Батак?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

bonevvv
новобранец
новобранец

Батак?

Мнение от bonevvv »

Здравейте колеги,

По Великден ще ходя на почивка в Цигов Чарк. Имате ли инфо за риболова на Батак?

Има ли някъде там и платен водоем?

Благодаря предварително!
pe6ohh
новобранец
новобранец

Re: Батак?

Мнение от pe6ohh »

И аз така, ама не по празниците а този уикенд.
Ама ми казват, че още е рано за риболов.Има ли такова нещо.Не съм риболовствал от 10-тиина години.И как иначе, нали живея до водата - Бургас :lol:
А като дете бях супер Върл по реките Росица,Вит, Осъм и Дунав.
Някой по-в час да ни светне с колегата Моля.
И посъберете ръцете малко :lol: НАСЛУКА!!!
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

Наблягайте си на мръвките и напитките,в този сезон на Батак може да се хване само настинка!! :wink:
Последно промяна от yzyna на Нед Апр 05, 2009 6:45 pm, променено общо 1 път.
bonevvv
новобранец
новобранец

Мнение от bonevvv »

А има ли платено някъде там?
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

yzyna написа:Наблягайте си на мръвките и напитките,в този сезон на Батак може да се хване само истинка!! :wink:
Дори настинка :wink:
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
danyo_zvqra
новобранец
новобранец

Мнение от danyo_zvqra »

А като оставим на страна шегата за истинката и настинката...друго освен костур,който се лови целогодишно на Батак,дали е излязла червеноперка и каракуда вече?
Аватар
V.Meshkov
новобранец
новобранец

Мнение от V.Meshkov »

По принцип сега е рано за Батак,но ако упорствате с много фин такъм - 0.10 или 0.12 със ситни кукички 0.18 може да имате успеваемост на Дупките или на Втичалото.
Успех и Наслука!
Мистър Воблер--разрешава проблеми всякакви!
danyo_zvqra
новобранец
новобранец

Мнение от danyo_zvqra »

Понеже не получих навременна информация за Батак се наложи сам да отида и да се уверя. За 3 дни уловихме едно костурче. От 30 човека през уикенда са уловени общо 3 костурчета. Пусна се слух ,че едни цигани хванали каракуда в събота на контра стената и в неделя, т.е. днес имаше 20 човека там. Всички бяха много въодушевени,че някой е хванал една 100 грамова каракуда предишния ден.Въобще пълна мъка. А на тези така наречени втечила-пълна нула,никой нищо. Явно наистина е много рано. Въпреки че беше жега и 3-те дни,водата е ледена.
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

На Батак,за разлика от другите Родопски язовири,рибата като че ли тръгва най-късно,там дори юни и юли червеноперката и каракудата са пълни с хайвер,немога да си обясня на какво се дължи това!Все пак там дори и да не хванеш риба,винаги можеш да си изкараш приятно!
skitalec
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skitalec »

Мдааа, Батак не е лесен язовир особено по това време на годината. Скромните ми познания за този водоем се свеждат до няколко прилични риболова през годините,- на втичалото под "Студенец", но в слънчеви, топли и ясни дни. Рибите , които атакуват примамката са предимно костур и перка и много, много рядко пъстърва. Относно каракудата, лично мое мнетие е, че трябва да почакаме да мине забраната, като местата на , които първо излиза са плитнежите край брега, в частност големите разливи. Имено тогава, поне лично аз, съм имал добри излети, особено след нагазване с помоща на гащеризон,- заради калта и тинята на споменатите места, като стръвта е едър торен или земен червей. Рибите са едри каракуди, та дори и подранили шарани, които са си доста бесни в плитнежа. Търпение му е майката за сега на Батак.
Успех и късмет на всички!!!!
Аватар
milanov84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milanov84 »

Колеги, днеска ми казаха, че забраната на яз.Батак е с около месец след масовата. Това било поради по-студените температури... Дали е верен този слух... 8). Е също така ми казаха, че по това време рибата не е активна... :(
yzyna
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от yzyna »

milanov84 написа:Колеги, днеска ми казаха, че забраната на яз.Батак е с около месец след масовата. Това било поради по-студените температури... Дали е верен този слух... 8). Е също така ми казаха, че по това време рибата не е активна... :(
Няма такова нещо!!!!!!
bonevvv
новобранец
новобранец

Мнение от bonevvv »

Мерси за инфото колеги,
В петък заминаваме за Цигов Чарк. Като ви слушам май няма да взимаме такъмите, а само повечко свинско и винско. :D

Наслука!
blago79
новобранец
новобранец

Мнение от blago79 »

Моля Ви, кажете има ли нещо платен язовир до Батак и Цигов чарк
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колеги казаха ми вчера че на кинаджииския залив се ловели големи каракуди. Вярно или иди пък виж.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”