Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Абонамент за сп.Шаран
Модератор: sapuna
Абонамент за сп.Шаран
Здравейте,Шаранджии!
Искам да абонирам съпруга си за сп.Шаран. Фирма ШАРАНЧО ЕООД ми предлага да го абонира, като за целта трябва да преведа парите по банкова сметка. Аз обаче не съм сигурна в лоялността им и дали няма да ме излъжат.
Тъй като отскоро съм рибарка не съм чувала нищо за въпросната фирма. А и не мога да питам мъжа си, защото ще разваля изненадата която му готвя-абонамент за сп.Шаран.
Ако някой се е абонирал при тях за въпросното списание ще ви бъда благодарна ако ми пишете!
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Искам да абонирам съпруга си за сп.Шаран. Фирма ШАРАНЧО ЕООД ми предлага да го абонира, като за целта трябва да преведа парите по банкова сметка. Аз обаче не съм сигурна в лоялността им и дали няма да ме излъжат.
Тъй като отскоро съм рибарка не съм чувала нищо за въпросната фирма. А и не мога да питам мъжа си, защото ще разваля изненадата която му готвя-абонамент за сп.Шаран.
Ако някой се е абонирал при тях за въпросното списание ще ви бъда благодарна ако ми пишете!
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
- carp-stz
- научил се да хвърля
Duma da ne stava za takova neshto....Az sum raznasqm spisanieto v Stara Zagora i moga da kaja 4e nqma da ima nikakvi takiva raboti...Vsichki sa mnogo dovolni daje s obiniraneto ima i podaraci na izvestni sharandjiiski firmi...Firmata SHARANCHO EOOD pusna na pazara i PELETE za sharanovi ribi s perfekno kachestvo...
GARANTIRAM 100% CHE NQMA DA IMA IZMAMA...
Moje da se obadish na 0887621417 i da se abonirash za spisanieto bez nikakvi problemi i sum sugoren che nqma da SUJELQVASH...
NASLUKA...
GARANTIRAM 100% CHE NQMA DA IMA IZMAMA...
Moje da se obadish na 0887621417 i da se abonirash za spisanieto bez nikakvi problemi i sum sugoren che nqma da SUJELQVASH...
NASLUKA...
-
- новобранец
- Обратна връзка:
колеги разбира се че няма проблеми с абонамента.Грозното е друго .Пише че за пьлен абонамент се дават 10 куки наNASH FANG GAPER №4 а това не е така .Два пьти се обаждах до редакцията но само обещания.Не ми е до куките .Дал сьм хиляди /буквално/за любимото хоби но важно е да си коректен.Ние сме но те

re
Пичовете са страшно коректни.абонирай се смело.Относно куките на колегата мисля че има някакво недоразумение
-
- новобранец
-
- новобранец