Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Имам голяма нужда от съвет!!
Модератор: emo vasilev
Re: Имам голяма нужда от съвет!!
[]Братленце опитай балансир паста сигурен съм че ще стане,тя като засъхне става пластмаса,обработва се отлично
един приател се опита с балансир паста и до ся е нал проблем!!!!!!
един приател се опита с балансир паста и до ся е нал проблем!!!!!!
Извинявам се,че ползвам темата на колегата,но имам подобен проблем.Счупена ми е тази част от макарата,която се захваща за въдицата.Ако някой знае какво мога да направя,моля да сподели.Мерси предварително!!!

Дай снимки за да видим колко зле е положението.

Ето така е счупено.В момента е омотано с изолирбанд,но се чудя дали ще държи с лепило някакво.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поксипол мисля че ще стане .... ама сложи и нещо друго за всеки слушай ....
Това е епоксидно лепило с изключителни качества. Издържа на температура до 120 градуса, на всички разтворители, киселини и основи. След втвърдяване не провежда ел. ток. Особено подходящ е за залепване на: автомобилни резевоари и туби, радиатори, различни детайли от цветни и черни метали, стъкло, керамика, фаянс, порцелан, камък, бетон, дърво и някои твърди пластмаси. По-подробна информация може да намерите в листовката, приложена във всяка опаковка. Малко ме самнява да издържа на товар
според мен е добте с поксипол но и една шина отдоле е добре да се сложи за по голяма здравина 

наптимер от алуминиева ламатина,аз имам ако искаш мога да ти дам става по стабилно-може и от друга-избора е твой 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
разпробий и двата детайла на едно и също място,залепи подходящ щифт и така ги съедини с подходящо лепило.Откъм възможната страна,подлагаш някаква арматура,пластина,дебела тел стоманизирана,бандажираш с конец и заливаш с подходящо лепило.Ако не влиза в държача на въдицата има шкурка и т.н.matrix написа:наптимер от алуминиева ламатина,аз имам ако искаш мога да ти дам става по стабилно-може и от друга-избора е твой
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
След като започна все по-усилено да се говори за наближаващия към Бургас сафрид,реших най-накрая да опитам да си оправя макарата.Отидох до железарията и купих секундно лепило (Loctite power bond super gel-2,40 лв).Реших да рускувам да го залепя,въпреки съветите на някои колеги,защото просто нямам подходящите инструменти за да разпробивам,бандажирам и т.н и слава Богу получи се.Капнах малко(почти като в рекламата),оставих час и нещо за всеки случай,и стана като камък.Преди няколко дни бях намерил малко ламарина,съвсем тънка,отрязах си едно парченце и сложих върху пукнатината.След това увих двата детайла и ламарината с изолирбанд,сложих макарата на въдицата и за всеки случай и там увих.Та така стана "ремонта".Благодаря на всички отзовали се!!!