Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

с.Труд 04.04 и 06.04 Пловдивско
-
- вече хвърля и на тежко
с.Труд 04.04 и 06.04 Пловдивско
Здравейте ,
Ники(sony) ми издаде информация за с.Труд спортния риболов , че условията са много добри. Естествено трябва да се провери
. Подготвих плувки и дънни монтажи. Но на място разбрах че по-добрият вариянт е плувката, монтажа е съвсем обикновен , плувка 0,8гр. повод 13см и кука номер 4 и 5 , за стръв ползвах сладка царевица , захранка не използвах стрелях само царевица. Първият ден нямах голям улов само 1 шарко 1кг . На 6 отидох по-рано и хванах за 4 часа 3 шарана по 0.900-1.000 кг. Условията там според мен са доста добри за отпочиване и експерементиране на монтажите , плаща се 8лв. вход като имаш право да си избереш 1 шаран, от тези който фанеш и до 5кг каракуда , а ако искаш да си купиш другите шарковци 5лв/кг. Само тази снимка направих:

Ако има нещо питайте
Ники(sony) ми издаде информация за с.Труд спортния риболов , че условията са много добри. Естествено трябва да се провери

Ако има нещо питайте

-
- новобранец
Re: с.Труд 04.04 и 06.04 Пловдивско
Привет колега , къде точно се намира гьола . На гугъла се вижда едно продълговато и бая голямо вирче , за него ли става въпрос в дясно на с. Труд посока север - юг 

-
- вече хвърля и на тежко
Завива се от центара на дясно , това дето си го видял е големият язовир преди него има 4 клетки там се намира спортния риболов
Браво,Антонио.Радвам се,че си успял да начешеш някой друг шаро.
Този калибър там са най-големите,като скоро май се очаква да пускат и по-едри. 

TICA FAN
-
- вече хвърля и на тежко
Говорих с Ангел (единия собственик) , дадох му идея за състезание даже , каза че ще направи като се постопли водата на големият язовир отзаде..SONY написа:Браво,Антонио.Радвам се,че си успял да начешеш някой друг шаро.Този калибър там са най-големите,като скоро май се очаква да пускат и по-едри.
имало 2 шарана до 5кг ми каза , а някой бил искарал 8кг амур там..
-
- новобранец
Благодаря за информацията . А на големия язовир какъв му е статута и дали има нещо в него ?
-
- вече хвърля и на тежко
има , ама му е рано да ходиш там....Росен Йорданов написа:Благодаря за информацията . А на големия язовир какъв му е статута и дали има нещо в него ?
-
- разбира нещата
Не е верно,че е рано.Проблема е друг.Преди да хвърлят шарана и амура в гьола,той бил пълен с щука-ама щука да ти види окото.От нея,не може да се хване друго.Аз също бях в неделята там.Какво ли не опитах,нищичко не пипа.Тогава импровизирах,като свалих ваглера и вързах блесна-обикновена треперушка.Още на първо хвърляне,удар-около 2кг зъбатка.Е,рекохме си и щуката е риба и си тръгнахме,но двама колеги си тръгнаха без риба,щото двете зъбати чудовища им бяха прояли живарника и офейкали.Имам снимки,ама не успях да ги кача.Ще опитам пак.Наслука
-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- вече хвърля и на тежко
колега говорих за мирните риби , инак хищници имало доста по думите на Ангелlz1igr написа:Не е верно,че е рано.Проблема е друг.Преди да хвърлят шарана и амура в гьола,той бил пълен с щука-ама щука да ти види окото.От нея,не може да се хване друго.Аз също бях в неделята там.Какво ли не опитах,нищичко не пипа.Тогава импровизирах,като свалих ваглера и вързах блесна-обикновена треперушка.Още на първо хвърляне,удар-около 2кг зъбатка.Е,рекохме си и щуката е риба и си тръгнахме,но двама колеги си тръгнаха без риба,щото двете зъбати чудовища им бяха прояли живарника и офейкали.Имам снимки,ама не успях да ги кача.Ще опитам пак.Наслука
Май не се разбрахме.Говоря за новия рибарник,а не за клетките.Според рекламата на Краси и Ангел,трябваше там да ловим шаран и амур.Наслука.
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Къде са тия щуки бе колеги, аз от кога ги търся.Дайте повече инфо какви са условията , рибата плаща ли се
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Такса 10лв,имаш право на една голяма риба и до 5кг каракуда.Водоема е много тревясал и много шавар.Щуката върви на блесна.Пътя обаче не е за ниски автомобили.Наслука.