Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- glarusa
- кандидат преподавател
Re: около Бургас ????
Абе незнам ама две от джипките им стоят пред нашия блок на паркинга и близо от месец не са мърдани...едва ли ще си размърдат г...овете скоро!Пък рибата май пак се покри.преди около седмица на тръстиково...-4 едри костура,ама набухани с хайвер и пак във водата ,излизаха и дребни таранки и некоя друга красива бабичка!
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
кам 18:30
-
- и господ не е толокова добър
Какво стана с Лъка,има ли риба,ще го пускат ли

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Да бе, не е ли ходил някой да провери? Че за Велик ден да начешем крастата ,тия дето не можем да ходим за риба често....snegk написа:Какво стана с Лъка,има ли риба,ще го пускат ли![]()
![]()
13meters.co.uk е новият дом на Селската Касапница както и на всички статии и репортажи.
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
Посетете и Фейсбук страницата ми 13meters
Не претендирам за високо спортно майсторство.
Ръководя се от принципа "Риболовът е за разтоварване,а не за натоварване!"
-
- разбира нещата
по-късно ще отида да проверя и ще пиша.
-
- разбира нещата
лъка още не работи.пазача който беше там каза че за великден щяло да работи.цените :народни
-2 лева за вход и 7 лв. килограма на шарана.имаше някакви колеги и на другото язовирче но не ходих до тях.

-
- научил се да хвърля
Здравейте колеги искам да ва попитам за едни язовири да знета каква риба излиза там и дали има смисъл да се ходи там. Значи става въпрос за язивирите като се тръгне от Ветрен към Айтос като минете електроцентралата след Ветрен има в ляво и дясно язовири точно до моста там.За горния (десния) гледам, че са построили там някаква къщичка май са го дали под аренда, а за долния нищо не знам.Та въпроса ми е има ли там риба и има ли смисъл да се ходи
Мерси предварително

Мерси предварително
-
- и господ не е толокова добър
На Лъка не бачка.Казаха,че ще го отворят април,но кога не се знае.Източвали са някъкъв водоем и са взели всичката малка риба и са я пуснали тука.Много дребосък
Аз пробвах на левия на Лъка за 1,5ч.Някъкви дребосъци и слънчаци. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Днес ходихме на прословитият язовир Трояново под свинефермата тоз дет е.
И какво един мазен ........ нямаше и удар цели 4 часа и накрая удар и 5 см таранка.
Най-важното е че никой от 20-30 рибари никой не изкара нищо ама нищо.
После на връщане като минавахме покрай едно село ядосани, се сетихме за един язовир и по пътя имаше един човек да е жив и здрав, слязохме питахме го за язовирчето и той каза че никой не го държи и не се плаща и никой от 2-3 години не е ходил и опс на язовирчето имахме бели червеи и сладка царевица, пуснахме и перка и слънчак, захранихме с кюспе и царевица и опс след един час таранка около кило и дребни до 200 грама таранки, направо не можеш да свариш и към 15-00 часа дойде и трофея: ШАРАН 3 кг, след това обарнахме само на царевица и 5 шарана до 1,5 кг и се прибрахме доволни.
Няма да кажа язовира по точно водоема заради бракониери и заради ония "рибар" дет ни хвърли в 10-та глуха за Трояново.
И какво един мазен ........ нямаше и удар цели 4 часа и накрая удар и 5 см таранка.
Най-важното е че никой от 20-30 рибари никой не изкара нищо ама нищо.
После на връщане като минавахме покрай едно село ядосани, се сетихме за един язовир и по пътя имаше един човек да е жив и здрав, слязохме питахме го за язовирчето и той каза че никой не го държи и не се плаща и никой от 2-3 години не е ходил и опс на язовирчето имахме бели червеи и сладка царевица, пуснахме и перка и слънчак, захранихме с кюспе и царевица и опс след един час таранка около кило и дребни до 200 грама таранки, направо не можеш да свариш и към 15-00 часа дойде и трофея: ШАРАН 3 кг, след това обарнахме само на царевица и 5 шарана до 1,5 кг и се прибрахме доволни.
Няма да кажа язовира по точно водоема заради бракониери и заради ония "рибар" дет ни хвърли в 10-та глуха за Трояново.
@dellete - не знам защо не сте хванали нищо, но когато намеря време ще отида и ще снимам специално за теб. Ще намеря фотоапарат, който показва дата и час на снимката и ще снимам всяка таранка, която изкарам.
Не знам къде и как сте ловили, но аз ходя от 2 год. на този язовир и нямам празно. Захранвам винаги със захранка за шаран, примесена с кьоспе или гранули и след 15-20 мин започвам да ловя с 5м. чип на бял черъв.
В началото ходих под свинарника, но сега ходя от другата страна на ръкавчето.
Този уикенд бях по камчията и за 2 дни само ме заболяха краката да обикалям вир по вир. Не стига, че рибата е мудна, ами и видях как едни младежи си мятат мрежите и не им пука.
Събрах въдиците и се прибрах.
Тази седмица риболова беше зле.
Не знам къде и как сте ловили, но аз ходя от 2 год. на този язовир и нямам празно. Захранвам винаги със захранка за шаран, примесена с кьоспе или гранули и след 15-20 мин започвам да ловя с 5м. чип на бял черъв.
В началото ходих под свинарника, но сега ходя от другата страна на ръкавчето.
Този уикенд бях по камчията и за 2 дни само ме заболяха краката да обикалям вир по вир. Не стига, че рибата е мудна, ами и видях как едни младежи си мятат мрежите и не им пука.

Тази седмица риболова беше зле.
- cecodevil
- сериозен играч
Колега dellete на тези язовирчета има каракуди
-достоверно инфо така че не нападай ,това че вчера не си хванал не значи че няма.Иначе браво за уловените шарани ,хубаво ако има останали още такива язовирчета.Мойто инфо от изминалите дни е малко риба на луда камчия в събота ,неделя добра разходка около бургаските водоеми и перфекти барбекюта двата дни
.

- YordanDanev
- сериозен играч
Хора на Славянка излиза цаца на голо чепаре. Днес след работа отидох малко за крастата да начеша 

- toko7
- вече хвърля и на тежко
Днес на Тръстиково лудница голяма.Само дребна червенопера,мъчехме на бял,жито и царевица.Чух че изкарали някое и друго шаранче но при нас и около нас само дребосък.
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
-
- разбира нещата
а ние ходихме на яз.ахелой(бата).абсолютно нищо а и имаше доста хора които търмъчиха.след това на връщане спряхме на един вир до краварника на с.медово от който често сме вадили кефал.разочарованито беше пълно:преди нас явно са минали бомбаджии или токаджии защото цялото дъно на вира беше осеян с мъртва риба.не стига че са я изтрепали ами не бяха благоволили даже да се постараят да си прикрият следите.абсолютно всичко беше изтрепано от 5см.попчета до 300-400 гр. кефали.