Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
Момчета тая глупост безкрайна взе да ми омръзва
Тия смотаняци нищо не са направили, всички бъгове и грешки си стоят а да не ви казвам че има и нови....И между другото само на мен ли не ми кълве или при всички е така (да се разбира, че кълве много рядко)
Разочарован съм

Разочарован съм
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
-
- вече хвърля и на тежко
Честно казано кълве ми колкото и на предишните две версии.Не намирам някаква разлика по отношение на това.По отношение на бъговете, единственото което се е случвало 3 пъти е да ми забие играта при пътуване от една база до друга.Може и да зависи на каква платформа върви, при мен е така положението...

-
- новобранец
Значи ако може някой , който е с новата руска рибалка 2.2 да пробва да хване на Озеро - Тихая заводь да хване щука защото имах 1 турнир на Озеро КВ (щука) и 1 за ляк не можах да хвана , аре някой да пробва плс 

Не е от машините НИ - Игратя е калпава. Щом си ловя белуги по 500 кг със пръчка от 10 кила...
Изтрих я и я направих наново и се пооправи малко кълването. Според мене това е най-бъгавата версия от всички досегашни. Станах 30 разряд и реши да ми даде грешка. Следващият път я махам вовеки и мисля да ги оплюя на руски в руския им сайт!

Акулата се лови на рибе - 1см.
Изтрих я и я направих наново и се пооправи малко кълването. Според мене това е най-бъгавата версия от всички досегашни. Станах 30 разряд и реши да ми даде грешка. Следващият път я махам вовеки и мисля да ги оплюя на руски в руския им сайт!

Акулата се лови на рибе - 1см.
".....Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....."
- versace
- вече хвърля и на тежко
незнам, нямам такива проблеми аз, хайде колеги давайте си мненията, аз лично съм доволен засега де....

-
- новобранец
Освен че една щука не мога да хвана другото всичко си е наред за сега 

- spas48
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да търсиш щука на локация "Тихая заводь" е все едно да я търсиш във ваната в къщи.Там има само 2 бр.на 1000,клевалка нямаш ли?Ако искаш щука ще я търсиш на "Западный затон",там са 128 на 1000.smirnoff91 написа:Значи ако може някой , който е с новата руска рибалка 2.2 да пробва да хване на Озеро - Тихая заводь да хване щука защото имах 1 турнир на Озеро КВ (щука) и 1 за ляк не можах да хвана , аре някой да пробва плс
Успех!!

Последно промяна от LordAleks на Пет Апр 10, 2009 2:12 pm, променено общо 1 път.
- versace
- вече хвърля и на тежко
споделяйте де кой какво е открил и тн.... аз съм вече 19 разряд и се опитвам лека по лека.......

И аз най после свалих играта,ама ловя само рибета по от 10 до 500гр.
ще ме светне ли някой какви са тактиките че нещо се оплитам кат пиле у калчища
строших 10 тояги и 50 макари бах маа му дано ми се не случи това с мойте въдици
а и имам само 6 места дет да ловя риба
Поздрави и благодаря предварително.

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- вече хвърля и на тежко
Ми то по принцип го има написано по-назад в общи линии.В началото аз поне постъпих така.Купих си още две въдици, и ги направих на дъно и трите(слагаш фидер вместо кука).Отиваш на Езерото, под сянката на клена и си захранваш с Большая плотва + чеснок примерно.Почваш да хвърляш по най-дълбоките места и ловиш едри бабушки (плотва) или черевеноперка на хляб.Червеноперка излиза добре и на личинка от корояд.Прибираш само трофейните екземпляри - тези които се продават на бройка на пазара.То си пише над колко се оценява в инфото на рибата.Останалия дребосък го пускаш обратно.Като направиш първите пари си вземи малко по-добри пръчки и такъми.Не печи и не яж риба, не продавай на килограм дребната - ще ти падне кармата.Тя е важна за улова - с по-висока карма, по-едри риби би трябвало да се хващат.Като направиш разряд, се преместваш на Паша, мисля че там най-рано те пуска от другите бази и почваш да ловиш платика(лещ) на локализация Старица.Ловиш на макарони със захранка Большой лещ + макарони + анисово/конопено масло(ароматизатор).Хвърляш в най-дълбокото.Кълве доволно и нощем.По-късно като ти се отворят нови локализации има и още по-добри места за платика.Ползувай захранка, тя си избива парите тройно.Ходи и печели турнири - дават понякога добри награди, както и много опит и пари.Спазвай всички забрани стриктно.Една глоба в началото е кошмар.Ако пиеш не прекалявай, защото ще те пипне махмурлук и става малко тегаво с лечението.Трябва да чакаш и да му вариш чорби.Алкохола дава повече опит и в умерени количества си струва да се ползува.Ами това се сещам ако някой друг иска, да помогне и той с идеи.Аз така почнах и нямах проблеми с развитието на рибарчето ми.Успехsarafov написа:И аз най после свалих играта,ама ловя само рибета по от 10 до 500гр.ще ме светне ли някой какви са тактиките че нещо се оплитам кат пиле у калчища
строших 10 тояги и 50 макари бах маа му дано ми се не случи това с мойте въдици
а и имам само 6 места дет да ловя риба
Поздрави и благодаря предварително.

Последно промяна от Reo на Пет Апр 10, 2009 2:24 pm, променено общо 1 път.

Последно промяна от LordAleks на Съб Апр 11, 2009 7:19 pm, променено общо 1 път.