Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Oсветление в "тъмната" част от риболова
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- учете се от него
Re: Oсветление в "тъмната" част от риболова
Челници, газови лампи, петромакси, акумолатори, генератори, фенери и още един куп неща....
Приятелю с времето ще намериш най-удачния начин да се осветяваш нощно време, след като си пробвал почти всички начини
Приятелю с времето ще намериш най-удачния начин да се осветяваш нощно време, след като си пробвал почти всички начини

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе кросс тъка е ама нали уж трябва да сме примерни .... да се опитваме поне ние любителите на природата да спазваме законите до някъква степен да си почистваме боклуците и пр. А пък и нали знаеш лафа " Ще си хвърля само аз боклука на земята заедно с цяла България... " защото всеки вика абе я го виж оня аз ли да......

Без риболов няма любов !
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Без челник на риба не тръгвам!!! ЗАКОН!!! 

Имаш крава - пиеш мляко , нямаш крава - пиеш ...уиски
Точно това имах предвид ,пък то какво се оказаExTaZzY написа:Абе уж всичките знаете законите и сте за да се спазват пък като гледам май всичките побракониерствате вечерно време...

-
- и господ не е толокова добър
Значи според вас съм отишъл за 4 дена на риболов и като настане вечерта трябва да си ходя,така лиПЕТЪР vasilev написа:Точно това имах предвид ,пък то какво се оказаExTaZzY написа:Абе уж всичките знаете законите и сте за да се спазват пък като гледам май всичките побракониерствате вечерно време...
Иначе даже и рибата си пущаме обратно
![]()
![]()
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
[/quote]Значи според вас съм отишъл за 4 дена на риболов и като настане вечерта трябва да си ходя,така ли![]()
Не ви ли омръзна незнам.Трябва да стоя и на тъмно,защото на някой му приличам на бракониер
![]()
![]()
![]()
![]()
Снейки,не се обиждай Бате и аз съм на твоето мнение,но мислех,че е забранен нощния риболов

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Още миналата година в билета започна да липсва изразът - "...в светлата част на деня."Така,че мисля това е "нашепване",че нощният риболов не е забранен вече.Или бъркам?

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Marco Polo написа:Определено бъркаш!В закона ясно е упоменато...

-
- и господ не е толокова добър
Нощния риболов е забранен.Това обаче не ни пречи да си извадим въдиците и пак да ни трябва осветление
п.п.Василев,не се обиждам братле.Хора които уважавам трудно ще ме обидят

п.п.Василев,не се обиждам братле.Хора които уважавам трудно ще ме обидят

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Подкрепям колегата velmet. Гледах една за 8 лв-9 вата. Светят страхотно утре ще си купувам,че са с намаление 

FCSH - isianty !
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
НАЙ-ДОБРО ОСВЕТЛЕНИЕ НОЩЕМ...?
Здравейте,колеги!Казвам се Пламен и съм от Плевен.Това е първата тема,която пускам във форума и мисля,че е актуална за момента.Аз ,както огромна част от вас
от вас най-много обичам от петак до неделя да си живея на водоема,мислейки само за риба и ...
Виждал съм доста начини за осветяване нощем.Моля,споделете и вие...как осветявате софрата си....
Аз използвам стара газова лампа(фенер).И ел. фенерче на ХИТАЧИ със зареждаща се батерия от винтоверт от същата марка.Проблема с газовата лампа е,че се опушва доста бързо стъклото и.И това,съответно намалява светлината..
Моля споделете някакви ваши хитрини
Другия въпрос е кой как се спасява от комарите?Аз ползвам едно унгарско мазило,ама ми го сипа един познат от неговата кутийка и незнам марката...
Пожелавам наслука и много весели моменти на всички съвестни колеги на откриването ...и.... леко с алкохола

от вас най-много обичам от петак до неделя да си живея на водоема,мислейки само за риба и ...

Виждал съм доста начини за осветяване нощем.Моля,споделете и вие...как осветявате софрата си....

Моля споделете някакви ваши хитрини

Другия въпрос е кой как се спасява от комарите?Аз ползвам едно унгарско мазило,ама ми го сипа един познат от неговата кутийка и незнам марката...

Пожелавам наслука и много весели моменти на всички съвестни колеги на откриването ...и.... леко с алкохола

Re: НАЙ-ДОБРО ОСВЕТЛЕНИЕ НОЩЕМ...?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 0%B8%D0%B5
С това мога да ти помогна колега и мисля, че темата не е в най-правилния раздел

С това мога да ти помогна колега и мисля, че темата не е в най-правилния раздел

- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
ами чудех се къде да я пусна....съжалявам..
мерси за линка

мерси за линка
Аз съм си взел лампа на пропан-бутан,завивам я на една малка бутилка(5кг.) свети достатъчно като за софра,но си мисля,че за всеки,който лови през нощта(сега ще се почнат приказки за бракониерство),челникът е задължителен!
Последно промяна от Pavkata 1977 на Пон Юни 01, 2009 7:58 pm, променено общо 1 път.
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Pavkata 1977 написа:Аз съм си взел лампа за пропан-бутан,завивам я на една малка бутилка(5кг.) свети достатъчно като за софра,но си мисля,че за всеки,който лови през ноща,челникът е задължителен!
като напълниш бутилката колко нощи може да изкара?