колко голяма риба се слага

Модератор: sapuna

kalin73
новобранец
новобранец

колко голяма риба се слага

Мнение от kalin73 »

извинете ама много противоре4ива информция има ако моге някои да ме просветли ще сам много благодарен
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Колега бъди по конкретен
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

аз ще му помогна бе Косьо...от 500гр до 2 кг шаран ! И чакаш големия сом...а ако ти води долу и подръпва изчаквай ....като ти зачезне пръчката в миг...сома е готов....хванал се е !

Амин...дано ти дръпне за сефтето 130кг та да се удрискаш у лодката от кеф и страх... :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Анатемосания написа:
Амин...дано ти дръпне за сефтето 130кг та да се удрискаш у лодката от кеф и страх... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt041
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Анатемосания написа:от 500гр до 2 кг
Анатемосания на такава риба ли ти удари големия сом миналата година дето го изпусна А ????? :lol: :lol: :lol: :D
Смени си куките :idea: :idea: :idea:
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

4ета 4е трябва да е 10-12см каракуда на друго място по голяма риба и немога да се орентирам за това задавам този вапрос ако моге да ми отговори някои А що се однася за 130кг сом и за насирането дано на всеки сомаджия да му се слу4и погелажам му го от сарце :) :) :) :) :D :D :D
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

kalin73 написа:4ета 4е трябва да е 10-12см каракуда на друго място по голяма риба и немога да се орентирам ....А що се однася за 130кг сом и за насирането дано на всеки сомаджия да му се слу4и погелажам му го от сарце :) :) :) :) :D :D :D
Фуца , мерси за съвета за кукуте...допускаш ли че незнам какво и как да направя ? куки...мамка му и кокалесто чене....това е....никой незнае що така стана...анализарано е 100кратно.

А на колегата с 12см рибки ще кажа така : оланколу ти май не стопли кво ти казах с това от 500 до 2 кг....ти го прие на ташак нали ? Да има и елемент на ташак, но я се замисли какво ли съм искал да ти кажа : не е ли че е все тая колко е голяма стръвта??? Абе, ей...ти по книга ли ша ги ловиш сомовете? Нема да стане така...вервай ми! И като се усереш за сефте си спомни думите ми и гледай да не плиска много из лодката....ако си в поголяма мое и да се отръскаш ама ако си в гуменетка насирането ще е огромно!!! :lol: :lol: :lol:

Амин
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

Дано даи боже :lol: ще си зема памперс ха ха :lol: :toimonster:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

aбе като няма друга стръв и 10 см. уклеика ще сложиш....

то винаги е така , като е активен сома се не можеш да си хванеш стръв. на тва му викат карък старите хора :wink: :wink: :wink:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Не е карък, Кърца, ами си е правило. Дребната риба се покрива като се разбеснее сома.
От Въча по-хубав няма.
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

barutchiata написа:
kalin73 написа:4ета 4е трябва да е 10-12см каракуда на друго място по голяма риба и немога да се орентирам за това задавам този вапрос ако моге да ми отговори някои А що се однася за 130кг сом и за насирането дано на всеки сомаджия да му се слу4и погелажам му го от сарце :) :) :) :) :D :D :D
Милко Георгиев хвана най-големия си сом (105 кг. -260 см )на каракудка 7 см. Било е много горещо и стръвта му измряла,Така че кога имаш късмет и на малка иа на голяма пак ще хванеш.А з предпочитам рибета около 15-20 см.Това е мое мнение и не ангажирам никой с него.А колкото до това коя е най добрата стръв за сом -за мене си остава змиорката около 40-50 см.
Защо не се сваля - при мене - не получатся!
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

kalin73 написа:4ета 4е трябва да е 10-12см каракуда на друго място по голяма риба и немога да се орентирам за това задавам този вапрос ако моге да ми отговори някои А що се однася за 130кг сом и за насирането дано на всеки сомаджия да му се слу4и погелажам му го от сарце :) :) :) :) :D :D :D
Милко Георгиев хвана най-големия си сом (105 кг. -260 см )на каракудка 7 см. Било е много горещо и стръвта му измряла,Така че кога имаш късмет и на малка иа на голяма пак ще хванеш.А з предпочитам рибета около 15-20 см.Това е мое мнение и не ангажирам никой с него.А колкото до това коя е най добрата стръв за сом -за мене си остава змиорката около 40-50 см.
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

barutchiata написа:.... А аз предпочитам рибета около 15-20 см.Това е мое мнение и не ангажирам никой с него.А колкото до това коя е най добрата стръв за сом -за мене си остава змиорката около 40-50 см.
говори, говори ти, драги ми даскал Косьо...после и теб ша питат къде е школата и верно ли ловиш по 30 сома за два дни...???

ай колега ш'те замоля да н'ма занимаваш а ?

...ставам кротушкар вече ! ай ма де...дъртия лисугер ш'ма води за кротушки...пак оставам верен на себе си...поне приличат на сом!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
kalins
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kalins »

А след като използвате змиорки бихте ли ми казали откъде се снабдявате с тях?Ако не е тайна.Чувал съм че е доста добра стръв.
Но първо трябва да се науча да кльонкам и да хващам.
Сигурно ще ходя на училище.
Добре е да си добър
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Със змиорка съм ловил само в Италия у нас не зная да продават .Иначе е най добрата стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”