Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Къде да ходя за риба покрай Русе през забраната?
Модератор: sapuna
Къде да ходя за риба покрай Русе през забраната?
Molq pi6ete ako znaete nqkoi hubav i ne mnogo skap qzovir. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Доколкото чух на Чифлика са пуснали някаква мрежа през язовира и дават да се лови само от еднат и страна.
На Ценово корекциите на Янтрата са взети под аренда но не знам, какво има и как се плаща.
Аз лично този уикенд останах много доволен от Яз Липник до Разград,
плаща се 3 лв за една 5 за две 6 за 3 въдици и таранката е без пари и е доста едра и доста като количество, но там ще кълве още най-много две седмици според мен.
На Ценово корекциите на Янтрата са взети под аренда но не знам, какво има и как се плаща.
Аз лично този уикенд останах много доволен от Яз Липник до Разград,
плаща се 3 лв за една 5 за две 6 за 3 въдици и таранката е без пари и е доста едра и доста като количество, но там ще кълве още най-много две седмици според мен.
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
Липник е добър избор, бях в неделя там и съм много доволен,бях и на корекциите на Ценово но не си струва там 5лв. на пръчка на първата корекция и рибата без пари, ама хванахме само таранка и то дребна.Тази неделя мисля да ходя на Бойка,но нямам никаква информация за там, не съм ходил от миналата година там, ама докато не ида няма как да знам 

-
- сериозен играч
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Утре - 12.Май сме на старите корита при Раданово да поразмахаме малко мухарките, блените и воблерите. Най-вероятно ще прескочим и до Петко Каравелово, но там мисля, че отново са се вдигнали ужасните водорасли и предполагам, че ще е възможно само за мухарка и то с ужасно газене.Ivak написа:За другите корекции по Янтра някой чувал ли е нещо по това време на тези до Петко Каравелово съм правил доста добри излети.
Поздрави!
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
E това се казва, страхотен репортаж а и снимките са много добри.Аз ходих тази неделя на яз.Лозница и съм много разочарован, ако може вече да се нарече язовир.По скоро е развъдник на костур за мене.Толква много не съм виждал никога,голяма напаст, за съжеление е доста дребен.Наложи се да използваме само жито и царевица.За цял ден не се обади нито една каракуда, само аз хванах едно шаранче около кило и това е, бяхме трима човека с 7 пръчки, а миналата година там сме правили много добри излети.Немога да си обесня как може толква много да се промнеи язовира за една година.