за щука на патичарника

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

barbados77
новобранец
новобранец

за щука на патичарника

Мнение от barbados77 »

нна 27.03.09 ходих на патичарника,но се оказа приятен излет в парвия сланчев ден,водата е като боза заради това кадето копаят магистралата и цялата тиня се влива директно в язовира,дано в скоро време да преваршат този участак заштото много го харесвам този яз.нека ако някои има информация някаде около софия да е трагнала щуката да каже
takezo
разбира нещата
разбира нещата

Re: за щука на патичарника

Мнение от takezo »

barbados77 написа:нна 27.03.09 ходих на патичарника,но се оказа приятен излет в парвия сланчев ден,водата е като боза заради това кадето копаят магистралата и цялата тиня се влива директно в язовира,дано в скоро време да преваршат този участак заштото много го харесвам този яз.нека ако някои има информация някаде около софия да е трагнала щуката да каже
'Сичките сме мноо радос'ни за приятния ти излет в парвия сланчев ден дано скоро да го преваршат този участак заштото и аз много го 'аресвам - магистралата де .вчера бе'а трагнале 2 3 щуки , амЪ не знам накъде... :?
Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”