Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Нямам думи
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Нямам думи
Здравейте колеги. Да ви разкажа какжо ми се случи през уикенда.Току що се върнах от дело и реших да ви разкажа. От 10 години живея и работя в Белгия но такава глупост още не бях виждал.Наскоро при мен дойдоха двама нашенци за работа.И след дълги уговаряния с шефа ги взехме вав фирмата.Та да си дойдем на думата. Въпросните ^ колеги^ ми званят в неделя и ми се хвалят че са хванали големи шарани.И аз на свой ред им четитих улова.В понеделник сутринта ми звани шефа и едвам не заплака като ми обясняваше какво е станало. И аз газ до дупка и веднага в офиса. Рибата в езерото е натровена.По пътя звъня на тези ^колеги^ и ги питам каде са хванали рибата.Те ми обясниха мястото, а описанието отговаря на езерото на шефа. Като пристигнах там ми причерня. След разговора който прожедохме аз тръгнах да ги диря онея двамата по путя се обадих в полициятя и на преводачката и ги пратих на адреса. намерих ги и тръгнахме уж за риба, а те въдици нямат.Попитах каде са им въдиците а те ми отговориха че тази работа не става с въдица. Гледам само някаква найлонова чянта и нищо не казах.Като ги закарах на мястото направо онемяха. Следователно следваше разпит от моя страна по нашенски, после полицията и накрая арест. За сега 6 месеца на топло а като излязат депорт.А близо два тона риба отиде за изгаряне.А сега кабете ми трябва ли навсякяде да си показваме магариите.За сажаление не бях въоражен с фотоапарат а само с джиесем и снимките сам ги правил с телефона.
-
- разбира нещата
-
- вече хвърля и на тежко
-
- новобранец
Re: Нямам думи
Снимки в галерията но не са качествени. Нещо неще да ги качва тук.
Последно промяна от bruxelman на Вто Мар 31, 2009 8:06 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
-
- новобранец
Благодаря ти колега ULtRA^CsKa. Ето това са снимките които ги виждате.
-
- ще става разбирач
Мизерници ..

-
- сериозен играч
Че да ги заритат здраво с третия крак и да видят как се трови рибапетко стоянов написа:Абе,в испанските затвори има ли трикраки негри

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сега трябва да им дадът 6 месеца в затвора тия натровени риби да ядът .. Ебати "хората" са тия ... Дано да ги разЛаБат там у затвора ...
- glarusa
- кандидат преподавател
Все пак има една песен....Българи сме ниииееее....Овации за реакцията ти.Доста хора биха ги прикрили,ще си кажат те сега наши хора ала-бала...ама и полицията и манталитета на хората там е съвсем друг.
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
данопетко стоянов написа:Абе,в испанските затвори има ли трикраки негри

-
- новобранец
За Испания не знам но тук в Белгия сигурно има. станах за срам.И после не ни искат,ми няма да ни искат.А по това езеро колко труд сам хварлил.Уикендите си правехме пикник там сас семеиството.
-
- сериозен играч
Абе у Испането такива негрета се намират.Ама тая работа с рибите немое да станепетко стоянов написа:Абе,в испанските затвори има ли трикраки негри

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!