Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

КЪМ КОСТУРДЖИИТЕ
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
на дуранкулак мисля,че ще си имате проблеми заради ПИЧИЯ ГРИП-аз там имам кьща и отсега се настройвам за огромни скандали с местната управа-щото нема да се трае да не мога аз да ида на шабленското и ли на дуранкулака..мдааа,другото което мога да кажа,че 90%от хищника там има некви червеи в месото-не знам дали са заразни за хората,но препорьчвам изпьржване...т.е. топлинна обработка-разни там маринати не са хубави-червеите приличат на крьвоносни сьдове и само при настоятелно взиране се вижда как мьрдат-много е гадно!!!обаче сьм ял костури и щуки 100 пьти без проблем,като гледам при чистенето да отстраня паразита доколкото мога...бе аз понеже сьм от Сф и като отида до там гледам да наблегна на калкана и лефера главно
па костурите и щуките-само за кеф
този вид паразити сьм виждал само в хищна риба-костур,сулка и по рядко-в клен и щука-ако някой знае за кво става вьпрос и как се наричат тия червеи,моля да ме светне по вьпроса....

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ре
към 5кила
Готин, и тук в НА РИБА.КОМ имаше някъде тема за същото нещо та ако не те мързи можеш да потърсиш (има си и търсачка). Мисля че ще останеш доволен от разискваното там . Успех
Готин, и тук в НА РИБА.КОМ имаше някъде тема за същото нещо та ако не те мързи можеш да потърсиш (има си и търсачка). Мисля че ще останеш доволен от разискваното там . Успех
кога нема риба и рака е риба
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: