Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

За какво на яз.Въча
Модератор: sapuna
За какво на яз.Въча
сега дава само уклей-незнам до кога и се надявам да не продължи тъка.кога става за влачене понеже на скоро се здобих с лодка и мотор

-
- ще става разбирач
Re: За какво на яз.Въча
На Въча най-добре след като мине забраната и се постопли още. Понеже питаш за какво, ами бяла риба, сом и евентуално щука. Ако ти удари една голяма щукана с една голяма червено-бяла "мартеница" Салмо, задръж ако искаш рибата, ама ми върни Салмото че жената много страда за него..миналата година и го отнесе та се не видяmatrix написа:сега дава само уклей-незнам до кога и се надявам да не продължи тъка.кога става за влачене понеже на скоро се здобих с лодка и мотор![]()

Сега ме съмнява да имаш много голяма слука, но пък знае ли се може да пробваш. Ако отидеш пиши да кажеш как е хавата

"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
/Стоичков/
другата седмица се качвам,ако излезе нещо ще пиша,а за салмото нямаш проблем 

matrix три лодки от Смолян ще са събота и неделя на Въча ще ви драсна некое редче след като се пребере флотилията на Смолян аз лично утре ще ходим на Жребчево ,неделя на Тракиецmatrix написа:сега дава само уклей-незнам до кога и се надявам да не продължи тъка.кога става за влачене понеже на скоро се здобих с лодка и мотор![]()
-
- разбира нещата
ще чакам да пишеш как е-аз другата седмица се качвам 

Пълен валат на влачка само уклей и перка на перо на бял червей,неще хишника м....ка му май ще е след забраната "matrix"matrix написа:ще чакам да пишеш как е-аз другата седмица се качвам

-
- научил се да хвърля
поне чаошана е бол, много риба играе а за хишник можеби след забраната 

няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
прав беше "кvt"-направих и аз една обиколка но нищо-много вятър и дъжд

-
- кандидат преподавател
Ами,кво да ви кажа-в края на краищата нещата опират до елементарна информация.В тази връзка-инфото за чаушан на перо е остаряла-след земетресението няма никакъв чаушан,от няколко дни край Михалково.Хората се трупат само на елементарен дънен риболов -излизат на торен и земен червеи едри "Баби" и Matrix -дължа ти извинение за недоверието си,че хващате там и балканки.Аз лично заковах една половин кило,ама пак по тъпия начин - на дъно,на торен червей.
не съм те лъгал и нито ще излъжа-радвам се че и ти си ударил-рядко е но си заслужава
-някой ден може да направим един излед 

От месни рибари съшо разбрахме че е излизала Балканка на дълбоко,но Бялата неще. Ако котка не ми мине път понеделник смятам да навеста язовиреца да направя ниакой друг тигел.Никой не пише на силиконки има ли резолтат..... Ако имате прясна инфо пишете .Благодаря

миналата седмица бях там но просто по на ракия на понтоните-питъх за силикони и ми дадоха съвет да не си губя времето-аз лично мисля да пробвам 

На Великден 24.04.09 бяхме две лодки по три бели рибоци по около 1,5 кг имаше още две три лодки едните колеги от Пазарджик споделих че на силикон изобщо няма смисъл да се пробва, те май имаха 5 рибоци но не ги видях лично. Дано след забраната слуката да по голямаmatrix написа:миналата седмица бях там но просто по на ракия на понтоните-питъх за силикони и ми дадоха съвет да не си губя времето-аз лично мисля да пробвам

Обърках със датата ставаше въпрос за 20.04.09kvt написа:На Великден 24.04.09