всеки ги лови по много, мога да те зария със снимки, а и доколкото си спомням 4 или 5 статии съм писал за тоя гьол. Даже май последната беше за изтравянето, тъй че погледнато от твоя ъгъл, излиза че съм лъжец и съм излъгал няколко хиляди човека , купили си списанието и прочели статията..
И да не кажеш после , че некой друг е писал от компа ти :wink: :wink: :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: яз.Пчелина-Лобош?

Мнение от eminem94 »

Кърца найстина бях чук и аз нещо такова .... Незнам дали е вярно ... Според мен няма значение. Важното е,че има оцеляла риба .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”