Измътец-Онлайн

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ribar4eto_ot_selo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Измътец-Онлайн

Мнение от ribar4eto_ot_selo »

Swordfish написа:Първо извън темата. Няма да пиша много, защото тая тема я пускам за трети път и точно преди да я пусна ми забива компа. :evil: С две думи тръгване на 01.04 до 02.04 прибрахме се преди 2 часа. Всички продукти с които ловихме и хранихме са на Бат Ицо (Христокарп). Благодарности, бат Ицо.

- Язовир Измътец.
- Монтаж Жоро in-lain, аз Safety Bolt Rig.
- Дистанция 50-60 метра
- Стръв топчета с аромат на шокобан и с аромат на риба
- Захранка топчета
- Ползвахме и ПВА торбички освен, че хранихме с ракета.

Много чакане много нещо, но всичко си заслужаваше. През първият ден цял ден не пипна, освен шаранчета от 100 до 500 грама максимум и то на плувка на торен червей и на пружина. На топчета и царевица нищо. Хвърлили сме поне 1 кг царевица и 1 кг топчета за захранка. Аз ловях с 3 въдици, Жоро с 4. Първата риба удари вечерта в 2 часа. Сигнализатора изпищя засичам лека борба и в кепа 5 кг красавец. Голяма радост. На сутринта ставаме, чистим го, снимаме го, целувки и пускане. П.п. Да пуснеш такъв шаран, удоволстивето е незаменимо. За първи път го изживявам. .... Сутринта същата процедура - хранене и след това чакане. Чакане та чакане и нищо. Към 3 след обяд сигнализатора се обади, засичам отново супер борба и на 10 метра от кепа се заби в тревата и се откачи. Луднах направо. Как се откачи и аз не можах да разбера. Презареждам и замятам. Точно докато заметна на жоро въдицата се обади. Засича той, яка борба и след 10 минути в кепа цопна още един красавец с тегло 6 и 200. Същата процедура отново - чистене, снимане, целуване и пускане. Това е всичко другото беше таранки и шаранчета от 100 до 500 грама максимум. Айде че пак ще ми забие компа. :twisted: Снимки по-късно, че компа ми е в ужасно състояние и се мъча да пусна темата от 2 часа насам.

Ето го и първият шарко - 5тицата.

Това е 6-тицата

Пускането...

За да хванете ползвайте продуктите на hristocarp! ;)

От последните 2 дена (неделя и понеделник)
Swordfish написа:Ищар, виж сега аз колко съм търпелив за пореден път. ;) Тръгнахме в неделя в 7 часа сутринта. При пристигането останахме онемяли. Язовира беше препълнен от народ. В събота е имало банкет и освен това дойдоха още хора които да се пробват да хванат някоя риба. Та чакахме до 12 часа на обяд някои да си отидат, че да можем ние да метнем. При отиването попитахме хората имали ли са удари понеже са там от петък, но уви на торен и царевица нито един удар нямали. Та отидохме видяхме, поразпитахме и гледахме. Метнахме една плувка и след нема и 2 мин хоп 3 килца шаран. Хората онемяха ептен. :lol: Лошото обаче беше, че шарана се беше закачил вече на някой на въдицата на косъм и ние просто сме го удари и сме го дръпнали. Както и да е. Изскарахме ние шарана, разплетахме въдиците, а човека дойде и си го взе и замина. :evil: Викам поне по една снимка да си направим даже и това не позволи. :twisted: Около 12 на обяд един момчета изскараха една шестица на стената и това беше за цял ден. Над вечер всички си заминаха. Започнахме процедурата - настаняване, захранване и т.н. Хранихме с топчета с аромат на риба, рибни пелети, суха царевица и малко сладка. Стръвта беше топчета с аромат на риба и едни поп ъп за амур този път бяхме взели с аромат Тути Фрути. Метнахме и зачакахме. Нищо до 11 часа вечерта нито удар, а ракийката си вървеше супер, огъня също. Към 11 и 30 си легнахме с надеждата като станем да ги дърпаме. Май и така стана. Ставам аз 7 и 30 сутринта и гледам сигнализатора пищи (на нея въдица бях на поп ъп)... викам си ударих десятката тука ... засичам ... здраво дърпане ... охоо си викам аз ... и след около 5-10 минути игра докарвам 1 тон трева и един шаран към 2-3 кг. Дръпнах го до брега, заби се в още по-голямата трева и това беше. В същото време ми удря средната въдица. Засечка и след около 15 минути в кепа влезе един красавец 5 и 500. Процедурата върху сака и обратно във водата. За неска нито един удар. Около десетинна таранки имахме и едно шаранче към кило и това е. Хайде стига съм писал да ви показвам снимки.
Аватар
ribar4eto_ot_selo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Измътец-Онлайн

Тук не се виждат снимките, моля някой да ги оправи !!! Шараните са от кило до 6 и 500.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

:smt017
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

Ейй големи снимки колега, смали ги малко
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Напукаха ми са лещите, иначе 6 :D :D :D
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

ribar4eto_ot_selo написа:Тук не се виждат снимките, моля някой да ги оправи !!! Шараните са от кило до 6 и 500.
Свали си този софтуеар PhotoScape и си ги оправи
Последно промяна от Йордан Марков на Пон Апр 06, 2009 8:06 pm, променено общо 1 път.
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Защо ОНЛАЙН?Темата я има от една седмица в карпа?
Аватар
ribar4eto_ot_selo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

drebens написа:Защо ОНЛАЙН?Темата я има от една седмица в карпа?
За последните два дена писахме от там. Единият шаран е от неска имаме и един изтърван към 3-4 кг. И вместо да пускаме все теми Измътец ще пишем само в тази за там.
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

:smt023 :smt023 :smt023
Иначе рибите са прекрасни.Само малко смали снимките. :wink:
borislavvasilev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от borislavvasilev »

Оправи ги малко и тогава ги пусни :smt023
Изображение
БАЙ-100-ЯН
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

:shock: :shock: :shock:
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Заповядай и добре дошъл във форума браво за излета супер е :D
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

А къде се намира този язовир все пак,щот аз не го знам може и на Л.С благодаря.
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
Аватар
martin54
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от martin54 »

Браво за излета колеги, яко сте ги начесасли евала :smt041 :smt041 :smt041
Това на някой платен язовир ли е ?
Че не ми стана ясно мястото
Аватар
valiooooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valiooooo »

sarafov написа:А къде се намира този язовир все пак,щот аз не го знам може и на Л.С благодаря.
Язовира се намира около Провадия-Варненска област
Изображение

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”