Душата ми ликува и страда!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Душата ми ликува и страда!

Мнение от Диканаров »

Момци, днес бях очарован от концертът на разделените на триа и квартет кандидати за "Мюзик айдъл"! Генът и геният на Орфей е преминал успешно през вековете и мистерията на българските гласове не е нещо мимолетно и преходно! Отвратен бях от началото на кастингите, а сега съм очарован от богатството на гласовете, от дълбокият колорит и артистичност на участниците! Съжалявам за отстранените, чрез таканаречено "гласуване" отлични изпълнители! Според мен това не е най-честният начин за премиране! Отпадат според мен фаворити! Както и да е, остават дни на удоволствие от музиката и разочарование от гласувания с СМС. Гаврите на Иван и Андрей с обявяването на отстранените и скечовете на футболна тема точно по времето на обявяванията е недопустимо, според мен! Та това са млади хора, под особено емоционално напрежение! Просто нямат право на това! Би следвало да се постараят да ги изпратят достойно, без да ги изстискват психически и после да ги карат да пеят с изсъхнали гърла! ........... Нямах представа за техните възможности! Дано и на вас да ви е било възможно да изпитате моето удоволствие! Интересно ми е кой е вашият фаворит? Ако следите, разбира се, музикалните изяви на останалите кандидати! :heart:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Фил
новобранец
новобранец

Re: Душата ми ликува и страда!

Мнение от Фил »

Изпитах го и аз. Жалко за Магдалена, но съм сигурен, че ще я върнем!
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Фил написа:Изпитах го и аз. Жалко за Магдалена, но съм сигурен, че ще я върнем!
Абсолютно.Най-добрата отпадна. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Сядам да пия. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Javor

Мнение от Javor »

аз пък харесвах Александра :roll:
иначе иван и андрей са много дразнещи
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Добре си го написал Диканаров...
Та за Иван и Андрей :roll: мнението ми е че са пробивни и находчиви млади хора... които са на пазара и имат продукт за продаване... :idea: Не ги съдя, защото това е начина в момента да подкараш (стадото) народа и да го забавляваш! :arrow: Който народ за съжаление се храни от простотията, недъзите, слабите, грозното, обидното и тн. Ако ние бяхме общество което да цени положителното, едва ли водещите биха си позволили лукса да се гаврят публично... :idea:
Поздрав и лека вечер
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

AL KAPONE написа:Та за Иван и Андрей .... простотията, недъзите, слабите, грозното, обидното и тн. Ако ние бяхме общество което да цени положителното, едва ли водещите биха били ТЕ ИЗОБЩО ;)две изпьрдели джуджета с неправилен говор,неправилна структура и липса на всякаква одухотвореност над 12 год вьзраст и обноски-да не говорим за начетеност и професионалозьм ;)
което впрочем с малки изключения се наблюдава в целия бьлгарски "шоу бизнес"дето не и бьлгарски всьщност-единственото бьлгарско си остана "минута е много" и донякьде беше "всяка неделя",преди мекерето дебелак и наркоман Карбовски да се появи отнекьде(с врьзки)и да го сьсипе с налудничавите си идеи,дето не са и негови :):)
и от мен-лека и БЕЗкошмарна нощ.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Темата беше заключена от колега, защото най-вероятно не се спазиха важни условия!
Изтрих доста мнения и я връщам във видът и от снощи след концерта.... :idea:
Ако някой си позволи пак да разсъждава със цел кофликт с друг потребител... Заминава безвъзвратно! :idea:

2.3 - Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.Гневни, заядливи или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани.При повторни нарушения ще има наказания.
2.6 - Избягвайте да отправяте забележки и критики към другите потребители относно неспазване на правилата. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат изтривани без предупреждение.
2.9 - Нямате право да публикувате съдържание, което показва сексуални сцени, сцени на насилие, етнически и религиозни вражди, нацистки/фашистки идеи!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
fest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fest »

Е...мисля,че нищо чак толкова особено не каза колегата Диканаров(следих внимателно темата). Но щом имаше толкова бурни реакции, имате право. Толерантността винаги е била основен принцип тук ...( затова толкова ми харесва и форума)

Поздрави!!!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

fest написа: Толерантността винаги е била основен принцип тук ...( затова толкова ми харесва и форума)
Наплно сагласен.Ништо страшно не се случи в темата,освен што много се отклонихме от заглавието и самата тема.
За Диканаров оште повече си увеличих положителното мнение, :wink: сшто и за Ал Капоне,Жечев...Поздравиавам ги тримата :drinkers: и побрзо да пиеме Тиквешка.И сега да не ми излезе мнението спамерско да кажа че от првиа Идол следа какво се случва,сега се кефа оти има Македонци.Нека пеат хората,нека се дружат,жалко за отпадналите но един треба да остане така ли? :wink: Другите -главите горе :!:
А какво ше кажете за Марин и Мустафа :mrgreen:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
fest
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fest »

Е...това е приказка вече...поздравявам те колега Polizovski...

P.S. Давайте сега да пием по едно за Неделчово здраве :drinkers: :drinkers:

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

...
Е хубаво де, ама не разбрах защо и мойто мнение е изтрито. Или пак някой недовидял трие наред.
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Да са живи издрави македонците,оти всеки 4 сми из нив,таланта нема име, той е за всите що драпат напред :drinkers:
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

starcho написа:Да са живи издрави македонците,оти всеки 4 сми из нив,таланта нема име, той е за всите що драпат напред :drinkers:
:drinkers: Па да пием за най македонския квартал :D Язе съм потомак що дедо ми и баба ги пратих да ме гледат от горе :smt035 :smt035 :smt035 :smt035 :smt035 :smt035 :smt035 ТАКА ги помним :D :drinkers: :bear: :bear: :bear: :bear: :bear: :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”