нещо за Морун?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

нещо за Морун?

Мнение от Бат Мирче-5кила »

понеже е в сила забраната,некой знае ли там как седят нещата?щото аз чух лоши работи миналата година,а това е разкошен водоем и много ми се иска да го прокоментираме...мерси предварително за информацията :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: нещо за Морун?

Мнение от toshe68 »

5кила написа:понеже е в сила забраната,некой знае ли там как седят нещата?щото аз чух лоши работи миналата година,а това е разкошен водоем и много ми се иска да го прокоментираме...мерси предварително за информацията :lol:
Здрасти колега! Скоро/преди 1 седмица/ бях там и всичко си е по старому, само дето арендаторите са се сменили и предлагат някои екстри. Долу в хижата са направили единия гараж на бира-скара и можело даже да си поръчаш нещо по телефона....ама ние не се възползвахме от офертата.Иначе си кълве6е каракуда и щука/ние така и не хванахме/ и се събират по 5 лв. на човек както преди. Мятаха се и толстолопи, но там освен с тройки трудно става.Миналата година едни пичове извадиха 3 парчока по около 8-10 кила след много стабилна захранка/сигурно са метнали 20-30 кила/ на влакно 0,16 и кука 16-ка с бял червей. А и доста изтърваха, като имаше удари и размотаване на целия аванс на макарата без да може да се направи нещо...то си дърпа говедото и стегнеш ли аванса-къса.Има и пъстърва/пускат я за Морун оупън/ и се лови на бял червеи най-вече на стената.Миналата година след състезанието аз хванах за един ден 7 парчета между другото...Е, толкова от мен и се надявам да съм ти бил полезен с инфото. НАСЛУКА!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”