Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Мало Бучино-нов собственик?
Модератор: sapuna
- CERRUTI
- сериозен играч
Мало Бучино-нов собственик?
Колеги онзи ден получих информация че собственика на Мало Бучино вече е друг,казал че вече зарибяването щяло да бъде факт а не както досега само на думи.....щял и да организира състезания там...
Някой знае ли нещо по въпроса?
Някой знае ли нещо по въпроса?

- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Мало Бучино-нов собственик?
Ще поразпитам утре,имам комшия с ВИП карта от преди ,дето си я чука в главата и се ядосваше.Той се интересува от този гьол.
Всичко може,но не всеки го можe.

Здравей колега!!! Ето как стои въпроса със Мало Бучино. Предния временен собственик (наемател) на язовира мисля всички го знаем от диска на едно риболовно списание, казва се Ицо. Та този човек за времето което е стопанисвал язовира (ако може така да се нарече) е оставил трайни следи в него. Въобще никога не го е почиствал. Та да се върнем на въпроса кой е истинският собственик на язовира, мисля че много от нас са чували за Кольо Картофа, може би лоши може би и добри неща, но факт е че язовирът е негов.Човекът има много големи идеи за язовира, но както каза той всичко ще стане лека полека. Ще има басейн,ресторант детски кът (естествено дистанцирани от язовира) въобще язовирът ще има един европейски вид, ако мога така да го нарека.Още мога да ти кажа че язовирът наскоро го отпушиха водолази и от там са излизали всякакви неща (има клип с отпушването, ако си фен мога да го кача).Естествено не бил източван целия просто колкото да се започне с изчистването, защото повярвай ми какви боклуци са излизали просто не е истина. Друго което мога да кажа е ,че язовирът се зарибява постоянно, в момента е мътен тъй като се топят снеговете, а и турската фирма която строи магистралата допълнително допринася за мътилката , но повярвай ми там ще стане едно много добро място за риболов, защото друго е когато собственика си стопанисва язовира, а не да го отдава под наем. Но и в тия условия има рибари за които това не е пречка ежедневно ловят пъстърва, миналата седмица или по-миналата са извадили 6кг щука един сом 60 кг риба има аз поне съм сигурен, плаща се по 8лв на пръчка мисля. Има си и VIP места отсреща в шаварите там годишният абонамент е 500.00лв ходиш когато пискаш, ловиш каквото ловиш и ако искаш си го взимаш ако не обратно, стига да е читаво.Та така стоят нещата за Мало Бучино дано съм ти помогнал (бъди сигурен , че всико е 100% истина)
-
- ще става разбирач
колегата ми вазбуди интереса за клипа с почистването качи го да го видим ако не те затруднява много колега 

Никой не може да ти отнеме мечтите
ОК. Обещавам,само да се видя с човека за да си го прехвърля и го имате.kokoparcala написа:колегата ми вазбуди интереса за клипа с почистването качи го да го видим ако не те затруднява много колега
Направо не е за вярване.Лятото на 2008 г. имахме удоволствието да посетим с още двама колеги въпросния язовир.Сутринта в 7ч. благоволиха да ни пуснат вътре.Между впрочем в 7ч имаше вече около 50 човека на портала.
Висяхме до 16ч като непрекъснато идваха и си тръгваха хора .За това време се извади само една каракудка.Е ние ако сме били каръци разбирам.. Ама от 100 тина човека извартя ли се през деня и пдлъгани от въпросния филм в списание Риби и Такъми ..... нямям думи.1 КАРАКУДА !!! ОТ 100 тина човека за деня.
Висяхме до 16ч като непрекъснато идваха и си тръгваха хора .За това време се извади само една каракудка.Е ние ако сме били каръци разбирам.. Ама от 100 тина човека извартя ли се през деня и пдлъгани от въпросния филм в списание Риби и Такъми ..... нямям думи.1 КАРАКУДА !!! ОТ 100 тина човека за деня.
BIGVAS13 написа:Направо не е за вярване.Лятото на 2008 г. имахме удоволствието да посетим с още двама колеги въпросния язовир.Сутринта в 7ч. благоволиха да ни пуснат вътре.Между впрочем в 7ч имаше вече около 50 човека на портала.
толко си можете явно

- CERRUTI
- сериозен играч
Колега Слави айде да не започваме пак стария спор....Ти практикуваш там шаранджийски риболов със всичките му плюсове и минуси за които сме спорили преди(ако се сещаш)обаче всичко друго на МалоБучино като зарибяване беше пълна илюзия.....Дано сега да е друго,пък може някой път да се засечем там да поразцъкаме заедно....slavi253 написа:толко си можете явно
п.п.-Поне кажи останали ли са големите шарани или стария собственик си ги е изловил?

CERRUTI написа:Колега Слави айде да не започваме пак стария спор....Ти практикуваш там шаранджийски риболов със всичките му плюсове и минуси за които сме спорили преди(ако се сещаш)обаче всичко друго на МалоБучино като зарибяване беше пълна илюзия.....Дано сега да е друго,пък може някой път да се засечем там да поразцъкаме заедно....slavi253 написа:толко си можете явно
тука си прав преди да се отиде эа нещо друго освен эа шарани там си беше эагуба на време сега не энам кво е положението дано да има и друго эа ловене
а тия които е споменал колегата дето идват эа два часа и си тръгват те никога нема да хванат квото и да е там

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Аз съм ловил доста риба там. Хващал съм есетра 7 кг, шаран 6 кг както и по-малки шарковци, доста пъстърви, сомчета и най-вече каракуда.
Никога не съм бил капо. Най-малкото ако не върви шаранджийският минавам на плувка и къцкам каракуди.
Преди да се даде под аренда язовира съм го преплувал няколко пъти, къпали сме се от край до край и знам, че дъното е доста мътно и мръсно. Знам, че като го взеха не го чистиха а само го източиха. Ако се изчисти ще стане доста по-дълбок и ще има предпоставка за по-качествен риболов и по-качествени риби.
За щука Не вярвам, че има. Преди сме ловили огромни каракуди, див шаран, лин, клен, червеноперка, но за щука ... никога не съм вервал, че има.
Никога не съм бил капо. Най-малкото ако не върви шаранджийският минавам на плувка и къцкам каракуди.
Преди да се даде под аренда язовира съм го преплувал няколко пъти, къпали сме се от край до край и знам, че дъното е доста мътно и мръсно. Знам, че като го взеха не го чистиха а само го източиха. Ако се изчисти ще стане доста по-дълбок и ще има предпоставка за по-качествен риболов и по-качествени риби.
За щука Не вярвам, че има. Преди сме ловили огромни каракуди, див шаран, лин, клен, червеноперка, но за щука ... никога не съм вервал, че има.