ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени

Мнение от butnik »

12 и 14 лв колега.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

В Бургас такава цена няма :wink:
moholovka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от moholovka »

300гр. за 3.60 и то тлъсти хубави червей, само така Емо :)
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

moholovka написа:300гр. за 3.60 и то тлъсти хубави червей, само така Емо :)
Миналата седмица имахме малко проблеми и размера им не беше отличен.Но нали валя един метър сняг и няма стигане до цеха,а нямахме и 2 дена ток.....малко беше стресово,но се оправихме някак.Вече всичко е ОК.

петко стоянов написа:В Бургас такава цена няма :wink:
Ми не зная,защо така.Давам им в Бургас и взимат добре,но явно ги прехвърлят по др. магазини....което за мен не е лошо,но за вас.... :?: Споко скоро навсякъде ще е ОК ...то се разчу вече и спирка няма,което ми беше целта.

vladofommi написа:Здавеите колеги.онзи ден вземах във варна бял червей на цена от 20 лв.за кг.,проверих при повечето магазини около полиграфията но навсякаде цената беше същата.дори в един от магазините нямаше разлика в цената на белия и шарения.моля някои да ме опъти към магазин кадето цените са близки до тези за които чета тук.използвам доста червей на риболов и такова инфо ще ми е от полза.ако емо не сподели то нека някои друг да го направи.предварително благодаря :D
П.С. качеството беше отвратително.когато пуснах няколко във водата умряха за секунди.колко би трябвало да издържат във водата?
Е тия от Варна не мога да ги разбера :!: :roll: Никой от тях не взима червеи от нас.Цената ни е ниска,но там са се навързали,като свински черва. :rolleyes:Продава се само Румънски червей.Стефан не желае да взима и от Карфиците(нито от мен),които са му близки.Там си играят на разменна търговия :ANAL: :rolleyes: Винаги ми е било смешно нареченото нещо бартер(средновековието).Стефан дава на Сунай(Русе) Йо-зури.....воблерите,а той му отвръща с Румънски червеи.Между другото и воблерите там са от Дебелец(скъпи).А ги взимат от София вече тънко(преди Стефан си ги внасяше сам).Другите търговци така и не се решиха да опитат.Просто според мен не знаят и се страхуват(от какво :roll: ).Гравел зареждат в София от нас,но за Варна не пътуват....това също не мога да си го обясня.Толкова обичам и харесвам Варна,но там са ми чудни доста неща.Уж морска столица и голям град,а конкуренция никаква или прекалено е закостеняла.Там давам и от другия ми вид дейност....тапетите.Същото е,като с червеите,взима само един търговец,а другите са велики и недостижими вече 12г.Естественно това е екстра за търговеца.Продава си ги скъпо без конкуренция.....смях.Сигурно хората изкарват лятото яко кинти щом им е гот да им режат тиквите с цени. :shock:Готов съм да помогна на всеки търговец да зарежда(едрово) от която фирма пожелае.....само и само да опита,но няма да има обаждане(хващам бас). :axe:

RUZBATA написа:Чета темата от самото начало и си викам кога ли ще доидат при нас тези цени и ние като хората ще си взимаме половин кило червеи ще си правим кефа :( И чудото стана и то за доста кратко време , в магазините които посещавам в Димитровград и Хасково бял и шарен на цени съответно 10 и 12 лева за килограм !!! Сега остава и повечето колеги да се научат да си вземат по- големи количества , а не само на кутийка !!
Емо-83 незнам дали заради този шум които вдигна или някаква друга причина ,но цените са факт !!Което само може да ни радва нас обикновените риболовци :D :D :D
Тука всичко е ОК,защото имаме добри търговци,които дават бързо равнис на другите.Което е добре за тях и за крайния клиент.
bulletsfbg
новобранец
новобранец

Мнение от bulletsfbg »

В петък минах през новия магазин на Видракс в Люлин 1 и там бяха заредили вече от този червей и цените им бяха 14 лв за кг и беше мн едър и жизнен .
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Емо,а пинките и шарения на една цена с белия ли би трябвало да са ? Белия вече се намира по 12 кинта,което е идеално,ама за пинките си искат 15 лв.
Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

stich написа:Емо,а пинките и шарения на една цена с белия ли би трябвало да са ? Белия вече се намира по 12 кинта,което е идеално,ама за пинките си искат 15 лв.
На една цена им го давам.Но го продават по-скъп въпреки,че е по издръжлив.....но с по-малко потребление.Това идва и от незнанието при използването му от самите риболовци.За подхранка е супер.В едно кило се съдържа 3 пъти по-голямо количество червей плюс ,че рибата се настървява и не се прехранва.
aisfish
новобранец
новобранец

Мнение от aisfish »

Във В.Търново снабдяваш ли някой.В"маисторски риболов" при Марчо 100гр за 1.5лв. но ми казаха че е Румънски.Предложих на едно квартално магазинче тел. на Емо но ми отвърнаха че по рейса доставката била 12лв и се били спарвали.Абе :ANAL: Някой да каже има ли в Търново бял бълг. червей на сносна цена?
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

aisfish написа:Във В.Търново снабдяваш ли някой.В"маисторски риболов" при Марчо 100гр за 1.5лв. но ми казаха че е Румънски.Предложих на едно квартално магазинче тел. на Емо но ми отвърнаха че по рейса доставката била 12лв и се били спарвали.Абе :ANAL: Някой да каже има ли в Търново бял бълг. червей на сносна цена?
Е как така 12лв.Те от Кадманду със шерпи да ги карат ще пристигат по-евтино.И какво излиза сега Румънския продукт пристига в Търново на по-ниска цена за транспорта(нещо не ми се връзват тези лъжи). :roll: :shock: Червеите не се спарват по рейса,колкото по Еконд или Спиди,защото там им ги караме през деня.Преспиват вечерта в техните ламаринени складове и тръгват да пътуват сутринта за определения град.Получават се някъде 24ч. след пакетирането.
За колетите в някои дистинации забелязвам,че при малките с 3кг и тези с 20кг цените са едни и същи.Но мога да изпращам червеи както желае и ми посочи самия търговец.Той избира и преценява,аз само информирам.Ако се поръчват да кажем 5кг. и плаща 5лв за колет.....значи червея му идва с 1лв. горница.
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Emo-83 написа:
stich написа:Емо,а пинките и шарения на една цена с белия ли би трябвало да са ? Белия вече се намира по 12 кинта,което е идеално,ама за пинките си искат 15 лв.
На една цена им го давам.Но го продават по-скъп въпреки,че е по издръжлив.....но с по-малко потребление.Това идва и от незнанието при използването му от самите риболовци.За подхранка е супер.В едно кило се съдържа 3 пъти по-голямо количество червей плюс ,че рибата се настървява и не се прехранва.
Ма аз и за стръв си ги ползвам.Супер са. :smt023
Изображение
aisfish
новобранец
новобранец

Мнение от aisfish »

Emo-83 написа:
aisfish написа:Във В.Търново снабдяваш ли някой.В"маисторски риболов" при Марчо 100гр за 1.5лв. но ми казаха че е Румънски.Предложих на едно квартално магазинче тел. на Емо но ми отвърнаха че по рейса доставката била 12лв и се били спарвали.Абе :ANAL: Някой да каже има ли в Търново бял бълг. червей на сносна цена?
Е как така 12лв.Те от Кадманду със шерпи да ги карат ще пристигат по-евтино.И какво излиза сега Румънския продукт пристига в Търново на по-ниска цена за транспорта(нещо не ми се връзват тези лъжи). :roll: :shock: Червеите не се спарват по рейса,колкото по Еконд или Спиди,защото там им ги караме през деня.Преспиват вечерта в техните ламаринени складове и тръгват да пътуват сутринта за определения град.Получават се някъде 24ч. след пакетирането.
За колетите в някои дистинации забелязвам,че при малките с 3кг и тези с 20кг цените са едни и същи.Но мога да изпращам червеи както желае и ми посочи самия търговец.Той избира и преценява,аз само информирам.Ако се поръчват да кажем 5кг. и плаща 5лв за колет.....значи червея му идва с 1лв. горница.
Е то е ясно но явно в Търново няма бял бълг.червей.Жалко явно нямаме добри търговци.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Има бре при Мариян.Взима го от Юлиян-Цирка.Има вече и в Горна Оряховица.
Аватар
BV
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BV »

Kолега, в "Риболовен свят" на Гоце Делчев, в София (Дария и двамата й синове), червея от тебе ли е?
:idea: Събирайте си боклуците след риболов! :idea:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

BV написа:Kолега, в "Риболовен свят" на Гоце Делчев, в София (Дария и двамата й синове), червея от тебе ли е?
Да от мене е.Кажи,защо :!: :?:
Аватар
BV
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BV »

Ами, доволен съм и то доста, изключвам само един риболов през март месец началото. Тогава от сутринта до обяд беше като пран чорап, но това го отдавам най-вече на студа. Като цяло белия червей, който взимам от там е доста хубав. Затова се чудех дали ти ги снабдяваш - е вече знам :D
Средна кутийка (не я знам колко е като грамаж) ми я продават за 1,50лв.

Поздрави :P
:idea: Събирайте си боклуците след риболов! :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”