Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ЛЕНОВО 4
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ЛЕНОВО 4
Бях днес 01.05 чесно казано слаба работа.
Излиза каракудка по 15 см. дребен чаушан и кефал.
Толкова е много дребната риба че минах на суха царевица за да не ме претеснявя и пак хващтах каракуда.
Успех на колегите който ще се пробват
Излиза каракудка по 15 см. дребен чаушан и кефал.
Толкова е много дребната риба че минах на суха царевица за да не ме претеснявя и пак хващтах каракуда.
Успех на колегите който ще се пробват

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
- петър власев
- разбира нещата
зографе Леново едно време беше един от най-готините плятени язовири
ходил съм на него дори и когато е разрешен риболова
след тово собствениците се смениха и тези новите лично ги гледах как го припукаха с мрежите мисля че ще му трябва време на водоемчето да развъди онази риба която е имаше в него
кеф ти шаран кеф ти еддра каракуда кефал толостолоб на пружина колко съм извадил от там не е истина
от 2 год не съм ходил на него но предполагам че не се е оправило много положението
ходил съм на него дори и когато е разрешен риболова
след тово собствениците се смениха и тези новите лично ги гледах как го припукаха с мрежите мисля че ще му трябва време на водоемчето да развъди онази риба която е имаше в него
кеф ти шаран кеф ти еддра каракуда кефал толостолоб на пружина колко съм извадил от там не е истина
от 2 год не съм ходил на него но предполагам че не се е оправило много положението

я чувствась себя очен хорошо