Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Впечатления от Тойота Хайлукс
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Впечатления от Тойота Хайлукс
Моля някой колега ако има такава да сподели дали е доволен,как е по черните риболовни пътища и ако я е закупил нова дали от Тойота Балканс са коректни със сервиза и подръжката.Благодаря предварително!

Много ги накъсвам... кордите!
Re: Впечатления от Тойота Хайлукс

Каменчо, ти нещо ебаваш ли се!?
-
- разбира нещата
Че защо,много ме радва, а очаквам около 20000лв от каското и се замислям за нещо ново, а и в момента има доста изгодна оферта!Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Каменчо, ти нещо ебаваш ли се!?

Щом е ТОЙОТА няма как да е лоша колата.....вземай японско без да мислиш

Радвам се, че можеш да си позволиш такава кола и не вярвам, някой да каже лоша дума за нея. Дет се вика - "Дай Боже всекиму". За сервиза не знам, тук в София не ги хвалят много. Продават много коли, а сервизната им база е недостатъчна.
-
- разбира нещата
Да ти кажа честно още не съм го решил на 100 процента, защото като знам колко още трябва да блъскам докато я изплатя лошо ми става ама пък кефа цена няма!Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Радвам се, че можеш да си позволиш такава кола и не вярвам, някой да каже лоша дума за нея. Дет се вика - "Дай Боже всекиму". За сервиза не знам, тук в София не ги хвалят много. Продават много коли, а сервизната им база е недостатъчна.

Само едно ме притеснява,дали заради перфектната кола за риболов(поне според мен),няма да се наложи рядко да ходя за риба

-
- новобранец
Нищо лошо за Тойота,но Нисан Навара е по добро.
-
- сериозен играч
Гратски помисли добре.
Ето и някои насоки.Значи като обем багаж този тип коли събират доста.Но нека не забравяме , че са открити .От там проблеми със сигурноста.Продават и разни похлупаци но цените им са незаслужено скъпи.За служебната навара искаха 6 бона за такъв твърд капак.
На служебната накарахме едни майстори да направят от алуминиев профил и дебела алуминиева ламарина.Стана много добре... излезе към 1500 лева някъде.Но малко пуска вода .Поне се заключва.Другото което е , че като сложиш малко офроуд пакет...(блокаж, 4Х4) цената се вдига не малко.Наварата а мисля и Хилукса са със задно и си тежат доста .Ако е без офроуд опции може да имаш проблем с кал и т.н.За дълъг път возията отзад не беше добра.Подскачаше много по неравностите задницата.При наварата нещата се оправиха като сложихме въпросния направи си сам похлупак.Той си тежи поне 50 килца и с него возията на задната седалка се подобри.Това разбира се ако имаш семейство и ще возиш хора ..
Говоря за навара и хилукс заедно защото разликите са твърде незначителни...от към технически характеристики , возия и.т.н.
Ето и някои насоки.Значи като обем багаж този тип коли събират доста.Но нека не забравяме , че са открити .От там проблеми със сигурноста.Продават и разни похлупаци но цените им са незаслужено скъпи.За служебната навара искаха 6 бона за такъв твърд капак.
На служебната накарахме едни майстори да направят от алуминиев профил и дебела алуминиева ламарина.Стана много добре... излезе към 1500 лева някъде.Но малко пуска вода .Поне се заключва.Другото което е , че като сложиш малко офроуд пакет...(блокаж, 4Х4) цената се вдига не малко.Наварата а мисля и Хилукса са със задно и си тежат доста .Ако е без офроуд опции може да имаш проблем с кал и т.н.За дълъг път возията отзад не беше добра.Подскачаше много по неравностите задницата.При наварата нещата се оправиха като сложихме въпросния направи си сам похлупак.Той си тежи поне 50 килца и с него возията на задната седалка се подобри.Това разбира се ако имаш семейство и ще возиш хора ..
Говоря за навара и хилукс заедно защото разликите са твърде незначителни...от към технически характеристики , возия и.т.н.
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
-
- разбира нещата
Сигурно не си ги гледал скоро понеже сега Тойотата е на по изгодна цена, иначе L200 повече ме кефи!monilom написа:Хубава е колата но е скъпа.Аз бих ти предложил Mistsubishi L200.
Що се отнася до Наварата ме притеснява френския двигател

-
- и господ не е толокова добър
Слушах някъде,че имат промоция.Копуваш Джип и ти дават лека кола подарък

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Ето ценовата листа:monilom написа: Е кажи ква е цената на тая Тойота.И ако искаш пиши във Мобиле Мицубиши Л200 и ще ти излезнат доста обяви от 5000лв до 25 000лв.
http://www.toyota.bg/Images/HIlux_tcm419-506684.pdf
ednokrak ribar написа:Нищо лошо за Тойота,но Нисан Навара е по добро.

- ivan_yo
- разбира нещата
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е Илийка,при Хюндайsnegk написа:Слушах някъде,че имат промоция.Копуваш Джип и ти дават лека кола подарък![]()
![]()

Последно промяна от MITKO70 на Вто Мар 31, 2009 6:36 pm, променено общо 1 път.
Всичко може,но не всеки го можe.

- turing
- вече хвърля и на тежко
карам корола версо а си мечтая за L200 а не за хайлукс.ЗАЩО ли