Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- и господ не е толокова добър
Re: около Бургас ????
В казармата бях в огнеметна рота,ама да не продължавам,че..........

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Някой ще даде ли инфо дали се е поизбистрила р Средецка и нивото как е?
-
- вече хвърля и на тежко
Днес бях там , за мое учудване рибари никакви 1-2 , нивото е с около 40 см по никсоBully написа:Някой ще даде ли инфо дали се е поизбистрила р Средецка и нивото как е?

-
- и господ не е толокова добър
На десния преди година излизаха хубави таранко,но за сега нямам инфо.halil1988 написа:Колеги никой ли не знае за тези водоеми до Ветрен?
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
По непотвърдена информация и двата вече са арендовани и то от един и същ арендатор. Каква риба има в тях и дали се допуска спортен риболов, обаче нямам информация.halil1988 написа:Колеги никой ли не знае за тези водоеми до Ветрен?
Преди 3-4 години на горния (от към страната на Миролюбово) излизаше масова дребна таранка. На долния (от страната на Българово) местата за риболов бяха много ограничени, поради буйната растителност в и около язовира. Чувал съм за доста прилични шарани вадени от него.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
На долния има табела,че се стопанисва от дружинката на Българово 

Днес бях на Многоселци на канала.Пак имаше митинг.Като цяло излизаха дребни таранки.Един дядка близо до мен извади шарко около 1 кг и с радост си го пусна в кофата.Пробвах на дъно с 2 въдици,но нямах удар.На плувка хванах около 10-12 таранки + 1 малак шарко около 300 гр.Всичките риби бяха пуснати.
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Супер рибоци 

Браво

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Малко инфо за мандрата 4 хубави таранки от сутринта до обяд.Излезе вятър и си трагнахме.