БРЯГОВО

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
K Kraev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

БРЯГОВО

Мнение от K Kraev »

Някой да е ходил скоро на Брягово?А за Прослав,къде е тва нещо?По околовръсното...или...ако може малко по-точно.
Мерси.Наслука на всички.(Трябва да пишем по-често).
da378ve
новобранец
новобранец

Мнение от da378ve »

На Брягово излиза голяма каракуда(500г), чеушан, костур. Пипа по-рядко.Пътя е кофти. Бяхме в понеделник.Имаше бая народ.
Новак съм, ама така ме сърбят такъмите че....
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Колега,къде точно сте били,щото много ми е непознат язовира,а смятам да направя един излет през почивните дни(без да се капотирам :lol: )?Тея каракуди на плувка или на дънни ги ловяхте?
Аватар
K Kraev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от K Kraev »

Утре съм на Брагово.Ще има инфо. :lol:
Аватар
K Kraev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от K Kraev »

Вчера(05.05)бяхме на Брягово.Времето беше тихо,водата почти спокойна.Имаше около десетина души на язовира.Рибата хвърля хайвер и почти не взима на нищо.Изкарахме 5-6 каракуди(250-300гр.)
на червен червей на дъно навътре.С две думи риба има ,но не взима.
Ловихме в залива до пътя.На бял излиза дребен чаушан.такса 5 лв.

ДАВАЙТЕ ИНФО ЗА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
K Kraev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от K Kraev »

18.05 Брягово.Имаше доста ветрец,чак неприятно.Само каракуди,но горе долу доволно. Много е хубаво, ама е СУПЕР МРЪСНО и това май ще ме накара да не ходя повече там.
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Айде да ми кажеш за удобните места там,бил съм 1 път само и не го познавам този язовир.
gazarcho
новобранец
новобранец

Мнение от gazarcho »

Брягово не е лош, ако знаеш как и сега ще хванеш риба! Каракудата (едрата) е на дълбокото в момента. Бях на аза под фургона. Захраних с гранули и после на около 2 метра дълбочина на 0.7 грама перо на хляб хванах доста каракуди (имаше и по-едри) но преобладаваха 200 грама. Има много риба но се бие и още е рано. На пружина на качамак взима в началото на язовира ако идваш от към село Брягово. Първите поляни. Там дава на пружина. Чаушана ако го захраниш на вафлена захранка и на финн такъм на бял червей се прави доста чаушан. Но най-подходящото място за чаушан е от другата страна на поляните, кадето е стената с камъните. В края на камъните е супер!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”