Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

колко голяма риба се слага
Модератор: sapuna
колко голяма риба се слага
извинете ама много противоре4ива информция има ако моге някои да ме просветли ще сам много благодарен
- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
Фуца , мерси за съвета за кукуте...допускаш ли че незнам какво и как да направя ? куки...мамка му и кокалесто чене....това е....никой незнае що така стана...анализарано е 100кратно.kalin73 написа:4ета 4е трябва да е 10-12см каракуда на друго място по голяма риба и немога да се орентирам ....А що се однася за 130кг сом и за насирането дано на всеки сомаджия да му се слу4и погелажам му го от сарце![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А на колегата с 12см рибки ще кажа така : оланколу ти май не стопли кво ти казах с това от 500 до 2 кг....ти го прие на ташак нали ? Да има и елемент на ташак, но я се замисли какво ли съм искал да ти кажа : не е ли че е все тая колко е голяма стръвта??? Абе, ей...ти по книга ли ша ги ловиш сомовете? Нема да стане така...вервай ми! И като се усереш за сефте си спомни думите ми и гледай да не плиска много из лодката....ако си в поголяма мое и да се отръскаш ама ако си в гуменетка насирането ще е огромно!!!

Амин
Господ може всичко чада мой !
aбе като няма друга стръв и 10 см. уклеика ще сложиш....
то винаги е така , като е активен сома се не можеш да си хванеш стръв. на тва му викат карък старите хора

то винаги е така , като е активен сома се не можеш да си хванеш стръв. на тва му викат карък старите хора

само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Защо не се сваля - при мене - не получатся!barutchiata написа:Милко Георгиев хвана най-големия си сом (105 кг. -260 см )на каракудка 7 см. Било е много горещо и стръвта му измряла,Така че кога имаш късмет и на малка иа на голяма пак ще хванеш.А з предпочитам рибета около 15-20 см.Това е мое мнение и не ангажирам никой с него.А колкото до това коя е най добрата стръв за сом -за мене си остава змиорката около 40-50 см.kalin73 написа:4ета 4е трябва да е 10-12см каракуда на друго място по голяма риба и немога да се орентирам за това задавам този вапрос ако моге да ми отговори някои А що се однася за 130кг сом и за насирането дано на всеки сомаджия да му се слу4и погелажам му го от сарце![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
- barutchiata ©
- Администратор
Милко Георгиев хвана най-големия си сом (105 кг. -260 см )на каракудка 7 см. Било е много горещо и стръвта му измряла,Така че кога имаш късмет и на малка иа на голяма пак ще хванеш.А з предпочитам рибета около 15-20 см.Това е мое мнение и не ангажирам никой с него.А колкото до това коя е най добрата стръв за сом -за мене си остава змиорката около 40-50 см.kalin73 написа:4ета 4е трябва да е 10-12см каракуда на друго място по голяма риба и немога да се орентирам за това задавам този вапрос ако моге да ми отговори някои А що се однася за 130кг сом и за насирането дано на всеки сомаджия да му се слу4и погелажам му го от сарце![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- сериозен играч
говори, говори ти, драги ми даскал Косьо...после и теб ша питат къде е школата и верно ли ловиш по 30 сома за два дни...???barutchiata написа:.... А аз предпочитам рибета около 15-20 см.Това е мое мнение и не ангажирам никой с него.А колкото до това коя е най добрата стръв за сом -за мене си остава змиорката около 40-50 см.
ай колега ш'те замоля да н'ма занимаваш а ?
...ставам кротушкар вече ! ай ма де...дъртия лисугер ш'ма води за кротушки...пак оставам верен на себе си...поне приличат на сом!

Господ може всичко чада мой !
- barutchiata ©
- Администратор