Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Панчаревски разгром
Re: Панчаревски разгром
ДАdekata написа:Браво за улова-разбил си ги.Сам ли беше?

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Язък ти за хубавия излет ако наистина пиеш и караш след това 

Викнах си дринк енд драйв,без тех още да съм там,а утре некой ранобуден рибар щеше да си намери една МУМИЯRegar написа:Язък ти за хубавия излет ако наистина пиеш и караш след това
Поздравление и за това
Макар да беше само закачка 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво бе маисторе,при теб умора нема 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
А такаааа...са разбрах що в събота си фанал малко риба на р.Струмаааа. Ми щот оня карък ВанЧе от Струмско е бил с тебе...

-
- кандидат преподавател
Просто пирфектно .Този риболов на такова количество риба са само спомени от миналото лято и сега пак го преживях с твоя излет.Само ако оправиш малко снимките цена няма да имат.Ама и тъй се преживява де 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
НЕ Е ВЕРНОБай Гого написа:А такаааа...са разбрах що в събота си фанал малко риба на р.Струмаааа. Ми щот оня карък ВанЧе от Струмско е бил с тебе...

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво Сарафов,
много арни баби си фанал,ама то си е нормално де, като ги нема оние старци Б.Г. и D.E.D....
много арни баби си фанал,ама то си е нормално де, като ги нема оние старци Б.Г. и D.E.D....
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
0878 736324 все едно си викаш такси само че те карат с твойта кола 1.50 на километър.Идва кола с 2 шофйори и единия те товари у твойта и те изсипва пред вас,стига да си у състояние да обесниш де живеешchapara написа:Бравус,дай телефона на дринкенддрайв

страшно удобство еchapara написа:sarafov написа:0878 736324 все едно си викаш такси само че те карат с твойта кола 1.50 на километър.Идва кола с 2 шофйори и единия те товари у твойта и те изсипва пред вас,стига да си у състояние да обесниш де живеешchapara написа:Бравус,дай телефона на дринкенддрайв![]()
![]()
![]()
![]()
Добре е да има човек такъв телефон

до 20 мин.зависи къде си, те ти звънят по тел когато дойдат.chapara написа:Даже би било добре да е като важна тема,а бързо ли идват
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Изпитвам тотална благородна завист
А как добре щяхме да прекараме ако бях дошъл....ама пуста работа...нали е финансова криза 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?