Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Цонево - тролинг
Цонево - тролинг
Здравейте, днес (неделя) ходихме с приятел на Цонево. Местността беше Чудните скали. Влязохме с лодката към 11 часа, точно излизаше вятър. Срещнахме няколко лодки да тролят, но без резултат. На сонара излизаха много риби в средните слоеве. Към 12.30 последва удар на въдицата ми, но рибата не можа да се закачи. Обърнахме лодката и повторихме мястото. Последва втори удар като този път се закачи. Рибата се движеше доста тромаво и силно натискаше към дъното. Вече си представях огромна бяла, когато успях да я изкарам до лодката. Беше сомче 4кг. Температурата на водата беше 9 С', но явно рибите вече се раздвижват. След около 2 часа приятелят ми извади една бяла около килото. Това бяха рибите за целия ден, но останах много доволен. Това ми е втория път на тролинг и първия улов. Като за първа риба си е добре.
p.s нещо не ми стана ясно това с качването на снимки, ако някой може да помогне. Наслука на всички
p.s нещо не ми стана ясно това с качването на снимки, ако някой може да помогне. Наслука на всички
-
- сериозен играч
Re: Цонево - тролинг
Браво колега.Аз бях на разсходка с жената и детето и мнго лодки видях.Видях и моите приятели... едни палави щекарчета - точно до подпорната стена на Чудните скали.Сигурно си ги видял.Разучих как ще стоят нещата с каяка и троленето
Чест ти прави , че от топлкова много лодки само ти сподели слуката си .
Имаш РЕСПЕКТ от мен.

Чест ти прави , че от топлкова много лодки само ти сподели слуката си .
Имаш РЕСПЕКТ от мен.
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Поздравления за улова и споделянето колега. Толкова много плавателни съдове по Цонево отдавна не бях виждал. То не бяха джетове, скутери, знайни и незнайни марки и модели лодки .... След темата с белите от миналата седмица, е на лице големо тролинг раздвижване 
.

Щекарчетата си мълчим тоя път , щото няма с какво да се похвалимrimohit написа:Видях и моите приятели... едни палави щекарчета - точно до подпорната стена на Чудните скали.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Ето и снимчица от излета. Благодаря на колегата Марко Поло за изчерпателното обяснение.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво,само така!
И аз искам!