Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Кой какъв фидер ползва
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Кой какъв фидер ползва
Koлеги, получих пикера на Формакс, дори го севтосах на един водоем с шарани. Много ми хареса пръчката, но ми идва къса (2.7м). Като строй и въобще ми допада. Добре се замятат хранилки15-20 гр, пълни с храна. Това ,което ме изненада е, че въдицата идва с два върха, но.....еднакви! Може би стандартно всички пикери се продават така, но понеже не съм купувал досега и затова се учудих. В сайта пишат, че е с върхова акция, но според мен пръчката прави доста хубава парабола при натоварване. В крайна сметка още на водоема я подарих на човек, който много й се зарадва и ще я ползва с удоволствие. Та идеята ми е да си взема отново пикер, но 3 метров. Дори и същия Формакс бих си купил на тази дължина, но не се сещам откъде?!hitthehead написа:В момента имат само на 2.70м. Аз исках 3, но в крайна сметка поръчах късия вариант. Вече 4ти ден го чакам и нямам търпение да го видя що за стока е. На същата страница, малко по-долу има един Серт nitro quiver , и ако Формакса го няма или не ми допадне май ще пробвам и него. Колеги, дайте предложение за пикер 3м, около 30 гр акция, до 50-60 лв?!Не е единствения......http://soto.superhosting.bg/~bulit200/?type=1&cat=72![]()
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Моя си е с три върха и са различни не само по цвят.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Привет,hitthehead написа:Koлеги, получих пикера на Формакс, дори го севтосах на един водоем с шарани. Много ми хареса пръчката, но ми идва къса (2.7м). Като строй и въобще ми допада. Добре се замятат хранилки15-20 гр, пълни с храна. Това ,което ме изненада е, че въдицата идва с два върха, но.....еднакви! Може би стандартно всички пикери се продават така, но понеже не съм купувал досега и затова се учудих. В сайта пишат, че е с върхова акция, но според мен пръчката прави доста хубава парабола при натоварване. В крайна сметка още на водоема я подарих на човек, който много й се зарадва и ще я ползва с удоволствие. Та идеята ми е да си взема отново пикер, но 3 метров. Дори и същия Формакс бих си купил на тази дължина, но не се сещам откъде?!hitthehead написа:В момента имат само на 2.70м. Аз исках 3, но в крайна сметка поръчах късия вариант. Вече 4ти ден го чакам и нямам търпение да го видя що за стока е. На същата страница, малко по-долу има един Серт nitro quiver , и ако Формакса го няма или не ми допадне май ще пробвам и него. Колеги, дайте предложение за пикер 3м, около 30 гр акция, до 50-60 лв?!Не е единствения......http://soto.superhosting.bg/~bulit200/?type=1&cat=72![]()
Ето я твоята въдица........ http://colmic.bg/?page=promotions GHEMON може би?
Поздрави!пише до 50-60 лв
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Прекалено многофункционална...незнамkoki написа:Привет,hitthehead написа:
Ето я твоята въдица........ http://colmic.bg/?page=promotions GHEMON може би?
Поздрави!

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тоя GHENOM нещо е самнителен май с тези много функции .... колегите да кажат ако някой разполага с даденото уражие.... 

Без риболов няма любов !
преди два дни се сдобих с squad super feeder power GARBOLINO с акция 50-150гр на 3.90м ...макара SHIMANO EXAGE 2500RA.утре съм на един затворен водоем след което ще пиша как се представя въдицата.това ми е първи излет с фидер а ходя за риба от 25 години

- ivelin_1976
- разбира нещата
Честито и много успехи с новата придобивка, много добър избор според менpetrucci написа:преди два дни се сдобих с squad super feeder power GARBOLINO с акция 50-150гр на 3.90м ...макара SHIMANO EXAGE 2500RA.утре съм на един затворен водоем след което ще пиша как се представя въдицата.това ми е първи излет с фидер а ходя за риба от 25 години![]()
![]()

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

отскоро имам това съкровище http://www.diemfishing.com/catalog/spec ... -p-80.html
Още не съм го ползвал та не мога да дам мнение.
Още не съм го ползвал та не мога да дам мнение.

Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде
Здравеите колеги във форума сaм нов,но със фидера не се разделям вече 3-та година.Дълго мислих преди да купя нешто и на накрая се спрях на Shimano Beast Master,не съм опитвал със друг но от този сум страсшно доволен!?
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Самото име Beast Master - Царя на зверовете ( от превод) ти казва за къква машина се говори
до колкото съм имал поглед над него е направо убиец хубва придобивка 

Без риболов няма любов !
благодариа за комплиментите,използвам го главно за шаран със метод хранилка.И честно казано не ги разбирам някои колеги които никога не са хваштали такава въдица във ръка но излизат със мнението че дънарскиа риболов бил скучен!Как да им обясниш че ниама ништо обшто,и тръпката е уникална?!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Просто да четат темите и ще им стане ясно 

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Фидера е страшен .Моя е на 3,90 и 150 г .Мята си ги без проблем .В събота дърпах шарани от 1 до 3 кг много добре се държи.Само от едно неще не съм доволен .Това му беше 3 тия излет .На 2 пъти се налага да го прибирам на две части .Не натискам сглобките много .Прсото ги втиквам една в друга и после не мога да ги разделя .Когато се прибера в нас слагам лед на снадките и се разгла без провлем . Ако някой има сходен проблем моля да сподели как да се справа с него.ExTaZzY написа:Самото име Beast Master - Царя на зверовете ( от превод) ти казва за къква машина се говоридо колкото съм имал поглед над него е направо убиец хубва придобивка
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Вкарвай го нормално,много яко явно ги снаждаш.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз до сега съм нямал такъв проблем можеби замятанията са ти много силни и се получава вакуум ....

Без риболов няма любов !