На излет около Пловдив

Модератор: Кърцата

vasil staykov
новобранец
новобранец

На излет около Пловдив

Мнение от vasil staykov »

Здравеите на всички утре замисляме с колегите един излет,обаче имаме голяма дилема каде по точно да отскочим?
Оризово или Брягово,ще съм много благодарен ако някой може да даде инфо.Мерака ми е голям да пробвам новите дъни ,че от септември стоят в гардероба .
Аватар
danail kacarov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: На излет около Пловдив

Мнение от danail kacarov »

колега аз сам за бодрово и аз смятам да мрадна на там желая ти слука утре :D :D :D
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Навсякъде само не на Брягово :roll:
evikeit
новобранец
новобранец

Мнение от evikeit »

vasil staykov написа:Здравеите на всички утре замисляме с колегите един излет,обаче имаме голяма дилема каде по точно да отскочим?
Оризово или Брягово,ще съм много благодарен ако някой може да даде инфо.Мерака ми е голям да пробвам новите дъни ,че от септември стоят в гардероба .
Отиваи на Стрелци :drinkers:
evikeit
новобранец
новобранец

Мнение от evikeit »

Ас отивана стриама излиазла мряната
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Красимир Кюрпеков написа:Навсякъде само не на Брягово :roll:
Защо ,ве Краси?Какво става там?Дай някакво инфо,че се канехме да мръднем. :wink:
TICA FAN
ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribata.92 »

Изчезвам към река Въча.Да видим какво ще излезе :) .Довечера ще пиша..
ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribata.92 »

Връщам се от Въча.Риби май няма да пържим,обаче ние се опържихме стабилно.Бях си избрал вира,който е разположен преди желязобетонния мост на село Кадиево.Долбок,хубав вир.Дълбочина беше около 4 - 4,5 метра.На места и до 5.Тази година съм решил по Въча да посещавам само този вир и да го понауча,защото е добър.До към 1 часа рибата кълвеше по-малко.Удар така и нямахме.Кълването мудно,рядко,а слънчето пече ли пече.Повъртяхме се до към 17:00 и решихме да се завъртим обратно към към вкъщи :) .Наслука на всички ;) .
Аватар
nedved3
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nedved3 »

Колеги дайте някъкво инфо за успешен риболов около Пловдив в събота да поначешем крастата
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

И аз в събота,мисля да отскоча някъде,но още се колебая.Дайте някакво прясно инфо. :roll:
TICA FAN
ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribata.92 »

Ами чак успешен не,но не беше и лош.Вчера тръгнах с бащата към Въча,но там реката е още много студена и може би след забраната ще е прекрасно за риболов там,но сега - НЕ.После от нямамне на къде отскочихме към Леново(язовира между Тополово и Леново,който е).Отидохме почти до стената.На бял,торен,даже и бомбурек взимаше каракуда.За 6-7 часа 20 парчета - общо към 2 - 2.5 кг.За чешане на крастата е добре.През целия ден имаше кълване :).Но и там големите риби още не са се раздвижили.
Awes0me
новобранец
новобранец

Мнение от Awes0me »

Здравейте!

Някой да има информация за рибарниците преди Цалапица и Войводиново?

@ribata.92 Може ли малко повече информация за река Въча,тъй като често имам път до там,но все не мога да намеря информация за нея,каква риба има,къде е тя и на какво обажда?До Кадиево ми е най - близо.
ribata.92
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribata.92 »

Awes0me написа:Здравейте!

@ribata.92 Може ли малко повече информация за река Въча,тъй като често имам път до там,но все не мога да намеря информация за нея,каква риба има,къде е тя и на какво обажда?До Кадиево ми е най - близо.
Да ...аз ходя на Кадиево на големия вир преди железни мост.Обажда рядко,но реши ли кълве на всичко ;)>Иначе забрави да хванеш нещо..миналата есен съм виждал(имаше адски много леща),над лещата да се опитват да търмъчат ято кефали над кило и половина всеки.Но ен успяха де....Тази година още не е почнала да излиза риба там,водата е много студена.Предполагам след забраната ще е добре за риболов там ;) .
Awes0me
новобранец
новобранец

Мнение от Awes0me »

ribata.92 написа:
Awes0me написа:Здравейте!

Да ...аз ходя на Кадиево на големия вир преди железни мост.Обажда рядко,но реши ли кълве на всичко ;)>Иначе забрави да хванеш нещо..миналата есен съм виждал(имаше адски много леща),над лещата да се опитват да търмъчат ято кефали над кило и половина всеки.Но ен успяха де....Тази година още не е почнала да излиза риба там,водата е много студена.Предполагам след забраната ще е добре за риболов там ;) .

Благодаря ти за информацията!А този железен мост за който говориш,да не е този дето след него има малки водопади и е доста бурна водата?
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”