инфо за Панчарево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

MondeoMK2
новобранец
новобранец

инфо за Панчарево

Мнение от MondeoMK2 »

колеги дайте малко информация за Панчарево коя част е платена коя не е, стената как е, преди няколко дена бях на разходка с приятелката там и видях че вадят добри платики
dankedanke
новобранец
новобранец

Re: инфо за Панчарево

Мнение от dankedanke »

значи бях вторника на пънчака на топлата вода излиза риба но не много на мач на дистанция 20 м някъде на дълбочина към 6 м червеноперки прилични иначе на 2.5м някъде уклей пак приличен успех колега приготви си към 2кг захранка но за платики не съм чувал да се вадят там
inspectora
новобранец
новобранец

Мнение от inspectora »

MondeoMK2 написа:колеги дайте малко информация за Панчарево коя част е платена коя не е, стената как е, преди няколко дена бях на разходка с приятелката там и видях че вадят добри платики
Това сигурен ли си?
И къде ги вадеха?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Едва ли е сигурна, били са баби :wink:

Панчаревското езеро е свободно за риболов.
Платения гьол е малко, оградено блато отделено от основното езеро. Намира се при устието на големия гьол.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
MondeoMK2
новобранец
новобранец

Мнение от MondeoMK2 »

мерси за инфото, иначе за платиката да сигурен съм бях(на стената) там като ги вадеха с фидерче и отделно захранване през 20-30 мин , мислех да ходя на искър но колеги бяха там и не бяха доволни затова утре съм на панчарево . Ще пиша за резултата като се върна
с-ма1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от с-ма1 »

Зада не пиша пак почти същата тема някои ако знае да каже дали са пуснали шаран на панчерево,или по не дава пастървата :wink: МС предварително.
sarafov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sarafov »

MondeoMK2 написа:колеги дайте малко информация за Панчарево коя част е платена коя не е, стената как е, преди няколко дена бях на разходка с приятелката там и видях че вадят добри платики
Не са платики а бабушки.Голямата част(езерото) не се плаща нищо,а местата сега са точно на стената,лови на бял,пинки и торен,иска се и постоянна захранка защото се очаква и добра каракуда да излезе че и някой шаран, наслука и добре дошъл във форума.
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
jaaako
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jaaako »

Днес на Пънчерево до канала за около 4-5 часа надърпах доволно уклей (3кг).Останах доста изненадан че повечето риби се хванаха при по-силния вятър а когато поутихна кам един часа калването замря.Захранка уклей на респект+1кг бисвитена галета и малко бял червей.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”