Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

Купувам дънни стъклопластови шаранджийски пръчки
Модератор: sapuna
Купувам дънни стъклопластови шаранджийски пръчки
Купувам дънни стъклопластови шаранджийски пръчки.Ако имате и продавате кажете и ше дам /тел./ и др.

- 
				Краси_поборника
- кандидат преподавател 
- камен
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Виж аз тия съм ги гледал във Варна,а за магазина в София виж ТУК]vadica написа:Аз съм от София.Ако можеш да кажеш точно каде се намира тоя магазин
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА

Аз продавам три Чешки сопи, с метални макародържатели, с керамични водачи(нови - аз съм ги поставял), двете са 2,80м сини от ония, които преди години бяха хит в търмъка, драченето или както там се казва бракониерският метод на риболов  Здрави с дебели върхове. Третата е 2,40м, пак с метален макародържател, с корокова дръжка, с нови водачи, синя на цвят - аз съм я боядисвал. Стана супер сопа, а в какво състояние я взех - нямам думи. Купих я от един приятел тая зима и след ремонта още не е ходила за риба. Тая сопа е с по-тънък връх от останалите две. По-дългите сопи са идеални и за сом по реките. И трите съм ги вземал втора употреба, но са сравнително запазени, особенно по-късата след ремонта стана като нова. Продавам ги и трите за 69лв.
 Здрави с дебели върхове. Третата е 2,40м, пак с метален макародържател, с корокова дръжка, с нови водачи, синя на цвят - аз съм я боядисвал. Стана супер сопа, а в какво състояние я взех - нямам думи. Купих я от един приятел тая зима и след ремонта още не е ходила за риба. Тая сопа е с по-тънък връх от останалите две. По-дългите сопи са идеални и за сом по реките. И трите съм ги вземал втора употреба, но са сравнително запазени, особенно по-късата след ремонта стана като нова. Продавам ги и трите за 69лв.

Здрави с дебели върхове. Третата е 2,40м, пак с метален макародържател, с корокова дръжка, с нови водачи, синя на цвят - аз съм я боядисвал. Стана супер сопа, а в какво състояние я взех - нямам думи. Купих я от един приятел тая зима и след ремонта още не е ходила за риба. Тая сопа е с по-тънък връх от останалите две. По-дългите сопи са идеални и за сом по реките. И трите съм ги вземал втора употреба, но са сравнително запазени, особенно по-късата след ремонта стана като нова. Продавам ги и трите за 69лв.
 Здрави с дебели върхове. Третата е 2,40м, пак с метален макародържател, с корокова дръжка, с нови водачи, синя на цвят - аз съм я боядисвал. Стана супер сопа, а в какво състояние я взех - нямам думи. Купих я от един приятел тая зима и след ремонта още не е ходила за риба. Тая сопа е с по-тънък връх от останалите две. По-дългите сопи са идеални и за сом по реките. И трите съм ги вземал втора употреба, но са сравнително запазени, особенно по-късата след ремонта стана като нова. Продавам ги и трите за 69лв.- 
				Краси_поборника
- кандидат преподавател 

Имам две Germina - за опции - няма сведения.
 Имам две Germina - за опции - няма сведения. 

Ще съм много на загуба. Иначе двете сопи са за силов риболов и за хора със здрави предмишници
 Ще съм много на загуба. Иначе двете сопи са за силов риболов и за хора със здрави предмишници