Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз чоба-Много шарани и релииз.
Яз чоба-Много шарани и релииз.
Здравейте . Вчера (събота) ходихме на яз.Чоба-Платен аз , татко и колегата от форума Флуестър. И така заметнахме аз-2 пружини (хранилки за шаран) и флуестър 2 пружини точно в шаварите и 4 дънни въдици- баща ми ги следеше ,а ние се занимавахме с пръжините . Отначало сутринта първия шаран се обади на хранилката с кюспе (andoel mix)и беше на брега. До следващия един час нямаше никаква активност на рибата ,взе да напича и си казахме "Kрай ,каквото беше ,беше!" ,но като се започна на едно вадене на шаранчета от типа -1кг.,просто нямаше спиране ,докато не настъпи обяд.
Краен резултат ;
Брой уловение от флуестър -10риби ; Аз -12 риби ,но на снимките не са всички ,а само по добрите. Ето снимки: Мойте риби

Рибите на Флуестър:

Всички риби са пуснати и плуват ,взехме си аз и Йосиф(Флуестър) по 2 риби. Койте не вярва за релииза има клипове -драскайте лс. Това ,че сме деца не означава че лъжем и няма повод за това.
Всички риби са уловени на Хранилка ,а на дънните нито една дори.
Ето монтжа ; хранилка с 2 куки :стръв сладка царевица (консервирана)'снимка на монтажа :

И така ние си прекарахме един страхотен излет с хубаво време.

Краен резултат ;
Брой уловение от флуестър -10риби ; Аз -12 риби ,но на снимките не са всички ,а само по добрите. Ето снимки: Мойте риби

Рибите на Флуестър:

Всички риби са пуснати и плуват ,взехме си аз и Йосиф(Флуестър) по 2 риби. Койте не вярва за релииза има клипове -драскайте лс. Това ,че сме деца не означава че лъжем и няма повод за това.
Всички риби са уловени на Хранилка ,а на дънните нито една дори.
Ето монтжа ; хранилка с 2 куки :стръв сладка царевица (консервирана)'снимка на монтажа :

И така ние си прекарахме един страхотен излет с хубаво време.

Последно промяна от crosser на Пон Апр 06, 2009 8:45 am, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Яз чоба-Много риби и релииз.
Браво момци,продалжаваите така 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

И РЕЛИЙЗ
браво ама дейго,начесали сте крастата ЕВАЛА.

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
- flyester
- разбира нещата
Колегата е написал който иска клипове да му пише на лс май не си прочелsarafov написа:И РЕЛИЙЗ![]()

-
- новобранец
евала колега распрали сте ги все така да ви върви тая година

-
- ще става разбирач
Супер излет 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Яз чоба-Много шарани и релииз.
Браво, страхотни рибоци.
Следващия път да ги ловите по 2кг

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
Да ,ама ги няма тия по двата кг. там,има само такива.chirusa_bg написа:Браво, страхотни рибоци.
Прочетох но сигурно после е добавено това изречениеflyester написа:Колегата е написал който иска клипове да му пише на лс май не си прочелsarafov написа:И РЕЛИЙЗ![]()
![]()

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
- flyester
- разбира нещата
Колега този който държи язовира ни каза,че другата седмица щели да пускат 3 тона шарани по 2кгsaksi написа:Да ,ама ги няма тия по двата кг. там,има само такива.chirusa_bg написа:Браво, страхотни рибоци.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Видя ли бе Секси,
Пичове другия път да му снимате 15-20 бройки по 2 кила на дядо ви Сакси
Пичове другия път да му снимате 15-20 бройки по 2 кила на дядо ви Сакси

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Еми ще се постараем да снимаме поне 15-тина броики . 

Тази неделя ходихме пак след 1 седмица и уловихме ,но няма за съжаление 2ки.