Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Молба до посетителите на пролетните изложения за риболов
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Молба до посетителите на пролетните изложения за риболов
Здравейте,
Както предполагам знаете от 01 до 05 Април в Пловдив и от 08 до 12 Април в София ще има изложения съответно "Природа, лов, риболов" и "Лов и оръжие, риболов..."
Тъй като съм решил за настоящия сезон да се оборудвам с надуваема лодка с твърдо дъно и извънбордов мотор имам молба към колегите от Пловдив и в последствие от София, ако някой посети съответното изложение още в първия ден да провери дали търговците на Tohamaran/Tohatsu и Yam/Yamaha присъстват на изложението и най-важното - дали предлагат специални отстъпки за комплект лодка/мотор за времето на изложението. После съответно да пишат във форума или на ЛС. Имам желание да посетя изложенията, но след прочетени няколко негативни мнения за представянето и цените на продуктите нещо се разколебах
Конкретно съм свел избора до два комплекта и цени от сайтовете им:
Tohamaran 360 DAL = 2390 лв.
Tohatsu MF8S = 4225 лв.
и
Yam 340 S = 2200 лв.
Yamaha F8CMHS = 3892 лв.
Както виждате отстъпки в рамките на 3 - 6 -10 % правят доста добра сума.
Благодаря предварително на отзовалите се на молбата ми!
Ако модераторите преценят, че мястото на този пост не е за този подфорум, моля да го преместят.
Поздрави,
Иван Русев
rusevi@rn-tv.com
п.с. Ако има колеги от Бургас, които се колебаят дали да се разходят до Пловдив/София в някой от дните на изложенията - да пишат на ЛС или на мейла, за да се комбинираме.
Както предполагам знаете от 01 до 05 Април в Пловдив и от 08 до 12 Април в София ще има изложения съответно "Природа, лов, риболов" и "Лов и оръжие, риболов..."
Тъй като съм решил за настоящия сезон да се оборудвам с надуваема лодка с твърдо дъно и извънбордов мотор имам молба към колегите от Пловдив и в последствие от София, ако някой посети съответното изложение още в първия ден да провери дали търговците на Tohamaran/Tohatsu и Yam/Yamaha присъстват на изложението и най-важното - дали предлагат специални отстъпки за комплект лодка/мотор за времето на изложението. После съответно да пишат във форума или на ЛС. Имам желание да посетя изложенията, но след прочетени няколко негативни мнения за представянето и цените на продуктите нещо се разколебах
Конкретно съм свел избора до два комплекта и цени от сайтовете им:
Tohamaran 360 DAL = 2390 лв.
Tohatsu MF8S = 4225 лв.
и
Yam 340 S = 2200 лв.
Yamaha F8CMHS = 3892 лв.
Както виждате отстъпки в рамките на 3 - 6 -10 % правят доста добра сума.
Благодаря предварително на отзовалите се на молбата ми!
Ако модераторите преценят, че мястото на този пост не е за този подфорум, моля да го преместят.
Поздрави,
Иван Русев
rusevi@rn-tv.com
п.с. Ако има колеги от Бургас, които се колебаят дали да се разходят до Пловдив/София в някой от дните на изложенията - да пишат на ЛС или на мейла, за да се комбинираме.
Yam 340S, Yamaha F8 4T, Humminbird Fishfinder 570, Garmin GPSMAP 60CSx
Re: Молба до посетителите на пролетните изложения за риболов
При покупка на комплект Ямаха дават максимална отстъпка 5% . Аз вчера тествах новата си лодка YAM340 и просто съм очарован.
Широка , добре изработена и много устойчива.
Широка , добре изработена и много устойчива.
Искам да попитам дали има намаления на цените ,разни промоций 

-
- разбира нещата
Точно така,явно наблягат на бърза печалбаmonilom написа:Аз ще бъда доволен ако няма надценка 15% като миналата година а ти за промоции.

А що се отнася до молбата на колегата Capt_Flint,не искам да ти обещавам,но отида ли ще дам инфо.
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
няма проблем отивам в събота ако не е късно тогавасамо се обади на 0896813633 няма проблим ачо.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Capt_Flint чети.... и добре дошъл във форума.
http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... 8F#p289542

http://forums.nariba.com/viewtopic.php? ... 8F#p289542
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Capt_Flint, заедно с изложението в София, в съседната зала ще тече изложение за яхти и лодки.
Е повечето не са даже за гледане, че ти прилошава от манеканките де са ги налазили, но има и доста по "народни лодки"

Е повечето не са даже за гледане, че ти прилошава от манеканките де са ги налазили, но има и доста по "народни лодки"

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако не се лъжа тези марки не са били представяни в близките години на изложенията. И сега няма да бъдат
И стига сте говорили наизуст, никой не вдига цените заради изложение
На изложенията се чисти стара стока. За мен няма значение дали въдицата е модел 2000 или 2009 година щом е хубава.
Пак казвам никой не вдига цените заради изложение, по лесно е да си изпросите голяма отстъпка на изложение отколкото в магазин.

И стига сте говорили наизуст, никой не вдига цените заради изложение

На изложенията се чисти стара стока. За мен няма значение дали въдицата е модел 2000 или 2009 година щом е хубава.
Пак казвам никой не вдига цените заради изложение, по лесно е да си изпросите голяма отстъпка на изложение отколкото в магазин.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Възможно е тези неща да са били надути.
Но никоя що годе известна марка не е с вдигнати цени заради изложението.
Реалната цена на въдицата ти Крокодил е 1-2 лв макслимум. Сачмите са не повече от 50-60 стотинки. Заради дребните левчетета, които печелят продавачите на такива боклуци вдигат цените за да избият нещо да остане след плащането на наемите.
Купувай си сачми на Гамо със стоманен връх, двуколенни композитени въдици на Трабуко, Томак или Еврохолд. Цените са нищожно по ниски от тези, които си написал а качеството доста по добро
Но никоя що годе известна марка не е с вдигнати цени заради изложението.
Реалната цена на въдицата ти Крокодил е 1-2 лв макслимум. Сачмите са не повече от 50-60 стотинки. Заради дребните левчетета, които печелят продавачите на такива боклуци вдигат цените за да избият нещо да остане след плащането на наемите.
Купувай си сачми на Гамо със стоманен връх, двуколенни композитени въдици на Трабуко, Томак или Еврохолд. Цените са нищожно по ниски от тези, които си написал а качеството доста по добро

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Абе какви въдици гледаш бе.Крокодил,ти с тях ли ми се правиш на рибар,ай стига сте писали глупости,да бяхте прочели поста на Ивака по внимателно.Покрай новата стока,се продава и стара залежала стока,защо ли,ами да не я купи съседа.Използва се потока, от всякаква рибарска гилдия и започва напредварата,а търговците доволни протриват ръце.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
на мен пък винаги ми дават на по-ниски цени,а който не му отърва да не ходи
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здравейте колеги,
Получих информация, че Filstar няма да участват в пролетното изложение, а те продават Tohamaran/Tohatsu, така че от описаните от мен в първия пост остават Yam/Yamaha.
Ако някой посети изложението в Пловдив днес или утре - моля да пише дали има въобще изложени лодки/мотори и дали има специални отстъпки...
Поздрави,
Иван Русев
Бургас
Получих информация, че Filstar няма да участват в пролетното изложение, а те продават Tohamaran/Tohatsu, така че от описаните от мен в първия пост остават Yam/Yamaha.
Ако някой посети изложението в Пловдив днес или утре - моля да пише дали има въобще изложени лодки/мотори и дали има специални отстъпки...
Поздрави,
Иван Русев
Бургас
Yam 340S, Yamaha F8 4T, Humminbird Fishfinder 570, Garmin GPSMAP 60CSx
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Просто мразят циганията по тия изложения.Явно не им липсват клиенти,а и нямат нужда от пролетно чистене 

Ivak написа:Ако не се лъжа тези марки не са били представяни в близките години на изложенията. И сега няма да бъдат![]()
И стига сте говорили наизуст, никой не вдига цените заради изложение![]()
![]()
![]()
аэ па энам един дето ги дига умишлено эа да им се струвало на клиентите че в магаэина му е по евтино

Вервай му Слави, вервай му на Ивачето.slavi253 написа:Ivak написа:Ако не се лъжа тези марки не са били представяни в близките години на изложенията. И сега няма да бъдат![]()
И стига сте говорили наизуст, никой не вдига цените заради изложение![]()
![]()
![]()
аэ па энам един дето ги дига умишлено эа да им се струвало на клиентите че в магаэина му е по евтинонема да го споменавам
Той знае!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето