Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица???
Модератор: sapuna
Овчарица???
Здравейте колеги.Моля за информация за топлото,че маи ми се очертават едни два дена там.
Благодаря ви предварително
Благодаря ви предварително

Re: Овчарица???
васко от сливенската група е там ама му нямам номера ако някои се е чул с него може да даде имфо
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Информация от вчера !
Десетина лагера от няколко дена , хвърляне от ръка, както и разпъване до отстрешния бряг - само каракуди !
Изумително е поне за мен , че страшно много колеги в момента залагат само на щуката !
Три разрешени въдици и трите със щукарски тапи и рибка за стръв .
Десетина лагера от няколко дена , хвърляне от ръка, както и разпъване до отстрешния бряг - само каракуди !
Изумително е поне за мен , че страшно много колеги в момента залагат само на щуката !
Три разрешени въдици и трите със щукарски тапи и рибка за стръв .
[quoteТри разрешени въдици и трите със щукарски тапи и рибка за стръв
И има ли ефект>???
И има ли ефект>???
-
- вече хвърля и на тежко
Инфо от вчера и днес - много слабо, ама наистина много слабо. По протежение на целият ръкав само каракуда и то не много едра. Всеки сипва царевица с кофите, едни разпъват други от ръка(като нас) - нищо свястно. Дори и сомчетата този път бяха изчезнали на някъде. Нивото на водата - все още достатъчно ниско. Температурата на водата си мисля че не е повече от 10-12градуса. Това е от мен
-
- разбира нещата
jordan_fena написа:Инфо от вчера и днес - много слабо, ама наистина много слабо. По протежение на целият ръкав само каракуда и то не много едра. Всеки сипва царевица с кофите, едни разпъват други от ръка(като нас) - нищо свястно. Дори и сомчетата този път бяха изчезнали на някъде. Нивото на водата - все още достатъчно ниско. Температурата на водата си мисля че не е повече от 10-12градуса. Това е от мен
Вчера се върнах същата работа илийката е на хамбарите до вчера само един амур към 4-5 кила!
Много ги накъсвам... кордите!
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера се върнах същата работа илийката е на хамбарите до вчера само един амур към 4-5 кила![/quote]
Абе той Илийката не е в играта
, то за него никога няма празно май май! Да е жив и здрав и като се завърне да покаже малко снимчици да ни подразни. Ех как не мога и аз да се уредя някога да направя един хубав излет по връскарските места, ех. Колега как е било положението надолу в дълбокото към моста? Горе в ръкава много зле работата, а и просто не се виждаше да играе едра риба, явно я няма нагоре по плиткото.
Абе той Илийката не е в играта

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
В заблуда си Данчо!По това време шаранът е точно в плиткажите около Бял кладенец и разливът преди трънките! 

Абе и след трети скендер до стената на преливника 

Риболовци.
-
- вече хвърля и на тежко
Вярвам ти Митак но тогава защо колегите нямаха удари, айде примерно аз не съм такъв майстор, но имаше хора които определено разбираха от щарански риболов, ма и те .... нъцки. То разпъваха, храниха - нищо. Явно само Илийката е абониран за там, е и ти деsapuna написа:В заблуда си Данчо!По това време шаранът е точно в плиткажите около Бял кладенец и разливът преди трънките!

-
- вече хвърля и на тежко
Сега се връщам от топлото от вчера до днес водата се качи почти до максимума. Рибата я няма! Само каракуди бях на тънкото но уви! Щях да стоя до утре ама си изкълчих крака и свирих отбой.
Не се променят само най-глупавите
-
- вече хвърля и на тежко
ех че късмет имаш и ти. Айде бързо да се оправяш. Още вчера забелязахме че водата се качва, но за разлика от предния ден каракудата кълвеше почти непрестанно през целият ден. Ноооо нищо др свястно.
-
- вече хвърля и на тежко
абе Илийката не се ли заварна вече, той ще откара седмицата май там а?
Сигурно ги е набухал бухалките
Сигурно ги е набухал бухалките

-
- вече хвърля и на тежко
А мрежи пускат ли сега по ракава или наистина са им забранили 

КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
-
- вече хвърля и на тежко
Аз като бях 2 дни нямаше мрежи.