Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Директен със шпиц ?
Модератор: sapuna
Директен със шпиц ?
Здравейте,какъв фидер ще предложите за 250-60 лв пръчка + макара ?
Последно промяна от NITro`bE на Нед Май 17, 2009 7:15 pm, променено общо 2 пъти.
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Директен 7метра
взех си карсон от новогодишните намаления за 99лв,сега мисля е 130лв.много е лек и удобен-няма да съжаляваш
kasmet
Според мен или си събери още някой лев поне за Focus Tournament или купи някоя Тика на старо от някой ако намериш такава оферта до 130 лв.Незнам 400 грамовия Хънтър дали ще ти е удобен и практичен.Акорда е по-лек,но като качество нямам представа и наблюдение върху марката Formax.В Акваспорта има и 7-цa на Alba Star ,която тежи малко под 300 грама и е в твоя ценови диапазон, но и за нея нищо не съм чувал.
Ето и линка : http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2280
Друг вариянт е Lazer Magnum,които е 130-140 лв. но идва към 330 грама.
Имаш избор.
И само да попитам колегата ,които е писал над мен,къде може да ги видим тези Карсони? Някакъв онлайн магазин?
Благодаря.
Ето и линка : http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=2280
Друг вариянт е Lazer Magnum,които е 130-140 лв. но идва към 330 грама.
Имаш избор.
И само да попитам колегата ,които е писал над мен,къде може да ги видим тези Карсони? Някакъв онлайн магазин?
Благодаря.
TICA FAN
Покупката на 7 м. директен над 300гр. е грешка /така мисля/.А и в тази ценова гама с която разполагаш ,можеш да се вместиш

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко
Според мен за седмица подходяща е Tica Adventure.Баща ми има такава но шестица и е много доволен.Много е лека но пък не можеш да ловиш риби над 2 кг(според мен).Аз имам Maver Winner 7m.Малко по тежък е но пък и доста по здрав...NITro`bE написа:Здравейте,какъв директен 7м ще ми препоръчате до около 120-130 лв ?
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Матрикс,нещо ти куца цената на Тиката!Колегата е написал 120-130лв,ти си го цитирал и в същото време препоръчваш пръчка от над 200лв 

Ако можеш още някои лев и ще се обурудваш с фокус финеса аз си я взех миналото лято мисля за 170 лв после я нямерих и по евтино гледах и тиките ама те са по скъпи както каза колегата към 200 лв мисля че те бяха 200 гр а фокуса е 260 гр
много съм доволенот 7м Фокус финеса
много съм доволенот 7м Фокус финеса
Погледни Шекспир-Виктори като за тея парета 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко
.
Последно промяна от ma3xa1993 на Нед Апр 26, 2009 9:16 pm, променено общо 1 път.
-
- новобранец
По-добре си събери още малко парици,иначе ще съжаляваш по време и особено след риболова или както казва един приятел (ебах тоз кол ми откъсна ръката). 

http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6366
колеги кажете този телескоп добър ли е защото леля ми може да ми го изпрати от Италия
колеги кажете този телескоп добър ли е защото леля ми може да ми го изпрати от Италия
-
- новобранец
От както се появи в БГ го ползвам , уникален за цената си,лека и бърза въдица , няма да сбъркаш. 

Благодаря ви колеги след около седмица телескопа ще е при мен 
темата може да се заключи

темата може да се заключи
- zarganski
- ще става разбирач
Запознай ме с баща ти, че съм много навит да купя поне 3 - 4 на тази ценаma3xa1993 написа:sapuna написа:Матрикс,нещо ти куца цената на Тиката!Колегата е написал 120-130лв,ти си го цитирал и в същото време препоръчваш пръчка от над 200лв
Е баща ми я взе с намаление и му излезна 110 лева...

Едната е за теб

Извинете за Оф-а, не издържам като гледам изгодни предложения, а това, съгласете се е такова.

if there is no fishing in paradise, i am not going!!