Къде да ходя за риба покрай Русе през забраната?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Delan_
новобранец
новобранец

Къде да ходя за риба покрай Русе през забраната?

Мнение от Delan_ »

Molq pi6ete ako znaete nqkoi hubav i ne mnogo skap qzovir. :lol:
Аватар
Muerte
новобранец
новобранец

Мнение от Muerte »

Чифлика - 5 лв. за две пръчки и можеш да вземеш два шарана (мерни, щото има и много дребосък), таранката не се плаща.
И за Писанец нещо чух, ама не за рибарника на Орлин, ами някакъв от другата страна на моста.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Доколкото чух на Чифлика са пуснали някаква мрежа през язовира и дават да се лови само от еднат и страна.
На Ценово корекциите на Янтрата са взети под аренда но не знам, какво има и как се плаща.
Аз лично този уикенд останах много доволен от Яз Липник до Разград,
плаща се 3 лв за една 5 за две 6 за 3 въдици и таранката е без пари и е доста едра и доста като количество, но там ще кълве още най-много две седмици според мен.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

На Чифлика таранката е дребна и мирише на тиня, направо е невъзможно да се яде, а за шаран само се говори, че някойси някога бил хванал уж, направо си е обран бустан,а и толква са го занемърили че нямам думи.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Липник е добър избор, бях в неделя там и съм много доволен,бях и на корекциите на Ценово но не си струва там 5лв. на пръчка на първата корекция и рибата без пари, ама хванахме само таранка и то дребна.Тази неделя мисля да ходя на Бойка,но нямам никаква информация за там, не съм ходил от миналата година там, ама докато не ида няма как да знам :D
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

За Ценово значи не са зарибявали глупаците пък искат пари. За другите корекции по Янтра някой чувал ли е нещо по това време на тези до Петко Каравелово съм правил доста добри излети.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Ходих и на двете корекции на Ценово но все тая,ходих и на другите корекции дето са малко след Бяла, там миналото лято бях много доволен, но сега хванахме само таранка, ама това беше преди месец,сега може и да е тръгнал шарана вече.Там се плаща по 5лв. на пръчка и каквото хванеш си е за тебе.
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Ivak написа:За другите корекции по Янтра някой чувал ли е нещо по това време на тези до Петко Каравелово съм правил доста добри излети.
Утре - 12.Май сме на старите корита при Раданово да поразмахаме малко мухарките, блените и воблерите. Най-вероятно ще прескочим и до Петко Каравелово, но там мисля, че отново са се вдигнали ужасните водорасли и предполагам, че ще е възможно само за мухарка и то с ужасно газене.

Поздрави!
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Чудесно чакаме малко прясно инфо.
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Стана интересен риболов, макар и на маломерки. Имах и една добра щука на мухарката, водих я няколко метра, но ощипа накрая пущината. Ето кратък репортаж

Поздрави!
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

E това се казва, страхотен репортаж а и снимките са много добри.Аз ходих тази неделя на яз.Лозница и съм много разочарован, ако може вече да се нарече язовир.По скоро е развъдник на костур за мене.Толква много не съм виждал никога,голяма напаст, за съжеление е доста дребен.Наложи се да използваме само жито и царевица.За цял ден не се обади нито една каракуда, само аз хванах едно шаранче около кило и това е, бяхме трима човека с 7 пръчки, а миналата година там сме правили много добри излети.Немога да си обесня как може толква много да се промнеи язовира за една година. :cry:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”