Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

За малко да остана капо!
За малко да остана капо!
След предварителна обнадеждаваща информация и по указания от колегата sudjuka, решихме с приятели да посетим язовир Александрово, защото казаха, че са е раздърпал тарана! Речено, сторено! Да, ама не - вчера и утре дърпа, а днес не ще! Какви ли не мурафети им правихме на рибите, а те - не та не. На плувка, на дъно, на всички възможни лакомства пробвахме, но нямаше и пипане. Имаше и ентусиасти дето им хвърляха в устата даже, но и те нямаха пипане - изтраяха около час и си тръгнаха:

А иначе имаше народ колкото на футболен мач - тези, които бяха покрай нас също нямаха пипане, т.е. не бяхме само ние каръците. Най доволна от слънчевите бани беше Бетина:

По обяд си тръгнахме и решихме да се отбием на старото корито на Осъма - Бибора. С пристигането заварихме тръгващи си колеги, дето бяха хванали по някоя и друга перка и костурчета, но казаха, че спряло вече. Е имахме захранки, стръв, ядене, пийване и решихме да поостанем малко. Установихме се на ей туй хубаво местенце:

Рибата беше излязла на повърхността и се виждаха уклейки, кленчета и слънчевки, но хич не им беше до кълване. Никакво внимание на подадените бели, торни, пинки, жито...! В резултат на което наблегнахме на масата:

Аз дори си имах и шофьор, така че ми се услади сливовата на теферич. От време на време прехвърляхме плувките, но без резултат Аз пуснах и едно леко дънце на торен за костур, или там каквото си го хареса, и малко преди да си тръгнем окото ми улови заветното потреперване на пръчката и с 2 скока бях зад нея. Та причината да не съм капо бе ей тази хубавица, която не пожелавам на никой колега:

Малкия беше с нас, но интересно че го няма по снимките, тъй като беше фотограф, иначе се изкефи и си припомни няколко основни начина на закачане на плувки по клоните
.
Котката в къщи също остана доволна!

А иначе имаше народ колкото на футболен мач - тези, които бяха покрай нас също нямаха пипане, т.е. не бяхме само ние каръците. Най доволна от слънчевите бани беше Бетина:

По обяд си тръгнахме и решихме да се отбием на старото корито на Осъма - Бибора. С пристигането заварихме тръгващи си колеги, дето бяха хванали по някоя и друга перка и костурчета, но казаха, че спряло вече. Е имахме захранки, стръв, ядене, пийване и решихме да поостанем малко. Установихме се на ей туй хубаво местенце:

Рибата беше излязла на повърхността и се виждаха уклейки, кленчета и слънчевки, но хич не им беше до кълване. Никакво внимание на подадените бели, торни, пинки, жито...! В резултат на което наблегнахме на масата:

Аз дори си имах и шофьор, така че ми се услади сливовата на теферич. От време на време прехвърляхме плувките, но без резултат Аз пуснах и едно леко дънце на торен за костур, или там каквото си го хареса, и малко преди да си тръгнем окото ми улови заветното потреперване на пръчката и с 2 скока бях зад нея. Та причината да не съм капо бе ей тази хубавица, която не пожелавам на никой колега:

Малкия беше с нас, но интересно че го няма по снимките, тъй като беше фотограф, иначе се изкефи и си припомни няколко основни начина на закачане на плувки по клоните

Котката в къщи също остана доволна!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Re: За малко да остана капо!
Арно е Гога!Апнал си ,пийнал си....кво ревеш 

-
- вече хвърля и на тежко
Гога,тея двамата с лодката от първата снимка са ми колегите,казаха че са хванали малко риба,но не е както в началото на седмицата-незнам защо така 

Силните мъже хващат бика за рогата и викат “Оле!”, а калпавите се хващат за рогата и викат “Олеле!”
-
- ще става разбирач
Щом е имало пиене,кво пък толкоз че само 1 слънчак

Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

-
- кандидат преподавател
Гога като гледам снимките на компанията липсата на риба не ви е попречила на добрато прекарване
Другия път и риба ще има 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
От тва по убаво има ли?gogolisec написа: В резултат на което наблегнахме на масата:

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Абсолутноtimo1 написа:От тва по убаво има ли?gogolisec написа: В резултат на което наблегнахме на масата:рибата нема да избега

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Браво адашче...Ама га ша копаш лозьето бре...

След една седмица ще имам мноооого време да правя каквото и да било. Може да почака още малкоБай Гого написа:Браво адашче...Ама га ша копаш лозьето бре...

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Браво Гогич, па аз като дойда ,не ме караш за риба

- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Митев написа:Браво Гогич, па аз като дойда ,не ме караш за риба![]()

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- разбира нещата
Супер пикник сте си наптавили а риба другия пат МНОГО ви желая

БАЙ-100-ЯН
Като видя такива снимки и ми се разхлопва сърцето,страхотно сте си изкарали ЕВАЛА,а пък рибата си е риба без значение каква е,а релийз имаше ли

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Бре Гога,за какво ти е риба,и без това после пак я връщаш,
ама виж,за масата ти свалям шапка.Добре сте си изкарали.
ама виж,за масата ти свалям шапка.Добре сте си изкарали.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА