Подписване на ПЕТИЦИЯТА до Е.С.

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
andrean_dimitrov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Подписване на ПЕТИЦИЯТА до Е.С.

Мнение от andrean_dimitrov »

sapuna написа:
andrean_dimitrov написа:Миииии аэ да не по-простЪ,ще се подпиша
А би ли се аргументирал?
Ами трябва да си п......к,че да НЕ се подпишеш,в крайна сметка нищто не губиш.
Рибата не говори,защото энае всичко!!!
GEDAK
новобранец
новобранец

Мнение от GEDAK »

Малко кaсно и аз подписах,ама да ви кажа ми изглежда че пак се молим друг да доиде да ни оправя….
Последно подписали:
• 2009-04-10 20:06:29
г-н Георги Даков, София, България
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Pocko »

верно не боли :lol: , сори ама не бях влизал одавна...
кога нема риба и рака е риба
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

GEDAK написа:ама да ви кажа ми изглежда че пак се молим друг да доиде да ни оправя…
Ами колега ако знаеш друг начин сподели.....защото ако забелязваш единствения начин нещо да стане в държавата е като Брюксел им сложи четала на врата на наще "добри и честни" управници....
Изображение
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dunedanetz »

Абе все си мисля, че има нещо сбъркано в тая петиция, което прачи да се събират повече гласове. Първото, което се сещам, е името на сайта - bgribolov.bg не предразполага да открият петицията хора, които не са риболовци. Все пак, един човек може и да не е риболовец, и пак да иска природата и животинската популация в България да се съхрани. Ако сайта се казваше antibrakonieri.bg, spasi-prirodata.bg или нещо от сорта, може би щяхме да съберем и доста гласове от хора, които не са риболовци, но просто са търсили из нет-а подобра информация и сайта е излязъл. Другото, което се сещам е, че петицията може да се пусне и в сайта bgpetition, тъй като там влизат хиляди хора всеки ден. И оттам може да се съберат доста гласове от хора, които влизайки да гласуват за някоя друга петиция да цъкнат и на нашата, след като я прочетат и одобрят. Колетата snegk веднъж каза, че искал всички гласове, които петицията получи, да са от хора, съпричастни на идеята на петицията. Но аз мисля точно обратното - няма значение по какъв начин и как са получени гласовете. Важното е да е ефикасно и бързо. Със сегашното темпо, събирането на достатъчно гласове, за да бъде изпратена петицията в ЕС ще отнеме години.

Не разглеждайте моля моя пост като критика, а като приятелски съвет към създателите на петицията. Лично аз съм гласувал 4 пъти от 4 различни мейла. :lol:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Колеги какво е станало със сайта с петицията?Нещо го е хванала липсата......и за какво се подписвахме?!?!?!? :(
http://www.bgribolov.com/petition
Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

:?:
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Ivak написа::?:

Иве, нормалните хора са я подписали. Илия предприе една инициатива, дълбок поклон за което, но..... некои идиот беше казал за народа, "лош материал " . Ама хич не искам да се бъркам в работата на админите. Но Ако откакто е пусната темата досега всеки новорегистрирал се беше задължен да я подпише да имаме 20 000 гласа вече. Ако някои държи петицията и на идеята да е факт би станало. А не намирам и за ненормално всеки регистрирал се в такъв форум да не го направи. А каква реклама на форума щеше да бъде ако се получи, а каква анти реклама е в момента?
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Та общо взето нищо не направихме.
Може ли да се възстанови поне подписаното и поне него да изпратим, ей така. За успокоение, че всеки е подписал нещо плодотворно :?:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:D Не може да се възстанови!!!

Общо взето всички ревяха да се направи нещо ако си спомняте... но никой нищо, пак ако си спомняте... :wink:
Та купих хост и домейн, платих за изработката на сайта, написахме петицията по ваши предложения, намерихме и колега който живее в Брюксел и лично да я предаде.
Зачакахме с Илия и Любо да видим колко са заинтересуваните и да действаме....
Зад цялото бутане, снимки, статии и тн. стоях Аз.
Илия и Любо помагаха доста за да се направи нещо за всички нас, но както видяхме... и каза Наско и един политик "лош материал"

И тук дойде момента на истината!!! За една година около 3000 гласа, като някои от нас пускаха вот от името цялото си семейство и цялата рода и пак не стигнахме до 7001 гласа необходими за подаване на молба към европейската Комисия.
Това беше чудесен тест да се види колко ни е гражданското общество и колко струваме...
Благодаря на тези, които подкрепиха инициативата. Благодаря и на тези, които се опитаха да пречат и леят безполезен акъл...

Тежко, брате, се живее между глупци неразбрани,
душата ми в огън тлее, сърцето ми в люти рани.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”