Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

MORUN OPEN 2006
Модератор: bobopeli
MORUN OPEN 2006
И тази година – за пети пореден път:
THE MORUN OPEN 2006
На 13 май 2006 г. ще се състои риболовното шоу-състезание за журналисти (и представители на медии) - "Morun Open", организирано от Fishing Mania – Първият български риболовен портал, фирма "Морун 99" и списание "Меню".
Сред състезаващите се дами компетентно жури отново ще избере "Мис Морун".
Специалната Кулинарна Комисия на списание "Меню" ще оценява най- апетитната рибна рецепта.
Ще има награди за индивидуално и отборно класиране както и премии в традиционните вече категории:
- Най-голяма риба
- Най-малка риба
- Карък на състезанието
Риболовното състезание ще се проведе в събота, 13 май 2006 г. на язовир "Морун", Ловешка област.
За регламент и записване:
http://www.fishing-mania.com/mopen/
THE MORUN OPEN 2006
На 13 май 2006 г. ще се състои риболовното шоу-състезание за журналисти (и представители на медии) - "Morun Open", организирано от Fishing Mania – Първият български риболовен портал, фирма "Морун 99" и списание "Меню".
Сред състезаващите се дами компетентно жури отново ще избере "Мис Морун".
Специалната Кулинарна Комисия на списание "Меню" ще оценява най- апетитната рибна рецепта.
Ще има награди за индивидуално и отборно класиране както и премии в традиционните вече категории:
- Най-голяма риба
- Най-малка риба
- Карък на състезанието
Риболовното състезание ще се проведе в събота, 13 май 2006 г. на язовир "Морун", Ловешка област.
За регламент и записване:
http://www.fishing-mania.com/mopen/
- barutchiata ©
- Администратор
Ей лапета ......на всяка тема сте мерудия >Ти Калканчо големи писаници писа за Несебър и на края би отбой.И в темите с лодките беше много компетентен и разбиращ и въобще си навсякъде , и съвти даваш къде знаеш и къде не , а като гледам кво пишеш.....да ти кажа батко си аджамия.....Един ден разпитвате и на другия вече раздавате съвети.Един съвет повече чети и по малко пиши глупости.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе и мен ме дразнят тия "сьстезания":(((бати-или са за некви си,или са некви си други..ами ние от НАРОДА?
кво да правим-да им ловим кво е останало след "сьстезанието"-с тия отбори сте некви като масонската ложа-сами си ги организират,сами си ходят,сами си се награждават и се бият после в гьрдите колко НАГРАДИ спечелили.... и аз искам да се сьстезавам-без да сьм в некьв си отбор,някой знае ли как?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
а па тия "журналисти".....по ги мразя от шапкарите-едно е да си сложиш котлон на главата и да правиш равнис/мирно за некой лев и нищо смислено да не вьршиш цял живот,че и да те ПЕНСИОНИРАТ на 35години,щото много си се уморил от НИЩО,друго е да льжеш и мажеш пак за некой лев,да преувеличаваш,да се ровиш на хората в живота,щото твоя ти е скучен,да задаваш неудобни вьпроси и като ти отговорят както си треба(а именно"бе ,я си еби путката майна)да нагодиш така нещата,че който с пьлно право ти го е казал да изглежда смешен и тьп-щото и в тебе ножа и в тебе хлеба-както си искаш така ще си го нагодиш за изльчване по телевизията или за писане по нощен ТРУП или 24КЛЯСА...
че и самочуствие имат...аз сьм Мартин Карбовски,приятно ми е....големата работа-смешници!!!няма да забравя как ГОЛЕМАТА ДЖУРНАЛИСКА Печикамькова от нова тв каза на некво тьпо сьстезание от сорта на това на Ники Кьнчев,че Александьр Дюма бил баща на ......ТРИТЕ ПРАСЕНЦА!!!!!!!и тая путка не я е срам да се показва по екрана и да говори след всичкия тоя срам-бати дебелокожието-аз щях да се скрия в миша дупка(или в зимувална рибешка яма
)на нейно място-бе заеби-не искам никой да обидя,просто това са си ФАКТИ
трите прасенца....бе неам думи!!!!

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Колега, щом ти се иска да се състезаваш, организирай и ти едно състезание! Не те знам какво работиш, но не мисля, че е редно да говориш врели-некипели за представителите на други професии. Да не би да дочувам лека завист в изказването ти?5кила написа:бе и мен ме дразнят тия "сьстезания":(((бати-или са за некви си,или са некви си други..ами ние от НАРОДА?кво да правим-да им ловим кво е останало след "сьстезанието"-с тия отбори сте некви като масонската ложа-сами си ги организират,сами си ходят,сами си се награждават и се бият после в гьрдите колко НАГРАДИ спечелили.... и аз искам да се сьстезавам-без да сьм в некьв си отбор,някой знае ли как?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: