Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Ако може инфо за Копринка
Модератор: sapuna
- gogobogo
- кандидат преподавател
Ако може инфо за Копринка
Здравейте другата неделя отивам на Копринка на стената ще спим на хотел Златна котва.Въпроса ми е какво кълве там на какъв такъм и стръв.ще съм ви много благодарен за информацията и помоща.много ми ще да половим риба там ако не в ресторанта на хотела там рибата е превъзходна
.А като се завърне инфо и снимки както винаги

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
Re: Ако може инфо за Копринка
Привет,
Рибата е вече по плиткажите....
Шансовете около стената не са много големи....
Може да пробвате на залива при с.Сахране или с.Дунавци!
Има няколко теми за копринка от последните 10-тина дни ползвайте търсачката.
Успех и ще чакаме инфо от яз.Копринка!
Рибата е вече по плиткажите....
Шансовете около стената не са много големи....
Може да пробвате на залива при с.Сахране или с.Дунавци!
Има няколко теми за копринка от последните 10-тина дни ползвайте търсачката.
Успех и ще чакаме инфо от яз.Копринка!
- gogobogo
- кандидат преподавател
ще може ли да ми обясни някой къде да отида на Дунавци и там на какво да ловя и какво излиза.май ще прескочим там.извинявам се за тъпите въпроси ама този район ми е наплно непознат

КЕФА ЦЕНА НЯМА.
Виж тук......http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=42.6 ... 4&t=h&z=14gogobogo написа:ще може ли да ми обясни някой къде да отида на Дунавци и там на какво да ловя и какво излиза.май ще прескочим там.извинявам се за тъпите въпроси ама този район ми е наплно непознат
Инче и аз точно не съм запознат от къде се минава......
Със сигорност се отбиваш от подбалканският път към язовира но къде точно....
Да помагат колегите които знаят!
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Аз бях на сахрането в неделя 05.04.09.Беше доста слабо.Казаха че в събота я скусали.По плиткото вървят по едри каракуди на дъно.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
колега.ще опитам да ти отговоря колкото мога по добре-дано не съм закъснял.Значи според мен най големи шансове за риболов по това време имаш на устието при село Долно Сахране или началото на дунавския ръкав-това е защото язовира на тези места е много плитък и сега като се топят снеговете водата на по дълбокото е много студена.Сега за маршрутите-за устието зависи дали идваш от Казанлък или от към Карлово-и при двата варианта най лесно ще стигнеш там като завиеш към язовира при гробищата-отбивката е там където се отбива и за селото-няма начин да я пропуснеш,пътя е доста хубав до язовира заради чакълестата структура и няма начин да закъсаш.Разбира се има и други начини да стигнеш там но това мисля е най лесния за обяснение.ЗА дунавския ръкав основно има 2 пътя в зависимост на кой бряг искаш да отидеш,аз ти препоръчвам страната от към Казанлък защото пътя е много по добър.За да стигнеш до там отново зависи от къде идваш,но отбивката е само една и няма как да я изтървеш-значи от към Казанлък на около 150-200 метра преди бензиностанцията и разклона на село Дунавци завиваш наляво към язовира,а ако идваш от запад съответно след разклона на същото разстояние си надясно.Язовира се вижда от пътя и няма да се объркаш.Съветвам те да заложиш на каракудата-дава на плиткото най добре на торен основно на дъно,но може и на плувка.Това е от мен ,дано съм ти бил полезен.Наслука