MORUN OPEN 2006

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

MORUN OPEN 2006

Мнение от АлекоД »

И тази година – за пети пореден път:

THE MORUN OPEN 2006

На 13 май 2006 г. ще се състои риболовното шоу-състезание за журналисти (и представители на медии) - "Morun Open", организирано от Fishing Mania – Първият български риболовен портал, фирма "Морун 99" и списание "Меню".

Сред състезаващите се дами компетентно жури отново ще избере "Мис Морун".

Специалната Кулинарна Комисия на списание "Меню" ще оценява най- апетитната рибна рецепта.

Ще има награди за индивидуално и отборно класиране както и премии в традиционните вече категории:

- Най-голяма риба
- Най-малка риба
- Карък на състезанието

Риболовното състезание ще се проведе в събота, 13 май 2006 г. на язовир "Морун", Ловешка област.

За регламент и записване:
http://www.fishing-mania.com/mopen/
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Жалко че е само за журналисти ! :(
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
gogo3
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от gogo3 »

да ве то само журналисти е какво е тва сега
да стана журналист за да у4аствам ли ?
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ей лапета ......на всяка тема сте мерудия >Ти Калканчо големи писаници писа за Несебър и на края би отбой.И в темите с лодките беше много компетентен и разбиращ и въобще си навсякъде , и съвти даваш къде знаеш и къде не , а като гледам кво пишеш.....да ти кажа батко си аджамия.....Един ден разпитвате и на другия вече раздавате съвети.Един съвет повече чети и по малко пиши глупости.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ще дойде ли и Несебърския Карък...е не е журналист...ама се занимава с ТВ ... :lol: Ами Анатемосания??? :?
АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от АлекоД »

batmilen написа:Ще дойде ли и Несебърския Карък...е не е журналист...ама се занимава с ТВ ... :lol: Ами Анатемосания??? :?
Ne sa se zapisali dosega.
(Pisha ot klub, prostete za latinicata.)
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе и мен ме дразнят тия "сьстезания":(((бати-или са за некви си,или са некви си други..ами ние от НАРОДА? :lol: кво да правим-да им ловим кво е останало след "сьстезанието"-с тия отбори сте некви като масонската ложа-сами си ги организират,сами си ходят,сами си се награждават и се бият после в гьрдите колко НАГРАДИ спечелили.... и аз искам да се сьстезавам-без да сьм в некьв си отбор,някой знае ли как?
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

а па тия "журналисти".....по ги мразя от шапкарите-едно е да си сложиш котлон на главата и да правиш равнис/мирно за некой лев и нищо смислено да не вьршиш цял живот,че и да те ПЕНСИОНИРАТ на 35години,щото много си се уморил от НИЩО,друго е да льжеш и мажеш пак за некой лев,да преувеличаваш,да се ровиш на хората в живота,щото твоя ти е скучен,да задаваш неудобни вьпроси и като ти отговорят както си треба(а именно"бе ,я си еби путката майна)да нагодиш така нещата,че който с пьлно право ти го е казал да изглежда смешен и тьп-щото и в тебе ножа и в тебе хлеба-както си искаш така ще си го нагодиш за изльчване по телевизията или за писане по нощен ТРУП или 24КЛЯСА... :lol: че и самочуствие имат...аз сьм Мартин Карбовски,приятно ми е....големата работа-смешници!!!няма да забравя как ГОЛЕМАТА ДЖУРНАЛИСКА Печикамькова от нова тв каза на некво тьпо сьстезание от сорта на това на Ники Кьнчев,че Александьр Дюма бил баща на ......ТРИТЕ ПРАСЕНЦА!!!!!!!и тая путка не я е срам да се показва по екрана и да говори след всичкия тоя срам-бати дебелокожието-аз щях да се скрия в миша дупка(или в зимувална рибешка яма :lol: )на нейно място-бе заеби-не искам никой да обидя,просто това са си ФАКТИ :oops: трите прасенца....бе неам думи!!!!
Аватар
Milena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Milena »

...е много е лош тоя Мартин Карбовски...
АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от АлекоД »

5кила написа:бе и мен ме дразнят тия "сьстезания":(((бати-или са за некви си,или са некви си други..ами ние от НАРОДА? :lol: кво да правим-да им ловим кво е останало след "сьстезанието"-с тия отбори сте некви като масонската ложа-сами си ги организират,сами си ходят,сами си се награждават и се бият после в гьрдите колко НАГРАДИ спечелили.... и аз искам да се сьстезавам-без да сьм в некьв си отбор,някой знае ли как?
Колега, щом ти се иска да се състезаваш, организирай и ти едно състезание! Не те знам какво работиш, но не мисля, че е редно да говориш врели-некипели за представителите на други професии. Да не би да дочувам лека завист в изказването ти?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

моля за извинение :oops: напивам се понякога и говоря врели некипели,че ми е крив света...какво си мисля наистина си е мой проблем,просто не трябва да го КАЗВАМ.сьжалявам :roll:
АлекоД
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от АлекоД »

ОК, бъди здрав! Честит празник!
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”