Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

на риболов в гърция
-
- новобранец
на риболов в гърция
Бях миналата неделя в Гърция на риба .инфото беше че реките са доста пълноводни и рибата не се обажда .но реших да пробвам.За първи път ходя там и не знаех къде да я търся. Намеррих реки/ангиста /и други канали наистина много пълноводни и неудобни за риболов.Водата мътна ..сводорасли инеудобно за хвърляне.зорлем работа...единственото място беше от един мост. Пробвах като на майтап 3/4 пъти и взе че плувката потъна... като закачка.засякох...иусетих яко джасане.зорлем работа ...от мост?
когато беше вече в кепа с последен напън ми счупи тоягата-за70 лв nq hantar .
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: на риболов в гърция
Какво,каде,штука...клен...Georgi Dakov написа:Бях миналата неделя в Гърция на риба .инфото беше че реките са доста пълноводни и рибата не се обажда .но реших да пробвам.За първи път ходя там и не знаех къде да я търся. Намеррих реки/ангиста /и други канали наистина много пълноводни и неудобни за риболов.Водата мътна ..сводорасли инеудобно за хвърляне.зорлем работа...единственото място беше от един мост. Пробвах като на майтап 3/4 пъти и взе че плувката потъна... като закачка.засякох...иусетих яко джасане.зорлем работа ...от мост?
слаба прчка или силна риба

Ах тази Грциа

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

ама остана ли у кепа;) я сподели:)
-
- научил се да хвърля
Само ни раздразни сега... поне довърши исотрията.
Стара риба има ли ?? Нямааа има голяма риба !!
-
- разбира нещата
- borislav58
- сериозен играч
Колега не е задалжително да остане в кепаzurnacia написа:ама остана ли у кепа;) я сподели:)