Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На излет около Пловдив
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
На излет около Пловдив
Здравеите на всички утре замисляме с колегите един излет,обаче имаме голяма дилема каде по точно да отскочим?
Оризово или Брягово,ще съм много благодарен ако някой може да даде инфо.Мерака ми е голям да пробвам новите дъни ,че от септември стоят в гардероба .
Оризово или Брягово,ще съм много благодарен ако някой може да даде инфо.Мерака ми е голям да пробвам новите дъни ,че от септември стоят в гардероба .
- danail kacarov
- научил се да хвърля
Re: На излет около Пловдив
колега аз сам за бодрово и аз смятам да мрадна на там желая ти слука утре

Отиваи на Стрелциvasil staykov написа:Здравеите на всички утре замисляме с колегите един излет,обаче имаме голяма дилема каде по точно да отскочим?

Ас отивана стриама излиазла мряната
Защо ,ве Краси?Какво става там?Дай някакво инфо,че се канехме да мръднем.Красимир Кюрпеков написа:Навсякъде само не на Брягово

TICA FAN
Изчезвам към река Въча.Да видим какво ще излезе
.Довечера ще пиша..

Връщам се от Въча.Риби май няма да пържим,обаче ние се опържихме стабилно.Бях си избрал вира,който е разположен преди желязобетонния мост на село Кадиево.Долбок,хубав вир.Дълбочина беше около 4 - 4,5 метра.На места и до 5.Тази година съм решил по Въча да посещавам само този вир и да го понауча,защото е добър.До към 1 часа рибата кълвеше по-малко.Удар така и нямахме.Кълването мудно,рядко,а слънчето пече ли пече.Повъртяхме се до към 17:00 и решихме да се завъртим обратно към към вкъщи
.Наслука на всички
.

Колеги дайте някъкво инфо за успешен риболов около Пловдив в събота да поначешем крастата
И аз в събота,мисля да отскоча някъде,но още се колебая.Дайте някакво прясно инфо. 

TICA FAN
Ами чак успешен не,но не беше и лош.Вчера тръгнах с бащата към Въча,но там реката е още много студена и може би след забраната ще е прекрасно за риболов там,но сега - НЕ.После от нямамне на къде отскочихме към Леново(язовира между Тополово и Леново,който е).Отидохме почти до стената.На бял,торен,даже и бомбурек взимаше каракуда.За 6-7 часа 20 парчета - общо към 2 - 2.5 кг.За чешане на крастата е добре.През целия ден имаше кълване
.Но и там големите риби още не са се раздвижили.

Здравейте!
Някой да има информация за рибарниците преди Цалапица и Войводиново?
@ribata.92 Може ли малко повече информация за река Въча,тъй като често имам път до там,но все не мога да намеря информация за нея,каква риба има,къде е тя и на какво обажда?До Кадиево ми е най - близо.
@ribata.92 Може ли малко повече информация за река Въча,тъй като често имам път до там,но все не мога да намеря информация за нея,каква риба има,къде е тя и на какво обажда?До Кадиево ми е най - близо.
Да ...аз ходя на Кадиево на големия вир преди железни мост.Обажда рядко,но реши ли кълве на всичкоAwes0me написа:Здравейте!

ribata.92 написа:Да ...аз ходя на Кадиево на големия вир преди железни мост.Обажда рядко,но реши ли кълве на всичкоAwes0me написа:Здравейте!
@ribata.92 Може ли малко повече информация за река Въча,тъй като често имам път до там,но все не мога да намеря информация за нея,каква риба има,къде е тя и на какво обажда?До Кадиево ми е най - близо.>Иначе забрави да хванеш нещо..миналата есен съм виждал(имаше адски много леща),над лещата да се опитват да търмъчат ято кефали над кило и половина всеки.Но ен успяха де....Тази година още не е почнала да излиза риба там,водата е много студена.Предполагам след забраната ще е добре за риболов там
.
Благодаря ти за информацията!А този железен мост за който говориш,да не е този дето след него има малки водопади и е доста бурна водата?