Лобош

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

periskop
новобранец
новобранец

Лобош

Мнение от periskop »

Molq,kajete za tozi giol,plashta li se neshto,ako ne,trqbva li ti bilet,proverqvat li?
lesno nema...
Аватар
meto
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от meto »

v giola ima sekva riba.Dava dobri kosturi shtuki karakudi chervenoperki sharan mislq che ima itn.az sum hodil 2 puti i 2-ta puti sum zasichal da minavat gorski da proverqvat mnogo striktno!!!No giola e gaden utaechna iama na bivsha uranova mina.....
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

meto написа:No giola e gaden utaechna iama na bivsha uranova mina.....
:shock: Мето ти ми скри топката :shock: Септична яма на Перник да ама уранова мина :lol: Перископе , Пенн е напълно прав , послушай го ! Да ви питам и двамата ( Перископа и Мето ) преди да пишете не поглеждате ли в горния край на монитора къдет пише " Моля , изписвайте заглавията на темите на кирилица . Благодарим предварително ! " според мен туй значи не само заглавията но и темите все пак сме Българчета освен това хората са благодарили предварително :wink:
Аватар
meto
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от meto »

Павел Иванов написа:
:shock: Мето ти ми скри топката :shock: Септична яма на Перник да ама уранова мина :lol: Да ви питам и двамата ( Перископа и Мето ) преди да пишете не поглеждате ли в горния край на монитора къдет пише " Моля , изписвайте заглавията на темите на кирилица . Благодарим предварително ! " според мен туй значи не само заглавията но и темите все пак сме Българчета освен това хората са благодарили предварително :wink:
Tova za minata ne sum si go izmislil,a sa mi go kazali mestni hora!!!Puk ti ne mislia che znaesh poveche ot tiah :lol: A puk za kirilitzata ako ne znaesh ne vuv vseki klub ima :roll: ako neznaesh pitai 8)
periskop
новобранец
новобранец

Мнение от periskop »

Павел Иванов написа:
:shock: Мето ти ми скри топката :shock: Септична яма на Перник да ама уранова мина :lol: Перископе , Пенн е напълно прав , послушай го ! Да ви питам и двамата ( Перископа и Мето ) преди да пишете не поглеждате ли в горния край на монитора къдет пише " Моля , изписвайте заглавията на темите на кирилица . Благодарим предварително ! " според мен туй значи не само заглавията но и темите все пак сме Българчета освен това хората са благодарили предварително :wink:
Da,prav si,ne oburnah vnimanie,no zanapred shte znam...
lesno nema...
periskop
новобранец
новобранец

Мнение от periskop »

A za bileta,che si trqbva,trqbva si...Prosto do sega sum hodil vse na mesta deto vsichko e na samotek,nikoi nishto ne go interesuva...no puk i ne hodq mnogo chesto za riba,za sujalenie.
Chuval sum razlichni istorii za Lobosh,mejdu koito i tazi,che se plashta?!?
lesno nema...
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ех Мети , Мети как да ти кажа :roll: в случая месните са те пуснале по пързалката "ВЕРВАЙ МИ " освен ако в некой гараж в Ковачевци не са почнали да произвеждат уран и плутоний за нуждите на бившето СССР , ма не ми се верва :lol: Тъй начи да те питам : Windows у твоя клуб има ли ? Е кат гледам май има а тва значи че чичо ти Гейтс се е погрижил даже и да няма клавиатура с кирилица да може да списателствуваш на Български " АКО НЕ ЗНАЕШ ПИТАЙ" некоя кака или некой батко ( мен ако питаш по - добре кака ) как става :!: Перископе : има места къде са плаща примерно на Радибош , коет не значи че нема да ти проверат билето ! За справка влез в http://www.nafa-bg.org :wink: Апропо , за другата част на аудиторията ( Мети тва не го чети ! ) : то си е казано - Не се занимай с децата , остай ги да си играят ! - ама кво да се праи кат съм плеснат у пръстите :?:
Николай
новобранец
новобранец

Мнение от Николай »

каде се намира ЛОБОШ :shock: :shock: :shock:
ПРИСТРАСТЕН РИБОЛОВЕЦ
Аватар
meto
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от meto »

Pavalcho a ti ako ne znaesh pitai ima i drugi operacionni sistemi osvnen Win :idea: V kluba deto hoda mashinkite za net za na Linux a na nego mislia che tree da si instalirash dopalnitelno kirilitzata...Taka che ne umuvai moito momche ami sedni procheti...no nz kakto i da e.....
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

meto написа:Pavalcho a ti ako ne znaesh pitai ima i drugi operacionni sistemi osvnen Win :idea: V kluba deto hoda mashinkite za net za na Linux a na nego mislia che tree da si instalirash dopalnitelno kirilitzata...Taka che ne umuvai moito momche ami sedni procheti...no nz kakto i da e.....
Търъръръм туше :lol: Браво Мети виждам че си послушен и не четеш послеписи :lol: ( сеа да не кажеш че се заядам , просто дразниш с некой твой определения ! ) Та те тогаз да ти давам и аз една идеа . Та земи направи кат мен уе ! Купуваш си едно непретенциозно ПС ( P4 2.66 , RAM 512 , 120GB диск и так далше , примерно ) , връзваш си неограничен НЕТ на 128 ( пак примерно ) , инсталираш си професионалното ХР и си седиш у дома и списателствуваш кво искаш и на квот си искаш "МОЕТО МОМЧЕ" :wink:
Аватар
meto
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от meto »

Pavcho ne se prai na umen "Moito momchence" ne ti utiva....
ostaam te da se razvivash ima oshte nakade....
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Мети те ти нещо да почетеш http://linuks-bg.org/ А те ти и нещо та да си обогатиш речника щот нещо зе да запецваш и много да се повтаряш http://tarator.com/ Айде вече можеш да прочетеш послеписа от по - горния ми пост
:wink:
Гост

Мнение от Гост »

МОЛЯ...МОЛЯ. :!: ЯЗ.ЛОБОШ НЕ Е НИТО ЯМА НИТО МИНА :!: В НЕГО ИМАШЕ ШАРАН :?: БЯЛА РИБА :?: КАРАКУДА,КОСТУРЧЕТА,КЛЕН,ЧЕРВЕНОПЕРКА.ВСИЧКО ТОВА МИРИШЕ УЖАСНО.И ДА ВИ СВЕТНА ТАМ ИМА ДВЕ СЕЛА ЗАЛЯТИ.ПЛАЩАШЕ СЕ НА БУНГАЛАТА СЛЕД С.КОВАЧЕВЦИ. ХОДИЛ СЪМ ТАМ,НА ОРЕХИТЕ НА СТЕНАТА ,СЛЕД НЕЯ.ОТ 2 МОЖЕ 3 НЕ СЪМ ХОДИЛ И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА,ЧЕ РИБАТА МИРИШЕ. БЛАГОДАРЯ :!: :!: [/b]
otvoren

Мнение от otvoren »

Abe toa Павел Иванов e mnoo tupo kopele taka mi se struva!!! xaxaxaxax
Skii sa pavle vmesto da praish neumestni zabelejki na horata i da se praish ne takav kakavto ne si pomisli malko che tuka ima admini moderatori i tn.Ako e imalo nesho neredno horata she kajat iano li ti e!? A na teb ako ne ti haresva nekoi ne pishe na kirilitza ne go cheti!!!A sega are odi da kopash tutuno nekade po selo tam i da pasesh kravite i ovcite!!!
xborox
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от xborox »

Абе за друго не знам, но едно ще ви кажа, тази сряда бяхме на Лобуш и цяла сутрин не бутна нито един път. Целият язовир беше покрит от диви патици, чапли, корморани и т.н., поне беше красиво за гледане...
А иначе там се плаща ако влизаш откъм стената, на портала те причаква един любезен господин и ти взима по 2 лв на пръчка, ако влезеш от дугаде обаче никои не ти взима пари или поне на мен не са ми искали, а тази година бая често ходих там.
Заключено

Обратно към “Сладководен Риболов”