Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

с лодка по яз. Цонево.Дайте съвети
Модератор: Paublo_Eskobar
- мечока
- научил се да хвърля
с лодка по яз. Цонево.Дайте съвети
Здравейте,колеги.утре с приатели сме се наканили да ходим на Цонево.знам ,че е раничко ама пусто като не се трае ...скоро си купих лодка 3.80 надуваема с твърдо дъно(китайска-Pro-marine) ,а имам двигател merkury 4,5 к. 2 т. и искам да разбера как 6те се държи лодката .може да се наложи да се търси по-голям дв. ама това е друга тема.Успях да добия представа от форума долу-горе за какво става на въпрос, и карта и снимки ама все пак не е зле съвет от по-опитните.никой от нас не е ходил на язовира и никой от нас не е ловил до сега на тролинг.в кои раиони да се въртим,на каква дълбочина по това време на сезона и дали има някаква забрана за лодки.благодря Ви. на всички много успехи през новия сезон 

-
- научил се да хвърля
Re: с лодка по яз. Цонево.Дайте съвети
za lodki njama zabrana
Здрасти Мечок,
на Цонево търсете дълбоките места около Чудните скали (дано да няма мрежи
), също така и ямите около стената (там е каменисто дъното и може да се скрила някоя бяла), само да не ви изгонят, защото стената се охранява.
Пробвайте на силикони, като използвате много бавна проводка с леки придърпвания, цветове - бели, червени и оранжеви.
Наслука и пиши после какво сте направили.
на Цонево търсете дълбоките места около Чудните скали (дано да няма мрежи

Пробвайте на силикони, като използвате много бавна проводка с леки придърпвания, цветове - бели, червени и оранжеви.
Наслука и пиши после какво сте направили.

- мечока
- научил се да хвърля
ок.То по паметта ми по картата чудните скали и стената са в двата края на язовира.ще пиша какво сме направили
туй аз ли съм или е куче 

-
- вече хвърля и на тежко
и аз се глася за лятото там ... ама за сега с тая гумена лодка ... да не се наквасите че студено 

- мечока
- научил се да хвърля
е ходихме и обещах да пиша какво е станало.ами рано е още мамка му.от към риболов -капо,от към емоция супер.то много вода има в тая локва бе вай вай.имаше още 5 лодки освен нас,хората редовни ,оборудвани и знаещи района.викам че гледаме от тях ,ще се учим.на никой нямаше удар.и късмета на начинаещият не проработи
Към 8 сутринта влезнахме от Дебелец и поехме ж посока противоположна на стената.така полека-полека стигнахме (като на 3 пъти имахме удари по мрежи
)до някяква сграда подобна на морски фар от към десния бряг.видях по картата ,че тия Чудни скали са доста далеч и се отказахме да ходим до там.кръгом и по край противоположхия бряг полека обратно.към 13,00 духна силен вятърс хайде на брега.ще се опитам да кача малко снимки ,ама дали ще успея...

Последно промяна от мечока на Пон Мар 30, 2009 7:07 pm, променено общо 1 път.