Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Копринка
Копринка
Здравейте колеги.Както вчера писах днес посетих язовир Копринка-устието.На това малко място преброих 76 коли
-колелетата не ги броя а хората бяха над 200-включително жени и деца.Пълна лудница и като видях това стълпотворение ми стана ясно че днес на риболов не мога да разчитам.Отделно от това язовира качва много и е пълен с боклуци,клони и треволяци които се закачаха много неприятно по влакната.Сега за рибата-риба има много но днес не кълвеше-просто едни едри каракуди плуваха по плиткото а ние ги гледахме от брега.Имаше и колеги с лодки-двама колеги хванаха добра бяла риба на влачене току пред нас.За съжаление наред с редовните риболовци имаше и тарикати с парашути
-които не ги беше срам от толкова народ-представям си ако няма никой на язовира.Мина и някакъв тежкар с джет досами въдиците на хората и отнесе няколко “благословии“Вече на тръгване забелязахме в далечината струпване на автомобили-мисля че на това място му викат “дупките“ ,близо е до устието и отидохме да видим какво става-оказа се че там хващат много каракуда,но буквално си заплитаха въдиците-толкова нагъсто бяха хората а мен това не ми харесва.Извода за мен е че няма смисъл да ходя през почивните дни-или да изчакам да се стопли още малко да се пръснат хората по целия язовир.Ако ме пуснат в отпуск мисля да ида сряда и четвъртък на палатка и да пробвам за бяла риба.Толкова от мен 

- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Re: Копринка
еееее наи накрая някои да сподели за Копринка нещо.Ни утре ще ходим пък квото стане.Аз лично не знам дали ще ловя.Но ще пия биричка.Мерси за коментара.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
-
- учете се от него
Да не пускам нова тема за Копринка, ще пиша няколко реда в тази! Вярно че днес беше голямо стълпотворение на устието, изпълнено с тотални валати; предполагам заради вливащите се огромни маси ледено студена вода от река Тунджа
Все пак, от време на време се ловеше по нещо:
Устието рано сутринта, преди да се е напълнило до дупка с мераклии:

Макар и рядко, от време на време кълвяха "каракудозаври", на фидер; на снимката е Ян Ван Шентов и наш приятел и съекипник, хванал дзвера
Шаки го кепчоса с кеп за амури:

На фидери се ловяха и "бабушкозаври":

Аз пък, този път лових с шаранджийски такъми и по сигнал "рън"; нали и бира трябва да се пие- аман от фидери:

На тръгване щракнах, как ги ловят "братчедите"- на 50 санта дълбочина и босички по разни островчета:

В заключение: може да се лови, но се иска търпение, нюх и маааалко късмет:idea:

Устието рано сутринта, преди да се е напълнило до дупка с мераклии:
Макар и рядко, от време на време кълвяха "каракудозаври", на фидер; на снимката е Ян Ван Шентов и наш приятел и съекипник, хванал дзвера

На фидери се ловяха и "бабушкозаври":
Аз пък, този път лових с шаранджийски такъми и по сигнал "рън"; нали и бира трябва да се пие- аман от фидери:
На тръгване щракнах, как ги ловят "братчедите"- на 50 санта дълбочина и босички по разни островчета:
В заключение: може да се лови, но се иска търпение, нюх и маааалко късмет:idea:
-
- сериозен играч
чичин ,немаш спирка евала
-
- учете се от него
След забранатаSONY написа:Браво и на двамата.Бачо нема спирачки.Нема ли да почваш платиката по Душанци?

п.п.на Копринка в момента май е по-добре да се търсят бабушките, в по-дълбоките части на язовира и не по втичалата

-
- разбира нещата
Перфектна информация.Не успях да убедя колегите с които утре съм на ,,Домлян,,да направим излета на,,Копринка,,но следващия излет................
Браво Колеги за излетите.
Браво Колеги за излетите.
Два дни яли, пили и се веселили, а някои и рибка наловили. И аз бях там, но рибка не си улових.
Така изглеждаха риболовните места източно от т.н. "Дупки":

Мъчих ги на фидер, но не отбелязах даже и кълване. Често, да не кажа всяка втора каракуда която бе извадена бе закачена за перка или за хрилете. В участъка, бабушка и уклей не се ловеше.
Чудя се къде бъркам, но май не се чудех само аз, а всички колеги на ръкавчето.
Ако някой има виждане по въпроса, моля да сподели?
Така изглеждаха риболовните места източно от т.н. "Дупки":
Мъчих ги на фидер, но не отбелязах даже и кълване. Често, да не кажа всяка втора каракуда която бе извадена бе закачена за перка или за хрилете. В участъка, бабушка и уклей не се ловеше.
Чудя се къде бъркам, но май не се чудех само аз, а всички колеги на ръкавчето.
Ако някой има виждане по въпроса, моля да сподели?