Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
Около Русе всичко еспокойно .Очаквам истенския риболов да започне ама НЕЩЕ и нивото пада ,и Дунава мьтен с две думи труден риболов ....
Здравйте, днеска ходих на разузнаване пак на Реката.Сега се прибирам и пиша. риболовния ден е по трагичен и от вчера,нивото пада и риба нема....
Мони,мерси за инфото.Пиши като тръгне рибата.
Имах ангажименти и без това отложих пътуването но съм инат и при първа възможност съм там.
Имах ангажименти и без това отложих пътуването но съм инат и при първа възможност съм там.
-
- ще става разбирач
Здравейте колеги от поречието
около Свищовско се чува че яко ловяли толстолоби на мрежа..
по 10кг и в голямо количество.
Та искам да ви питам на каква стръв ще е най-удачно да заложа на дънните за някой толстолоб ?
на качамак на спирала или може би пак спирала със захранка и зряла царевица на косъм .. ?
нямам си напредстава к'во да използвам за стръв специално за Дунава.

около Свищовско се чува че яко ловяли толстолоби на мрежа..

Та искам да ви питам на каква стръв ще е най-удачно да заложа на дънните за някой толстолоб ?
на качамак на спирала или може би пак спирала със захранка и зряла царевица на косъм .. ?
- dalgia
- вече хвърля и на тежко
имам инфо че на лимана в Лом излизат некви риби(различни от попчета
),така че може да пробате на това място но незнам достъпът какъв е

- dalgia
- вече хвърля и на тежко
на спирала с хляб и на куките топчета стиропор...монтажа да е на дъномастЪра_ написа:Здравейте колеги от поречието![]()
около Свищовско се чува че яко ловяли толстолоби на мрежа..по 10кг и в голямо количество.
- dalgia
- вече хвърля и на тежко
няма да се спасиме от набезите на мрежарите докато не излезне закон който да забрани този вид риболов,но все пак при добра захранка може да се събере платика и некоя таранка...при тази висока вода може някоя щука да е влезнала в лимана така че една въдица на живо рибе никак няма да е излишнаmonilom написа:Охо значи си идвал на лимана!Е виж тия темиТази Тази на втората тема има снимки на лимана а на първата съм написал какво става там.Е и дега има риба обаче водата е заляла стената до половината и освен тия пе.ераси със лодките и мрежите друг там не може да припари.Ама аз съм написал кво ще стане със тях.dalgia написа:имам инфо че на лимана в Лом излизат некви риби(различни от попчета),така че може да пробате на това място но незнам достъпът какъв е
Здравейте колеги.Един прятел ме вика в Силистра да ме води на Дунав.Започна ли да се обажда вече там?
- dalgia
- вече хвърля и на тежко
имам инфо че на местноста "камъка'"с.Ново село са почнали да скубят морунаж и скобар на мамка на бял червей,което говори добре за риболова...ако на дадено място се храни няколко дни подред гаранция че ще се събере риба...подочух че забраната щяла да влезе в сила около 20-ти април така че разполагаме с достатъчно време да опитаме късмета си.Ако ходите на плувка един съвет от мен...слагайте някакъв аромат в белия червей.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Какъв?dalgia написа:...слагайте някакъв аромат в белия червей.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
Сега се прибрам от дунава нивото страшно високо
За около три часа и едно оклейче не иска да бутне 

Миналата неделя посетихме местата на които ходим и етого резултата http://media.snimka.bg/2616/011488148-big.jpg
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
meha33 написа:Миналата неделя посетихме местата на които ходим и етого резултата http://media.snimka.bg/2616/011488148-big.jpg

Това къде е...около Русе ли?

Браво, браво, значи е тръгнал шарко, а? И то при тая вода....хм...на к'ва дълбочина и стръв е хванат?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

на дъно на качамак монтажа му викаме ЧЕРЕШКА удари около 11 часа тежи3,100 района е около с.Нова Черна